خوب حالا درستش کرده؟!
از خودشان میپرسیدی یعنی چی؟!
همچین چیزی نشنیده بودم مطمئنی درست شنیدی؟!x
بله!
خوب حالا درستش کرده؟!
از خودشان میپرسیدی یعنی چی؟!
همچین چیزی نشنیده بودم مطمئنی درست شنیدی؟!x
بله!
اره .به خدا .همینو گفت. گفت کابل تهیه کن و این بار یک پر بزار.
به خدا دارم دیوونه میشم
منظورش سیم تلفن بوده؟!
سیم تلفن شما احیانا رشته ای نیست؟! یا مسی تک نخ هست!
سیم تلفن را نگاه کن باید سیم مسی یک رشته ای باشه!
پس اگه میشه یه مودمی بهم معرفی کنید که کارمو راه بندازه و برم بخرم
در ضمن isp من پارس انلاین هست واین مودمم خودشون دادن احتمال داره اگه مودمو عوض کنم با مشکل روبرو بشم
مثلا کم شدن سرعت قطع شدن.............
یکی می گفت این مودم هایی که میدن با خطوط خودشون مچ هست درست میگه؟؟!!![]()
این ربطی به یک پر و دو پر بودن سیم و سوکت نداره. توضیح اینکه:
به سوکت های تلفن (RJ11) میشه 4 تا رشته سیم وارد کرد . که میشه دو تا خط تلفن جداگانه:
دو رشته سیم وسط ( در اینجا سبز و قرمز ) مربوط به خط اول و دو رشته سیم دو طرف ( دراینجا زرد و سیاه) مربوط به خط تلفن دوم هستش. این حالت رو میگن دوپر. حالا سوکت هائی هم هست که فقط دوتا رشته سیم وسط بهشون وصل میشه .
تو عکس زیر ، سمت راستی نوع دوخطی ( دوپر) و سمت چپی نوع تک خط ( یک پر) :
در تلفن ها و مودم ها اکثراً پیش فرض رو بر این گذاشتن که خط به دو سیم وسط وصل شده و از جک هایی استفاده میکنن که فقط دوتا مس داره مثل عکس زیر :
اینم جک مدل دو خط که 4 تا مس داره :
اگه تو وصل کردن اشتباهی بشه مثلا تو دوشاخ خط رو به دو سیم کناری بدی ولی تو مودم از دو سیم وسط بگیری مودم اصلا راه نمی افته .
من بیشتر به نویز خط شما مشکوکم. مویزگیر تون رو نگفتین چیه؟
-------------------------------------------
من که wl-600g رو دارم و میدونم که این کار شدنیه ، تازه میتونید علاوه بر گزینه های پیش فرض تنظیمات رو تو چند فایل جداگانه ذخیره کنید و هر بار اونی رو که لازم دارن لود کنین :
اینم حالات پیش فرض :
البته برای سوئیچ بین این تنظیمات مودم حتما باید ریست شه ، ولی خوبیش اینه که نیازی به تنظیم نیست. ضمنا این مودم امکان کنترل میزان اهمیت دسترسی کاربرانی که همزمان به نت وصل میشن رو تعیین میکنه و کلا خیلی قابلیت های مختلفی در کنترل سطح دسترسی افراد و پهنای باند به شما ارائه میکنه :
امکانات فوق العاده ای داره.
اینم لینکش :
درمورد سوال دومتون هم باید بگم اگه تو کار شبکه و ست کردن IP و .... واردین هرچه میخواهد دل تنگت بخر !! ولی اگه حال حوصله کل کل کردن با ISP و شنیدن اینکه "چون مودمت فلان مدله به ما ربطی نداره" مثل من بیخیال برند شو و همین ASUS رو که مشکل هم کمتر داشته بگیر. من خودم دو سال پیش زمین و زمان رو شخم زدم که ببینم بهترین مدل چشه. آخر فهمیدم بنز و پیکان تو ترافیک تهران با یه سرعت راه میرن !!!! فقط امکانات جانبی ( مثل داشتن پورت usb واسه پرینتر ، برد بیشتر تو وایرلس ها ، امکان تنظیمات بهتر و .... ) هستش که تعیین کنندست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاحق . . .
Last edited by a6l3i; 01-11-2009 at 01:36.
من یه سوال داشتم این مقدار vpi/vci برای تمام کاربرای یه isp یکیه ؟ یا اینکه برای مودم های مختلف تو یه شبکه ی یه مرکز یه isp فرق میکنه ؟
مگه میشه همچین چیزی پس استاندارد سازی یعنی چی ؟ چرا مینویسه روش estandard adsl@+ router و در عین حال همین مودم رو سرذویس پارس آنلاین داشته کار میکرده ، اینجا الان شاتل گیر داده بابت همین ، جالا پشتیبانی نخواستیم ولی به خط وصل میشه یا نه ؟ لعنی مثلا اون vpi/vci روی این موذم جواب نمیده ؟ بعدشم یه سوال اگه چراغ adsl روی موذم روشن نمونه ، معنیش اینه که خط هنوز رانژه نشده ، حالا کارل به گرفتن سرویش نداریم
سلام
مقدار vpi/dci میتونه برای هر کاربر جداگانه تنظیم بشه یا به صورت گروهی برای یه سری از کاربران تنظیم بشه من تو icp خودمون برای خودم مقدار vpi\dci رو جدای از کاربر های دیگه تنظیم کردم و اینکه برای هر مرکز یا هر dslam تو هر مرکز فرق کنه بستگی به نظر مدیر شبکه یا مدیر فنی داره که ساختار رو چه طور انجام بده
برای ورود به تنظیمات اصلی siemens c-110 باید از این آدرس استفاده کنید index.htm/doc/192.168.1.1
استفاده کنید فکر کنم ادمین هم یوزر و پسوردش باشه
یعنی ارتباط به مارک مودم نداره ؟ من بهشون گفتم asus گرفتم که مقادیر رو بهم بگن ، ولی با همه ی اون تنظیماتی که گفتند ، روی tp-link 8811 من adsl ندارم : adsl link down هرچی ترینینگ میکنه و چراغ adsl ش چشمک میزنه ، باز میره رو alarm آخرش
و مخابرات هم میگه که خط مشکلی نداره و مسیولین isp هم که مسگن این موذم ساپورت نمیشه از طرف شاتل
منظور من اینه که اینا این عددا رو با فرض اینکه موذمم tplink نیستش دادن بهم که کار نمیکنه ، اگه عددا رو عوض کنم ممکنه که با همین مودم هم جواب بده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)