ببخشید مشکل من کجاست من قبلا این سوال رو کرده بودم ولی به من گفتن که باید باتری کیس رو درباری رو دوباره بزنی جا ولی من این کارو کردم نشد . این عکس میشه ببینید و مشکل رو بگید چطور حل میشه ؟
![]()
ببخشید مشکل من کجاست من قبلا این سوال رو کرده بودم ولی به من گفتن که باید باتری کیس رو درباری رو دوباره بزنی جا ولی من این کارو کردم نشد . این عکس میشه ببینید و مشکل رو بگید چطور حل میشه ؟
![]()
شما برید تو setup سیستم اول گزینه ی load optimize default رو بزنید بعد گزینه ی load fail default سپس save and exit
مشکلتون حل میشه
تو خطا که میگه نیاز به بایوس داره.
برو اینجا
آموزش كامل آپديت بايوس براي تمام مادربورد ها !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به شدت باید بایوست رو آپدیت کنی .
یادمه 3 ماه پیش که تازه cpu رو عوض کردم سیستم منم همینجوری بود هی باید f1 میزدم تا بره تو ویندوز. تازه سیستمم خاموش هم نمیشد .
اولش فکر می کردم مادر بردم cpu رو نمیکشه cpu رو درآوردم برم بفروشم یارو گفت برو بابا بایوس مادربردت آپدیت نیست برو بزار سر جاش.
نه مشکل اینه که هاردت رو به مستر وصل نکردی هارت به اتصال وسطی کابل دیتا وصل کن مشکلت حل میشه؟!!!
سلام دوست عزیز
شما بایاس تو آپدیت کن حل میشه.
تازه خود سیستم هم پیغام داده که سی پی یوت براش ناشناخته اس.
من اکثرا این مشکل رو حل کردم
ببین اگه فلاپی داری باید تو ست آپ اول مادربورد که بوت میشه غیر فعالش کنی
Flopy == >Disabled
[quote=samsung_d600;4362574]ببخشید مشکل من کجاست من قبلا این سوال رو کرده بودم ولی به من گفتن که باید باتری کیس رو درباری رو دوباره بزنی جا ولی من این کارو کردم نشد . این عکس میشه ببینید و مشکل رو بگید چطور حل میشه ؟
مشكل از سي پي يو شماست سي پي يو وقتي داق ميكنه از شما اف 1 ميخواد سعي كنيد كيس و داخل كيس رو خنك نگه داريد![]()
مشكل شما از cpu هستش شما سعي كنيد cpu يا كيس خود را خنك نگه داريد
من یکی از خنک ترین سیستم ها رو دارم تازه این ارور رو همون اول میده موقعی که سی پی یو 25 درجه بیشتر نیستمشكل شما از cpu هستش شما سعي كنيد cpu يا كيس خود را خنك نگه داريد
من درایو فلاپی ندارم یعنی اصلا فلاپی رام ندارم فلاپی رو از توی ستاپ خیلی وقته دیسش کردم .من اکثرا این مشکل رو حل کردم
ببین اگه فلاپی داری باید تو ست آپ اول مادربورد که بوت میشه غیر فعالش کنی
من راه شما رو امتحان میکنم ببینم میشه یا نه !شما برید تو setup سیستم اول گزینه ی load optimize default رو بزنید بعد گزینه ی load fail default سپس save and exit
مشکلتون حل میشه
Flopy == >Disabled
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)