به نظر من Xna کار کنید بهتره
و زودتر به نتیجه می رسید
و از DirectX هم اسون تره
به نظر من Xna کار کنید بهتره
و زودتر به نتیجه می رسید
و از DirectX هم اسون تره
دیر به نتیجه رسیدن و یا سختی کار مطرح نیست. مهم اینه که قدرتمندترین ابزار در این زمینه را یاد بگیریم که در ویندوز، DirectX حرف اول را می زند.
دوستان جدیدی که می خواهند با ما همکاری کنند بدانند که اولین جلسه گروه، جمعه این هفته به تاریخ 1388/7/3 برگزار خواهد شد. زمان آن هم از ساعت 10 صبح تا 12 می باشد. آدرس مکان جلسه هم برای اعضا ارسال شده است. دوستان جدید در صورت تمایل هر چه زودتر اطلاع دهند تا از گروه عقب نیفتند.
سلام دوستان
خدا رو شکر گروه خیلی خوبی تشکیل شده و اعضای گروه انگیزه کافی رو دارند و خوب همکاری می کنند. در حال حاضر 6 نفر هستیم.
ما تا الان 3 فصل از اون کتاب رو پیش رفتیم و کم کم داریم وارد مباحث جدی Directx میشیم. اوایل، یک دوره ای هم روی شیء گرایی داشتیم. به زودی هم اولین کارمون رو اینجا می گذاریم. برنامه های جالبی هم برای پیشرفت گروه داریم که اگر لازم شد بعدا اعلام می کنم.
هدفم از اینکه دوباره اینجا پست دادم این بود که ما الان به مرحله ای رسیدیم که کار داره جدی میشه. تا حالا مباحث ریاضی Directx رو خوندیم و اکثرمون این قسمت رو بلد بودیم و تقریبا یک دوره بود. می خواستم یک بار دیگه اعلام کنم که اگر کسی تمایل به همکاری با این گروه رو داره هر چه زودتر اعلام کنه چون جلوتر قراره مباحث اصلی رو یاد بگیریم و اگر کسی بخواد در اون زمان اضافه بشه نمی تونه خودشو به گروه برسونه در نتیجه این آخرین فرصت هست. حداکثر هم تا 3 نفر می تونیم به گروه اضافه کنیم. در ضمن افراد جدید باید با C++ و شیء گرایی آشنایی کامل داشته باشند.
درخواستتون رو اینجا اعلام کنید و یا به آدرس زیر ایمیل بزنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
امیرحسین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)