چی رو توضیح بدم ؟
من دیدم چند تا از دوستان ننتونستم این مودم رو به صورت روتر استفاده کنن . برای همین پست دادم که اگه سوال و مشکلی دارن بپرسن
چی رو توضیح بدم ؟
من دیدم چند تا از دوستان ننتونستم این مودم رو به صورت روتر استفاده کنن . برای همین پست دادم که اگه سوال و مشکلی دارن بپرسن
با لن وصل کنی بهتره. به روش pppoe هم نصب کن. این مودم تا ۱۰۰متر با مانع و ۲۰۰متر در مکان های ساحلی وبدون مانع آنتن می ده.من خودم از طبقه هفت تا پارکینک استفاده کردم...
ممنون داداش گلم ببین بعد توی ÷ارکینگ شما چند تا انتن داشتی ؟
ممكنه سيمهاي خط تلفن خيلي قديمي وكهنه باشند يا ممكنه از كنار سيمهاي برق رد شده باشند يا
فاصله خونتوت تا مركز ارائه دهنده اينترنت خيلي زياد باشد
اگر سيمهاي داخل منزل خراب بشاه قابل حله ولي اگر سيم كشي مخابرات داخل خيابان وكوچه قديمي باشه نميشه كاري كرد.
اگر هم فاصله isp تا منزل خيلي زياده يه ispپيداكنيد كه نزديكتر باشه
اين مودم مودم خوبيه ولي وايرلسش ضعيف هستش.
كلاً در استاندارد80211g نهايت برد درمحيط داخلي وسرپوشيده حداكثر 38 متر وبراي فضاهاي باز حداكثر140 متر هست. قدرت برد به محيط مودم ونويزها وامواج مزاحم هم بستگي داره.
آقا این مودم وایرلسش ضعیف نیست. توی کلاس خودش خیلی هم خوبه، تا همین یک سال پیش بهترین و پیشرفته ترین وایرلسی بود که می شد خرید!! شما همه چی را در حد حرفه ای می خوای ولی 90 درصد آدما اینجا دنبال چیزهای معمولی خونگین، مدلهای 80211n هنوز قیمتشون در محدوده هدف مشتری معمولی خونگی نیست. اگه توی مدلهای خونگی بخصوص در محدوده زیر 100 تومن دستگاه قویتری می شناسی اونو معرفی کن.
Last edited by ChaoticHead; 28-10-2009 at 16:33.
در حال حاضر مودم زایکسل و لینکسیس بهتر از ایسوس است.
سلام
چطور می تونم به مدمم که وایرلس داره رمز بدم تا کس دیگری نتونه ازش استفاده کنه؟
خیلی سادس. بخش Security و گزینه ی WEP یا WPA رو انتخاب کن و پسورد قرار بده.
در قسمت security در تنظیمات مودم قسمتی برای رمز گذاشتن روی وایرلس هست دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)