متشکرم من الان دارم دانلود میکنم ولی چون سرعت اینترنتم کمه فکر کنم باید یه 10 ساعتی تو اینترنت باشم اینو میشه از طریق بازی یا سیدی تهیه کرد ممنون میشم اگه جوابمو بدین![]()
متشکرم من الان دارم دانلود میکنم ولی چون سرعت اینترنتم کمه فکر کنم باید یه 10 ساعتی تو اینترنت باشم اینو میشه از طریق بازی یا سیدی تهیه کرد ممنون میشم اگه جوابمو بدین![]()
سلام من دانلود کردم و پوشه را extract کردم و روی سیدی ریختم ولی وقتی در دستگاه گذاشتم هیچی نشد من دیگه باید چیکار کنم![]()
با سلام خدمت دوستان محترم.
من یک دستگاه 360 بدون هارد دارم چند روز پیش چندتا بازی خریدم (تیکن6-pes2010-need for speed shift) وقتی pes 2010 گذاشتم تو دستگاه پیغام آپدیت جدید داد و منم گذاشتم آپدیت شد که داشبورد یک تغییراتی کرد ولی وقتی تیکن 6 رو گذاشتم رفت تو قسمت پخش dvd و هر کاری کردم باری اجرا نشد حتی رفتم یه سی دی بوتم گرفتم ولی اجرا نکرد.با توجه به اینکه دستگاهم آپدیت شده شما مشکل کارو از کجا میبینید.
خواهش میکنم راهنمایی کنید.
با تشکر از همه دوستان
tekken 6 دراای قفل wave 4 هست که برای اجرای اون نیاز به استفاده از Dvd مربوط به actvate.iso داری
ببخشید من چند وقت نبودم این طور که معلومه یه قفل دیگه اومده
اما قضیه این اپدیت ها چی هستش ؟؟
اخرین اپدیت August بود که لینک دانلودش هم نیومد و قابلیت Eject رو هم داشت
اگه میشه یه توضیح کامل بدید ممنون می شم
لابد Wave4 هم هستشدوستان نسخه جدید call of dutyهم اومد نسخه free.![]()
Last edited by shakerifar; 01-11-2009 at 19:36.
درسته ولی آپدیت جدید برای درایوها اومده که بازیهای wave4 رو هم بدون مشکل اجرا میکنه.
دوستان به خصوص اونهایی که با بازی tekken 6 کنسول رو up کردن و هر بار که up تمام میشه گیر میده که دوباره up کنید
و avatar هاشون بعد از up سیاه شده
این update اخرین و کمالترین update مربوط به Dashboard هست که اون مشکل رو حل میکنه
و با cd یا flash اون رو تو کنسول up کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این اپدیت جدید ixtreme جدید هستش؟؟؟یا همین اپدیت های دشبورد هستش؟؟؟
این اپدیت ربطی به WAVE4 داره یا نه؟؟؟دوستان به خصوص اونهایی که با بازی tekken 6 کنسول رو up کردن و هر بار که up تمام میشه گیر میده که دوباره up کنید
و avatar هاشون بعد از up سیاه شده
بله اپدیت جدید ixtreme هست ورژن 1.61
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)