تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 210 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 2098

نام تاپيک: اطلاع رساني , راهنما و ارايه قيمت براي خريد انواع قطعه

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شهريار جان
    اون لينكي كه در مورد Pentium D 820 دادي مي دوني كه اووركلاك هست واسه همين دماش خيلي رفته بالا ....
    مورد بعدي اينكه سري هسته با هسته Presler هستش و اين هسته در واقع دو هسته Prescott مي باشد . همه هم مي دونن كه Prescott در كل دماي بالايي داره .
    ولي باز هم پردازنده هاي بسيار خوبي هستن /

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Shahryar_NEO
    ولي به نظر من هر كي اينتل پنتيوم 4 سري800 داره بياد من مي خرم آخه براي باغ زمستون بخاري نداريم دو تاش سونا درست مي كنه دو تا 70 درجه كه بايد بگذاري راندو كنه كه بشه 80 درجه اون وقت مي توني لباساتم حتي توي زمستون در بياريم و با آستين كوتاه كار كنيم . پس صرفه خريد با اينتله چون خود بخاري هم حداقل 130 تومن هست .
    پس دو كاره هست .
    ديگه شكلي نبود.
    باتشكر شهريار
    شما دیگه چرا؟؟؟ اون موقعی که AMD ها داشتن از داغی میترکیدن و تا سرت رو از رو کامپیوتر بر میگردوندی ازش دود بلند میشد Intel با 25 تا 30 درجه روشو کم کرده بود الان هم حالت طبیعی سری 800 حدودا 40 یا 45 و در صورت افزایش میزان استفاده تا 65 است و همونطور که گابانا جان گفته اون بیشتر مربوط به سری LGA 775 P4 با هسته Prescott بوده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزيز اين اوليه گرون تره حدود 20-30 تومن و خيلي هم فرق نمي كنند ولي در مورد سامسونگ نمي دونم كاملا آيا فلت هست يا نه ولي كلا ال جي گارانتي بهتري داره ولي سامسونگ لامپ تصوير بهتري من خودم 5 ساله كه ال جي دارم خيلي خوبه.
    ممنون شهريار عزيز
    حالا يك سئوال ديگه كارت گرافيك گيگابايت 6600 ، 256 كدام مدلش بهتره type
    ممنون

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط vampire_viper
    شما دیگه چرا؟؟؟ اون موقعی که AMD ها داشتن از داغی میترکیدن و تا سرت رو از رو کامپیوتر بر میگردوندی ازش دود بلند میشد Intel با 25 تا 30 درجه روشو کم کرده بود الان هم حالت طبیعی سری 800 حدودا 40 یا 45 و در صورت افزایش میزان استفاده تا 65 است و همونطور که گابانا جان گفته اون بیشتر مربوط به سری LGA 775 P4 با هسته Prescott بوده
    آقا اين يك شوخي بود شايان جان از شكلك ها بايد مي فهميدي قصدي نداشتم خودم هم مي دونم . ولي 45 درجه هم ديگه خيلي بايد فنه خوب باشه وگرنه حداقل 55 دئرجه هست . ولي كلا اين پست يك شوخي بود به دل نگير.

پروفشنال wahid2003vj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    هرمزگان-بندرعباس-خلیج تا ابد فارس

پيش فرض

با سلام 2 تا سوال داشتم
    1- مشخصات و قیمت چند تا مادر برد که با سی پی یو های پینتیوم 4 2.4 و 2.8 اینتل( البته فول) سازگار هستند رو میخواستم
    2- Ddr2 چی هست(توضیحات کامل لطفا) و در انتخاب مادر برد متناسب با رم های Ddr2 باید به چی توجه کرد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط HAMDER
    ممنون شهريار عزيز
    حالا يك سئوال ديگه كارت گرافيك گيگابايت 6600 ، 256 كدام مدلش بهتره type
    ممنون
    به نظر من كه گيگا بد نيست ولي الان در حال حاضر xfx و msi و ليدتك بهتره ولي ميگم گيگا هم خيلي خوبه .
    6600 به سايت آواژنگ برو و توي گرافيكاش نويديا ببين نوعاش را خيلي فرقي نمي كنه مثلا يكيش tv تيونر داره و ... اين طوريه از اصلش فرقي نمي كنه.
    قربانت شهريار

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط wahid2003vj
    با سلام 2 تا سوال داشتم
    1- مشخصات و قیمت چند تا مادر برد که با سی پی یو های پینتیوم 4 2.4 و 2.8 اینتل( البته فول) سازگار هستند رو میخواستم
    2- Ddr2 چی هست(توضیحات کامل لطفا) و در انتخاب مادر برد متناسب با رم های Ddr2 باید به چی توجه کرد
    چه پنتیومی؟؟؟ 4 یا D یا EE ؟؟؟
    تعداد مادربورد های سازگار با پردازنده ها اینقدر زیادی که فکر کنم به ته تاپیک برسیم تا تمام بشه!!!!
    برای رم های DDR2 هم باید به سرعت رم های قابل پشتیبانی و اینکه چه حجمی رو ساپورت میکنه توجه کنی مثلا DDR2 533 یا DDR2 600 یا DDR2 800 و ماکزیموم حجمی که از هر رم داخ هر Slot رم قرار میگره : 1GB یا 2GB
    Last edited by Devil Lord; 05-07-2006 at 10:49.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط wahid2003vj
    با سلام 2 تا سوال داشتم
    عزيزم اين سوال اوليت يكم مي لنگه ها ما مي گيم درجش بالاست اون وقت ميگين براش مادربورد بيدم اگه مي خواي اينتل برداري بايد پنتيوم دي برداري بقيه اش = اشتباه خيلي بزرگ. در مورد دي دي آر 2 هم بعد مي گم الان يك چند دقيقه نيستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

به نظر من كه گيگا بد نيست ولي الان در حال حاضر xfx و msi و ليدتك بهتره ولي ميگم گيگا هم خيلي خوبه .
    6600 به سايت آواژنگ برو و توي گرافيكاش نويديا ببين نوعاش را خيلي فرقي نمي كنه مثلا يكيش tv تيونر داره و ... اين طوريه از اصلش فرقي نمي كنه.
    قربانت شهريار
    دستت درد نكنه
    ادرس سايت آواژنگ رو بدي ممنونتم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •