وقتی این برنامه رو اجرا میکنم این ارور می آد
قبلا نمی اومد
![]()
وقتی این برنامه رو اجرا میکنم این ارور می آد
قبلا نمی اومد
![]()
اين خطا ميگه كه يه WebServer ديگه توي كامپيوترت در حال اجراست و چون روي پورت 80 ليسن هستش آپاچي نميتونه خودش رو bind كنه روي اون پورت . يه چك بكن ببين IIS روي كامپيوترت نصبه و در حال اجراست؟ اگه بود كه مشكل از اونه IIS رو اگه لازم نداري حذف كن مشكلت ايشا.. حل ميشه
iisرو تازه نصب کردم
میگن واسه مووبل تایپ لازمه
شما مووبل تایپ بلدین؟
نه من تا حالا باهاش كار نكردم ولي يه همچين موردي براي من هم پيش آمده بود من يه برنامه WebService داشتم مينوشتم كه از پايگاه داده Oracle استفاده ميكرد و IIS به همراه APACHI روش نصب بودهر كاري ميكردم درست نميشد آخرش IIS رو حذف كردم و درست شد.آخه خودتوت كه بهتر ميدونيد روي يه پورت وقتي يه برنامهاي BIND تكي كنه سيستم عامل به برنامه هاي ديگه اجازه نميده روي اون پورت BIND كنند و اين مشكلات بوجود مياد
بين IIS و APACHI بايد يكيش رو انتخاب كنيد.كار هردوشون هم يه جوره .ولي من خودم به لحاظ مصرف كم منابع سيستم و حافظه IIS رو ترجيح ميدم
من هم همين مشكل رو دارم البته با وينلمپ
Iis هم غير فعاله
ميشه راهنمايي كنيد؟
ممنون
Last edited by parsbin; 05-07-2006 at 17:06.
دوست عزيز IIS رو بطور كلي از روي كامپيوترت حذف كن اگه مطمئني كه ديگه نمي خواي استفاده كني .البته بعدا هم ميتوني نصب كني .براي حذف برو به Control Panelو از Add Remove Programs قسمت Windows Components رو انتخاب كن و از صفحه باز شده تيك IIS رو بردار و OK كامپيوترت رو ريستارت بكن بعد اگه مشكلت برطرف نشد يه ندائي بده يه كاريش ميكنيم
يا حق
Control panel / Administrative Tools / Internet Information Services
در شاخه Local Computer ( سمت چپ ) گزینه Web Sites را یافته و سپس در سمت راست بروی Default Web Site کلیک کنید
اگر توجه کنید در ستون State کلمه Running را می بینید
با فشردن کلید Stop ( در بالا ) IIS را از کار بیاندازید
بعد از آن کلمه Stopped را در جلوی آن مشاهده خواهید کرد ...
البته لازم نبود IIS رو حذف کنی اگه Stop هم می کردی یا پورت رو عوض می کردی کافی بود.
خواهش میکنم
قابلی نداشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)