من تشنه ی تشکرم دادنم!به نظرتون اینا نیازی به زدن دکمه ی تشکر نداره ؟؟؟؟؟![]()
برو تحقیق کن میبینی بیشترین کسی که تشکر میکنه منم تو فروم! (یارو بهم فحش میده دکمه تشکر میزنم!
![]()
)
من تشنه ی تشکرم دادنم!به نظرتون اینا نیازی به زدن دکمه ی تشکر نداره ؟؟؟؟؟![]()
برو تحقیق کن میبینی بیشترین کسی که تشکر میکنه منم تو فروم! (یارو بهم فحش میده دکمه تشکر میزنم!
![]()
)
شما کارت درسته !!!![]()
سلام مجدد بر همه دوستان.
مشکل من با این گوشی نیست.کلا قبول دارید که گوشی های تمام لمسی همه کس پسند نیستند و فروش بالایی پیدا نمیکنند.؟
چون به کار خیلی از افراد نمیاد.به دلایل زیادی از جمله:1-عدم استفاده با یک دست!فرض کنید تو اوتوبوس هستید و میله ی اون رو گرفتید یا فرض کنید دارید راه میرید و چتر تو دستتون باشه!
2-کلا گوشی های لمسی از استحکام کافی برخوردار نیستند.مخصوصا ال سی دی اونها که خیلی حساسه. و ...
البته در گوشی هایی مثل p990 که 2 حالته بود وضع فرق میکنه،فروش بالایی دارند.
فانوس جان، شما هرچند وقت يكبار بايد بيايي قسمت گوشي هاي الجي و يك بحثي راه بياندازي و بري؟
اتفاقا گوشي هاي الجي را كاملا ميشه با يك دست استفاده كرد، چون در همه حالت ها يك كيبرد مجازي يا به شكل صفحه كليد كامل يا به شكل صفحه كليد بقيه ي گوشي هاي معمولي مياره پس با يك دست ميتونيد تمام كارها را انجام بديد....
در مورد ال سي دي هم بايد بگم من كه ويوتي دارم تا بحال دوبار گوشيم از دستم از ارتفاع حداقل يك متري روي زمين افتاده و هيچ مشكلي هم تابحال براش پيدا نشده حتي يك ذره حساسيت ال سي دي به دستورات كم نشده...
درمورد فروش هم اگر يك نگاهي بياندازي متوجه خواهي شد كه يكي از پرفروشترين محصولات الجي همين ويوتي و كوكي بوده كه جديدا آرنا هم به جمع پرفروشترين گوشي هاي الجي داره اضافه ميشه، پس دوست داران زيادي هم داره...
Last edited by almgti_79; 05-11-2009 at 20:05.
پوريا جان، توي شركت كامتل آشنايي نداري من هم گوشيمو در عرض 10 دقيقه عوض كنم؟
راستي اسم اون خانومه چي بود، ايميلي، شماره تلفني چيزي ازش نگرفتي؟![]()
درود بر دوستان گرامی
آقا! آپدیت با موفقیت انجام شد
امروز هم ترک بادی رو مینصبم
اما در مورد ضربه
من از 7 فروردین که خریدم تا الان تعداد زمین خوردن این رنوار بیچارهدو رقمی شده !
چند باری (بیش از 3) هم آنچنان زمین خورد تو خیابون که گوشی افتاد یه طرف، درش اونطرف تر و من داشتم دنبال باتریش میگشتم !!!
الان هم گوشی به جز 2 تا خش؛ داره کار میکنه مثل هلللوووو
![]()
![]()
پیروز باشید
ولي پوريا جان فكر كنم شركت الجي يك كم دست اينها را باز گذاشته وگرنه برات چندروز قبل تعريف كردم كه زمانيكه گوشيمو برده بودم براي تعمير، يكي اومده اونجا گوشيش KF700 بود، گوشي اون هم درست نشده بود، بدبخت هر كاري كرد، قبول نكردند گوشيشو تعويض كنند گفتند ما اصلا هيچ گوشي اي را تعويض نميكنيم فقط تعمير ميكنيم درصورتيكه اصلا درست نشه فقط ميتونيد از همين مدل دوباره برداريد...
فكر كنم شكايت هاي دوستان بالاخره كارساز شده و كامتل هم توي قراردادش با شركت الجي كمي تجديدنظر كرده كه هم گوشي ها را دوسال گارانتي كردند و هم تعويض ميكنند...
من مخالفم!سلام مجدد بر همه دوستان.
مشکل من با این گوشی نیست.کلا قبول دارید که گوشی های تمام لمسی همه کس پسند نیستند و فروش بالایی پیدا نمیکنند.؟
چون به کار خیلی از افراد نمیاد.به دلایل زیادی از جمله:1-عدم استفاده با یک دست!فرض کنید تو اوتوبوس هستید و میله ی اون رو گرفتید یا فرض کنید دارید راه میرید و چتر تو دستتون باشه!
2-کلا گوشی های لمسی از استحکام کافی برخوردار نیستند.مخصوصا ال سی دی اونها که خیلی حساسه. و ...
البته در گوشی هایی مثل p990 که 2 حالته بود وضع فرق میکنه،فروش بالایی دارند.
الان اگه ببینید تمام شرکتها رو آوردن به گوشی فول تاچ! نوکیا اصلا میدونست تاچ چیه که بعد از عمری اومد 5800 و n97 و 5530 و اینارو داد! چون دید اینجوری نمیشه پیش رفت باید با فول تاچ رفت جلو! الان همه ی گوشی های خفنی که میان فول تاچ با ال سی دیه خفن هستند: X10 و hd2 و m1 و omnia ها و Moto Sholes و....
بچه ها سرپرست بخش ال جی خانوم ضیایی هستش
خیلی خانوم با شخصیتی
برعکس کارشناس ال جی !
ایشون زحمت تعویض گوشی رو برام کشید
واقعا ازش ممنونم
حالا شنبه بریم ببینیم چی کار میکنن
راستی بچه ها من به همین خانوم سایت خودمون رو معرفی کردم
گفتم بیاین ببینین بچه های ال جی دار چی میخوان از گارانتی شما
اومده بود خونده بود زنگ هم زد تشکر کرد.آدرس سایت رو به مدیریت هم داده بود
ضمنا اون روزی که رفته بودم 2 تا از مشتری های ویوتی دار اومده بودن که فیلم برداریشون تیک داشت،داشتن دادو بیداد میکردن
که بهشون گفتم به این بدبخت ها ربطی نداره
مشکل از رمه
رمه خودم (nokia) رو دادم گذاشتن رو گوشیشون درست شد.گفتم پس بیخود دادو هوار نکنین
خلاصه نجاتشون دادم
این ها هم در عوض من رو از دست بی صدایی موقع فیلم برداری نجات دادن
بلاخره احترام متقابل دیگه !!!!
خلاصه تا میتونین سعی کنین از خدمات گارانتی استفاده کنین
راستی یه چیزی همین الان پادم اومد
از شنبه دوباره 2 سال گارانتی میگیرم
هورا!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)