ببین من اول دی وی دی اکتیو رو میذارم بعد یه صفحه سفید میاد که با زبان های مختلف یه چیزایی نوشته هرچی رو که میزنم میگه action not available
بعد دی وی دی اکتیو رو در میارم بازی رو می ذارم هیچی عمل نمی کنه
ببین من اول دی وی دی اکتیو رو میذارم بعد یه صفحه سفید میاد که با زبان های مختلف یه چیزایی نوشته هرچی رو که میزنم میگه action not available
بعد دی وی دی اکتیو رو در میارم بازی رو می ذارم هیچی عمل نمی کنه
Last edited by Mr.Vahid; 27-10-2009 at 22:31.
سلام .
من خیلی گشتم همه جا این پک فورزا رو آوردن :(
حالا میخوام یه کاری بکنم :
اینجا الین 249 یورو هست ، 40 یورو هم میگیرن کپی خور میکنند این میشه 300 یورو ، یه جایی هست آرکید نو و کپی خور شده میده 180 یورو با یه هار 60 گیگی میشه 230 یورو ، خوب این خیلی به صرفه هست برای من ، فرق بین الیت و آرکید هم یکی هارده ، یکی رنگش یکی هم گوشیش ، رنگ و گوشی که برای من فرقی نداره میمونه هارد که اون هم با 50 یورو حل میشه ، به نظر شما کار خوبیه ؟
آها این رو هم بگم که آرکید کپی خور نشده 179 یورو هستش .
پس Dvd سالم هست
اینی که گفتید روال کار هست
شما باید 30 ثانیه صبر کنید تا خود dvd پیغام میده که بازی رو وارد کنید
خوب اینطوری خیلی خوبه
اگه بتونی هارد با ظرفیت بالاتر مثل 120 بگیری که عالیه دیگه
تا جایی که میدونم هارد 120 گیگ جدا نمیفروشند ، ولی اگر باشه که خوب همونو میخرم ، خیلی برام ارزون تر تموم میشه .
صفحه اول اینجا رو ببینید :
ps2umbau.de همینه که اینجا عکسشو گذاشته .
هارد هم این بابا فقط 60 گیگ داره ، حالا برم پیشش میپرسم شاید 120 هم داشت .
با خودم هم که فکر میکنم میبینم ست وسایل 360 همگی سفید هستند ،آرکید یه طورایی ست تر در میاد و رنگ و وارنگ نمیشه
میگم یه سوالی برام پیش اومده ، اگر این درایو جدید قابل خوندن نیست ، دستگاه چه طوری سریال ها رو چک میکنه ؟ پس قابل خوندنه ، ولی متدش فرق داره ، حد اقلش اینه که خود دستگاه میتونه بخونتش پس میشه بهش دسترسی داشت ، من فکر کنم این سیستم جدید هم هک بشه .
Last edited by sonixax; 28-10-2009 at 00:54.
اخه هیچ پیغام نمیده
خودم هم وقتی دی وی دی اکتیو رو میارم بیرون و بازی رو می ذارم هیچ اتفاقی نمیفته![]()
دوستان من ديروز داشتم fifa10 رو بازي ميكردم دستگاهم به لايو وصل بود اما آنلاين بازي نميكردم بعد از 2 ساعت كه اومدم بيرون يك پيغام اولش some Pepole.......................و بعدشم يك كد نوشت من گفتم بن شدم ولي بعد از چند بار روشن كردن و تست كردن لايو ديدم به راحتي وصل ميشم چند سئوال داشتم:
1- آيا هنگامي كه ديسك بازي در درايو باشه و آن لاين باشي ممكنه بن بشي
2- بن شدن آيا در همون لحظه اتفاق ميفته يعني ديگه به live وصل نميشي
3- چه كارهايي براي بن نشدن احتمالي بايد انجام داد
بچه ها جوابمو بدين دارم ميميرم استرس دارم
Last edited by Hirad HRD; 28-10-2009 at 11:00.
هیچ چیزی هک نشدنی نیست . تو مباحث امنیتی فقط صحبت از طولانی کردن زمان و پیچیده کردن پروسهء هک شدنه .
هک که میشه ولی نه به سرعت درایو های قبلی
اگه عمر ixtrem ها رو از 1.4 و 1.5 و 1.6 بررسی کنی میبینی که سرعت هک شدن بیشتر شده و عمر این هک ها کمتر
شما dvd رو بزار تو درایو وقتی نوشت play dvd اونوقت Dvd رو در بیار و بدون این که خاموش روشن کنی Dvd بازی رو بزار و اجرا کن ببین چی میشه
1 - اگه دیسکت full stealth نیاشه اره
2 - نه . دفعه بعدی شاید مثلا 24 بعدش نمیتونی وصل شی
3 - هیچی باید ixtreme درست حسابی و دست کاری نشده داشته باشی و دیسک هات هم full stealth باشه
1 - اگه دیسکت full stealth نیاشه اره
2 - نه . دفعه بعدی شاید مثلا 24 بعدش نمیتونی وصل شی
3 - هیچی باید ixtreme درست حسابی و دست کاری نشده داشته باشی و دیسک هات هم full stealth باشه[/quote]
dvd و از جايي معتبر خريدم از فروشنده پرسيدم گفت full stealth در ضمن وقتي بن ميشي آيا به ايميلت خبر ميدن و id بسته ميشه ؟ براي من نه به mail و نه در سايت xbox با پروفايلم چيزي نيومده و همگي فعالن
خوب پس شما ban نشدیdvd و از جايي معتبر خريدم از فروشنده پرسيدم گفت full stealth در ضمن وقتي بن ميشي آيا به ايميلت خبر ميدن و id بسته ميشه ؟ براي من نه به mail و نه در سايت xbox با پروفايلم چيزي نيومده و همگي فعالن
کسی به این اسونی ها ban نمیشه
من تو دوروبری های خودم تو این 18 ماه هیچ کسی رو سراغ ندارم ban شده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)