[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گفته ی این دوستمون دوربین رنوار بهتر از اس 8300 است.
اگه تایید نمیکنی جوابش رو اونجا بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گفته ی این دوستمون دوربین رنوار بهتر از اس 8300 است.
اگه تایید نمیکنی جوابش رو اونجا بده
عزیز سلیقه ای هستش ... من چجوری بیام ثابت کنم 8300 عکساش بهتره ؟!
8300 یکی از بهتریناست رنوار هم همینطور حالا هر کسی نظری داره در مورد عکسا .. شخصا عکسای 8300 رو تو روز بیشتر قبول دارم به دلیل رنگ بندی بهتر و نویز کمتر .. و تو شب هم رنوار با توجه به فلشش بهتره ... در موردش قبلا زیاد صحبت کردیم و نیازی به بحث با دوستمون که دارن شمارو راهنمایی میکنند نداره ...
فقط میتونم عکسایی که خودم گرفتم رو در این تاپیک بهت نشون بدم ببینی کیفیت عکساش چطوره .. توضیحاتشم تو تاپیکش هستش ...
متاسفانه فیلمایی که گرفتم حجمشون زیاده و قابلیت زیپ شدنشون هم کمه ! ... باید با یه گوشی فیلم بگیرم که در اسرع وقت میگیرم میزارم و امیدوارم با این فیلما به همه چی واقف بشین .. و متوج میشین که همه حرف و حدیث ها در موردش بیشترشایعه هستش یا هدفش خراب کردنه 8300 ه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pulp_152; 01-11-2009 at 19:01.
این دوستمون بررسی تخصصی سایت GSM ایران رو گذاشته واسه ما.
خدمتتون باید عرض کنم که این بررسی ها مربوط به اولین ورژن گوشی هستش و توی ورژن های جدیدتر خیلی از این موارد اصلاح شده،پس خواهشا نیا اینجا و بگو پسرخالم خریده و حرفای جی اس ام رو به بچه ها بگی.
عجیبه! این همه مشکل از فریمور هست؟
منظورتون اینه باید گوشی رو فلش کرد نه؟
برم موبایل فروشی بگم میخوام گوشیم رو فلش کنم؟!
چقدر مایه میخواد؟
نه مشکل از ورژن گوشی هستش .. باید عوض بشه ... 5 تا 7 .. من نمیگم که همه این مشکلات از فریموره و رو همه 8300 ها هم همینطوره ولی چون این مشکلات رو من ندارم باید از فریمورتون باشه ...
عزیزم منظورت از ورژن چیه؟من الان باید برم موباید فروشی چی بگم؟بگم میخوام فلش کنم؟
سلام مجدد بر همه دوستان.
مشکل من با این گوشی نیست.کلا قبول دارید که گوشی های تمام لمسی همه کس پسند نیستند و فروش بالایی پیدا نمیکنند.؟
چون به کار خیلی از افراد نمیاد.به دلایل زیادی از جمله:1-عدم استفاده با یک دست!فرض کنید تو اوتوبوس هستید و میله ی اون رو گرفتید یا فرض کنید دارید راه میرید و چتر تو دستتون باشه!
2-کلا گوشی های لمسی از استحکام کافی برخوردار نیستند.مخصوصا ال سی دی اونها که خیلی حساسه. و ...
البته در گوشی هایی مثل p990 که 2 حالته بود وضع فرق میکنه،فروش بالایی دارند.
اینم که زیرش دکمه داره .... با دکمه هاش مثه همه گوشیا میتونی 1 دستی کار کنی
عجب !
مثل اینکه این دوستمون کلا با این گوشی مشکل داره و ول کن نیست
منظور من از کارکردن با گوشی قطع تماس و برقراری تماس نبود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)