بچه ها اینم از تابلوی تبلیغاتی adidas , uefa chapions league :
Installation: import file to dt07 .img
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها اینم از تابلوی تبلیغاتی adidas , uefa chapions league :
Installation: import file to dt07 .img
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها کیت سرور 9.02 رو دانلود نکنید نمی خوره به کرک توی History ش نوشته for original exe
من که اجرا کردم و مشکلی نداشت.
دوستان شما چرا این پچو نصب کردین این که فقط مال بخش آنلاینه به درد ما نمیخوره اینجوری شنیدم کیت سرور هم فعال نمیشه ( من خودم امتحان نکردم ). من خودم تا دیدم این پچ مربوط میشه به جزئیات مود آنلاین اصلا دانلودش نکردم .
باید منتظر پچ آبدیت کونامی باشیم . اگه واقعا یک نفر میخواد قسمت آنلاین بازی رو با این پچ به روز کنه باید صبر کنه چون خیلی از کاربران از juce خواستن برای این پچ کیت سرور جدید بسازه .
درمورد کیت ها و بقیه مواردی که باید توی بازی درست بشن اینو بگم که سایت wenb دو هفته ای میشه که داره روی این پچ کار میکنه علاوه بر اون سایت gammingaccess هم مثل هر سال داره روی پچ جدیدش کار میکنه و مدتی طول میکشه تا آماده باشه پس نگران نباشید .
Last edited by 4039; 23-10-2009 at 21:38.
این جام باشگاهای اروپا که قبلا حسین فیلمشو گذاشته بود که یه اسکربرد قرمز رنگ داشت تو کدوم قسمت بازیه ؟
Last edited by Mehdi.ss; 23-10-2009 at 22:28.
من چجوری میتونم کلید s رو برای پاس کوتاه تعریف کنم به جای w روی کیبرد ؟
الان شوت رو با d میزنم . a هم پاس بلنده .
پاس کوتاه رو میشه کرد s در حالیکه اون 2 تا تغییر نکنه ؟
تکل بدون خطا کدوم میشه ؟
تو SETTINGS !
آقا یه سوال دیگه چرا وقتی تو مستر لیگ next رو می زنی فقط یه تعداد بازیکنای خاص تمرین داده می شن و بقیه ضعیف تر می شن در حالی که تنضیمات تمرین همشون عین همه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و یه سوالم اینکه قدیم a رو می زدیم auto linup می کرد بازیکنای آماده رو می زاشت الان چه جوریه ؟؟؟؟
اینو فهمیدم سوال صفحه پیشو بی زحمت بگین
[/B]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یک پچ دیگه که همه چیز رو با هم داره:
PESEdit 2010 Patch 0.3.1 all-in-one by by PATe.Arminia
Features:
* original league, cup and team logos
* correct kits for all EPL and La Liga teams
* faces for some players
* correct team names
includes all previous updates
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bahador2009; 23-10-2009 at 22:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)