تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 15 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 145

نام تاپيک: Uncharted 2: Among Thieves

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

اووووووووووووف بازی واقعا خوووووف داره !!! عجب گرافیکی !! متال گیر اولین بازی ps3 بود که ازش خوشم میومد حالا اینم اضافه شد از فردا سیستم کلوپ رو میترکونم امروز که نشد بیشتر از 30 دقیقه بازی کنم
    حامد جون بیا اینجا شبی 1هزار اجاره کن الکی 70 نده بره

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

اووووووووووووف بازی واقعا خوووووف داره !!! عجب گرافیکی !! متال گیر اولین بازی ps3 بود که ازش خوشم میومد حالا اینم اضافه شد از فردا سیستم کلوپ رو میترکونم امروز که نشد بیشتر از 30 دقیقه بازی کنم
    شبی هزار تومن اونم ps3
    کف کردم!!!
    توی شهر ما ساعتی 1000 تومن حساب میکنند نامردا

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

شبی هزار این امکان نداره پسر ..
    خوب اون موقع ادم می خواد چیکار..ps3 بخره
    واسم پس فردا میارن ...منتظرم حالشو ببرم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

امکان داره ساعتی 1هزار بازی تو کلوپه, شب ها هم بازیهاشو کرایه میده شبی 1هزار نه کمتر نه بیشتر همین امشب هم پسر خالم گرفت که فردا ببره واسش ! اما چون فعلا یه دونه از بازی داره شب ساعت 8 به بعد تا صبح ساعت 12 کرایه میده !
    اما عجب بازی توپیه من کلی حال کردم
    Last edited by mohammad_twe; 17-10-2009 at 20:18.

5. این کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

امکان داره ساعتی 1هزار بازی تو کلوپه, شب ها هم بازیهاشو کرایه میده شبی 1هزار نه کمتر نه بیشتر همین امشب هم پسر خالم گرفت که فردا ببره واسش ! اما چون فعلا یه دونه از بازی داره شب ساعت 8 به بعد تا صبح ساعت 12 کرایه میده !
    اما عجب بازی توپیه من کلی حال کردم
    جان من درست خبر رسانی کنید
    فکر کردم خود ps3 رو میگی
    بیخ گوشم گذشت نزدیک بود شاخ دربیارم
    ولی بازم شبی هزار تومن می ارزه مثل باقلواپس از قرار معلوم راسته که میگن blue ray ضد خشه چون اگه جور دیگه ای باشه که نمیشه....

7. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اصلا این طور حال نمیده بازی کرایه کنی!!!!!!!
    بازی باید کنارت باشه همیشه
    باهاش حال کنی ،نه اینکه 1 شب کرایه کنی فردا بری پس بدی،اصلا حال نمیده...
    بازی باید کنارت باشه تا هر وقت حال کردی بزاری تو دستگاه و بازی کنی...

9. این کاربر از mehdi_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

سلام عرض می کنم خدمت همه ی دوستان عزیز
    قصد دارم در این پست بازی جدیدا منتشر شده ی کنسول
    PS3 یعنی Uncharted 2 Among Thieves رو براتون نقد کنم.
    مقدمه ای کوتاه در باره ی نسخه ی قبلی بازی
    Uncharted Drakes Fortune را همه ی دوستاداران PS3 به یاد می آورند.Uncharted Drakes Fortune بازی بود که در زمان خودش موفق شد با گرفتن نمرات بالا و جلب رضایت دوستداران PS3 گام موثری رو در ادامه ی راه Sony و Play Station 3 بردارد.اگر بخواهم Uncharted : Drakes Fortune را در چند خط برای شما توصیف کنم باید بگویم که چند سبک را از چند بازی مختلف در خود داشت.روش کاور گیری وسنگر گیری که خیلی شبیه به Gears Of War بود.بالا رفتن از دیوار ها و صخره ها که خیلی شبیه بازی Tomb Rider بود. و طبیعت بی نظیری که در بازی دیدیم شباهت هایی کم و بیش به بازی Just Cause داشت.هرچند که اگر طبیعت موجود در بازی Just Cause را چندین برابر کنیم به همراه گرافیک بسیار خیره کننده شاید کمی شبیه به Uncharted Drakes Fortune نزدیک شده باشیم.همچنین حرکات نرم شخصیت اصلی بازی Nathan Drake ازادی هایی فراتر از Lara Craft و Tomb Rider به ما می داد.کاور گیریه بازی تقریبا در سطح Gears Of War 1 بود ولی مطمئنا کاور گیری در Gears Of War 2 بسیار بی نقص و تا به الان بی رقیب بوده.احتمالا از لابه لای حرفهای من از لا به لای حرفهای من باید به گرافیک بازی پی برده باشید در حالی که فقط از 30 درصد قدرتPS3 استفاده می کرد غوغایی به پا کرده بود.گیم پلی بازی بیشتر مبنی بر درگیری های مقطعی و استراتژی صحیح در استفاده از اسلحه و سنگر گیریه مناسب بود.گیم پلی بازی روندی عادی و در بعضی مواقع کمی کلیشه ای داشت ولی بسیار سر گرم کننده بود.در کل می توان گفت که گیم پلی بازی در دوره خودش بسیار عالی بوده اما زمانی که من این بازی را انجام دادم بازی های متعددی در این سبک امده بودن که واقعا از لحاظ تندی گیم پلی و نفس گیریه آن بی نظیر بودند..صدا گذاری بازی در سطح متوسطی بود.نه خیلی ضعیف و نه خیلی عالی.آهنگ منوی بازی در هنگام ورود بسیار زیبا بود طوری که با هر بار ورود به بازی دلم می خواست تا دقایقی این آهنگ زیبا رو گوش کنم.صدایی که برای هر یک از شخصیت های بازی انتخاب شده بود بسیار با روحیه آن ها و وضعیتشون هم خوانی داشت.و صدای انفجار ها و شلیک اسلحه ها هم در سطح خوبی بود.داستان بازی با حضور شخصیت هایی مانند Nathan Drike-Elena Fisher و Victor Sulivan شکل می گرفت و جد Nathan یعنی Francis Drake هم با یادداشت های خود نقش مهمی را در بازی داشت.لازم به ذکر است که او یک قهرمان افسانه ای در انگلستان محسوب میشد و نقطه ی مقابل ان یک دزد دریایی شیطان صفت در اسپانیا.به این شکل است که داستان پر فراز و نشیب Nathan و درگیریه او با یک باند قاچاقچی شروع میشود و در یک مبارزه ی تنگاتنگ برای به دست آوردن شئی قیمتی که Francis Drike آن را شئی خوانده بود که نمی توان روی آن قیمت گذاشت.شئیی که چند وقت بعد متوجه میشوید که نفرین شده است و انسان ها را به موجودات وحشی تبدیل می کند.در پایان داستان Nathan به سختی Elena Fisher را نجات میدهد و در حالی که داشتند *صورت هاشونو به هم نزدیک می کردند تا به اصطلاح Love بترکونن Sulivan با قایق از راه می رسه.هر چند جلوی بوسه های عاشقانه ی Elena و Nathan رو می گیره ولی مقداری طلا در لحظات آخر با خودش آورده واین خبر خوش برای Nayhan و Elena بود*.نوآوری بازی هم در سطح بسیار خوبی قرار داشت و در پرتاب نارنجک ها از قابلیت SIXAXIS دسته های PS3 استفادهمی شد و یا بخشی از داستان که با موجودات وحشی در گیر می شدید آنها به Nathan حمله می کردند و اگر موفق می شدند از تیر رس Nathan جان سالم به در ببرند خود را روی Nathan پرتاب می کردند و این لحظه ی دوست داشتنی بود که شما باید دسته را بسیار سریع تکان می دادید تا Nathan آن موجودات را پرتاب کند.از نکات منفی بازی می توانیم به تنوع کم محیط های بازی-حرکات تکراری و به دور از عقل دشمنان به این گونه که وقتی شما پشت سنگر بودید آنها به راحتی سنگر را رها می کردند و به طرف شما می آمدند به این ترتیب بود که دیگر سنگر گیریه شما هیچ فایده ای نداشت و همچنین سرعت پایین لود Texture ها.در آخر اگه این مقدمه طولانی شد عذر خواهی می کنم .یک چیز رو در Uncharted Drakes Fortune هیچ وقت فراموش نمی کنم صحنه ای که تلالو و نور زیبای خورشید ( البته در این بازی نه در واقعیت!) در کنار طبیعت بسیار زیبا و پر جزئیات و آب آبی دریا که در کنا هم یک صحنه ی رویایی رو به وجود می آوردن
    اما در سال 2008 بود که Naughty Dog قسمت دوم بازی Uncharted را بانام Among Thieves تایید کرد و قول داد مشکلات موجود در Uncharted Drake's Fortune را حل کرده و گرافیک بازی را تا حد چشم گیری افزایش دهد.
    و من در نگاه اول باید بگویم که
    Naughty Dog به قول هایی که داده بود به خوبی عمل کرد. و بعد از مقدمه بخش اصلی نقد شروع میکنم و سعی می کنم تک تک بخش های بازی را برای شما نقد کنم

Uncharted 2 : Among Thieves Review

معرفی شخصیت های بازی

Nathan Drake : شخصیت شوخ و ورزیده ی Uncharted .بسیار سخت کوش.کنجکاو.شوخ

Chloe Frazer : کاراکتر زن اضافه شده به بازی.عاشق Nathan.شجاع و نترس.همچنین در طول بازی چند بار جان Nathan را نجات می دهد

Harry Flynn : دوست Nathan که به وی خیانت می کند.در بازی مشکلات بسیار زیادی را برای Nathan به وجود می آورد و در مرحله ی قطار Harry است که به Nathan شلیک و او را زخمی می کند

ٍElena Fisher : شخصیتی که در بازی قبل با همراهی Nathan در بعضی مراحل به وی کمک می کرد.هم چنان عاشق دوربین و فیلمبرداری که این بار با یک مرد همراه است و آن مرد فیلم برداری می کند و اما با پیشروی داستان آن مرد کشته می شود

Victor Sullivan : مردی نسباتا پیر و مسن که به Nathan در بعضی Chapter ها کمک می کند و کلا نقش وی در نسخه ی کمرنگ تر شده است.

Luzan Lazarevic : فردی خشن و بی رحم دارای یک گروه شبه نظامی که این نسخه Nathan را همراهی می کند.به هبچ کس رحم نمی کند و اگر کسی دست از پا خطا کند با مرگ روبرو می شود.
    خوب همین طور که می بینید اضافه شدن کاراکتر ها مقدمات به وجود آمدن یک بازی بهتر از نسخه ی قبل را نوید می دهد

اولین بخش تاثیر گذار
    اولین بخش بازی که با آن روبرو می شویم منو است.نکته ی جالب این است آهنگ منو هنوز همان آهنگ زیبایUncharted Drake's Fortune است.چیزی که واقعا برای من خوشایند بود.آهنگ ریتمیک تر شده و هنوز هم از گوش دادن آن لذت می برم.

شروع بازی
    بازی در حالی شروع می شود که ما اولین تفاوت اساسی درون بازی را شاهد هستیم.Cut Scense های بازیدر اوج کیفیت قرار دارند.در ابتدای بازی سخن مارکو پلو که من هنوز نصف چیز هایی را که دیده ام برای شما تعریف نکرده ام نمایان میشود.هر چند هنوز کمی با Cut Scense های بی نقص Kill Zone 2 فاصله دارد اما زیبایی بی حدی حصری را در آن مشاهدی می کنید.برای صحبت کردن کاراکتر ها هم با صدا به شکل بسیار خوبی هم خوانی دارد.اینجاست که از همان ابتدا Uncharted 2 نوید یک بازی بی نظیر را می دهد که حرف های زیادی برای گفتن دارد و تفاوت های خوشایندی با نسخه ی 1 کرده است.بازی با صحنه ای شروع می شود که Nathan وضعیت بسیار بدی را دارد.به نظر می اید که زخمی شده است.دستانش پر از خون هستند ولی نکته جالب مکانی است که بازی شروع می شود ما در Uncharted Drake's Fortune در یک قایق بازی را شروع می کنیم اما در Uncharted 2 Among Thieves بازی در یک قطار عظیم الجسه آغاز می شود.شرایط بسیار بحرانیست.زیرا قطار از یک بلندی آویزان است واین که Nathan نیمه جان می خواهد چه کاری انجام دهد خودش یک علامت سوال است.قطار از بلندی پرتگاه آویزان است و ناگهان درب پشتی قطار باز می شود و جاذبه ی زمین Nathan و تمام صندلی های قطار را به سمت نابودی می کشاند در لحظه ی آخر Nathan میله ی قطار را می گیرد(همان تصویر باکس شات بازی).در شرایطی بسیار سخت خود را به پشت قطار می رساند از طریق بخش های که در بخش زیرین قطار قرار دارد خود را به بالا می رساند تا اینکه به قسمت بالای قطار می رود و از طریق شیشه ی شکسته خود را به داخل قطار می رساند چند صندلی باقی مانده و با توجه به شرایط قطار Nathan باید مانند یک تپه از آنها با لا برود.تا اینکه بالا خره در حالی که قطار رو به سقوط بوده Nathan خود را پرت می کند و بالاخره از این محلکه جان سالم به در می برد ولی به نظر می آید که یک ضرب المثل معروف اینجا صدق میکند Nathan تازه به کوهستان سرد و برفی رسیده برف و بوران همه جا را فراگرفته اما چیزی که می بینیم یک صحنه ی فوق العاده است.گرافیک وحشتناک بازی خود را نمایان می کند.صدا گذاری بازی در این بخش غوغایی می کند.کیفیت بسیار عالی بافت ها.بارش برف به شکلی بسیار زیبا و طبیعی و بخش دیگر که شما را تحت تاثیر قرار می دهد حالت راه رفتن و ماندن جای پای Nathan رو برف است.چنان زیبا و طبیعی کار شده است در کلام نمی گنجد.کیفیت بافت ها بیداد می کند واینجاست که Kill Zone 2 باید لقب بالاترین گرافیک کنسولی را به Uncharted 2 : Among Thieves واگذار کند و این تازه اولین Chapter است.Chapter های بعد معنی گرافیک کنسولی را به شما نشان می دهند.اما یک لحظه صبر کنید Nathan به زمین افتاد.خسته و بی جان و این جاست که کم کم داستان برای ما روشن می شود.داستان به وسیله ی یک Cut Scense به اول ماجرا باز می گردد جایی که Harry Flynn دوست Nathan به او پیشنهاد می کند که در سرقت از یک موزه برای دزدیدن یک شئی قدیمی که به نظر می رسد از فتوحات مارکو پلو باشد و در آن رازی نهفته است او را همراهی کند.یک غوری سبز رنگ و در اینجاست که کاراکتر اصلی زن بازی هم به Nathan معرفی می شود Chloe Frazer. اینجاست که به زمان حال بر می گردیم و Nathan از جای خود بلند می شود و به راه خود ادامه می دهد درون یکی دیگر از واگن های وازگون شده ی قطار می رود.قطار چندین معلق میزند Nathan پس از برخورد های بسیار شدید با داخل قطار بی هوش می شود و یک بار دیگر Cut Scense بازی نمایان می شود که این بار Chloe پیش Nathan می آید و صحنه های عاشقانه شکل می گیرد.در آخر نسخه ی 1 هم همین اتفاق بین Elena و Nathan داشت می افتاد که با دست دست کردن آنها Sullivan فرا رسید و بوسه های عاشقانه ی آنان به کل خنثی شد! بار دیگر باز می گردیم به زمان حال Nathan به هوش می آید از سر جایش بلند می شود پیش می رود.تا اینکه یک اسلحه پیدا می کند.یک فرد کشته شده و آویزان از یکی از واگن ها دیده می شود.کمی پیش می رود یک نفر با لهحه ی انگلیسی فریاد می زند او زنده است.تا Nathan به خود بجنبد این بار دست سر نوشت او را یاری می کند و یک انفجار باعث پرتاب شدن آن فرد میشود.Nathan پیش می رود و پس از پیدا کردن یک شئی خنجر مانند که در اصل یک کلید است به گوشه ای تکیه می دهد و در تمام این صحنه ها گرافیک کیفیت بافت ها و فضای اطراف چشمان شما را نوازش می دهد . . . یک شروع قدرتمندانه و تمام عیار برای Uncharted 2 و اینجاست که یک شاهکار شروع می شود

گرافیک
    گرافیک بازی تا این لحظه بالاترین گرافیک کنسولی محسوب میشود.شما در Chapter 1 که همه جا پوشیده از برف است و جزئیات نسبت به بقیه ی مراحل کمتر است گرافیک بالای بازی را با تمام وجود حس می کنید.در ادامه در مر حله ی سرقت از موزه با نگاه انداختن به در دیوار ها به کیفیت بافت ها هم به خوبی پی خواهید برد و وقتی به مراحل جلوتر می رسیم گرافیک بازی شما را شوکه می کند!کیفیت بسیار بالای محیط و همچنین محیط پر جزئیات با تعداد بسیار زیادی دشمن در یک صحنه و خانه های مخروبه که لوازم کامل زندگی در هر یک از آنها موجود است. بدون حتی یک لحظه افت سرعت فریم.مراحل متنوع بازی هر یک با جزئیات بسیار دقیق کار شده اند در فضای وسیع فقط بخشی از گرافیک بازی را برای شما نمایان می کند.اگر بخواهم چند نمونه برای شما مثال بزنم در Chapter 3 که در جنگل های زیبا و انبوه اتفاق می افتد وقتی به بخش پایانی آن می رسیم یک تعقیب و گریز پیش می آید.ما باید از لب پرتگاه فرار کنیم و همچنین باید سریع باشیم و گرنه با تیر اندازی سنگین دشمنان کشته خواهیم شد.اما یک لحظه از آن بلندی فضای وسیع جنگ در کنار آب را مشاهده کردم که همه ی آن جنگل 3 بعدی طراحی شده بود متاسفانه توجه دقیق به جزئیات ممکن نبود.به دلیل شلیک های دشمنان اما چنان فضای وسیعی را تا به حال در هیچ بازی ندیده بودم یا در Chapterــی که در Nepal اتفاق می افتاد فضایی وسیع تر و پر جز ئیاترا مشاهده کردم در بالای یک هتل به نمای زیبایی از شهر می رسید و شهر را زیر پای خود احساس می کنید.یک فضای بسیار وسیع به همراه تعداد بسیار زیادی ساختمان که همگی حالت مخروبه دارند.همه ی اینها در کنار گرافیک بسیار بالای بازی صحنه هایی بسیار زیبا و به یاد ماندنی را برای ما رقم می زنند.هر چند در مرحله ی Nepal محیطی گرم و و با تابش مستمر نور خورشید دارد و هرچند که ساختمان های آن مخروبه است ولی باور کنید این قدر جزئیات بالاست که در بعضی مواقع چنیدین برابر مراحلی که در جنگل اتفاق می افتد شما را به وجد می آورد.من واقعا از مرحله ی Nepal لذت بردم.و هنوز هم تعجب می کنم که چگونه سازندگان بازی خانه های مخروبه را با این جزئیات دقیق ساخته اند!اما بخش دیگر که واقعا عالی کار شده است کیفیت بافت هاست و این بار دیگر مانند Drake's Fortune شاهد کمبود سرعت لودTexture ها نیستیم و هنگام نزدیک شدن به دیوار ها مخصوصا در مکان های باستانی و غار ها ممکن نیست دیوار ها تار به نظر بیایند و کیفیتشان پایین بیاید.مطمئنا ریز بین ترین افراد هم نمی توانند کیفیت بافت ها را در Uncharted 2 زیر سوال ببرند.اما همه ی اینها با هم ترکیب شده و در کنار خصوصیت دیگر که در Drake's Fortune کمی دست گرفته شده بود یعنی تخریب پذیریه بالا نمره ی 100 درصدی بخش گرافیک تضمین شود.تخریب پذیری سنگر ها و خانه ها بسیار بهتر شده است و همچنین با شلیک به دیوار ها شاهد آسیب پذیری بیشتری نسبت به نسخه ی قبل هستیم.همچنین انفجار ها بسیار طبیعی کار شده اند وقتی به یک کپسول گاز شلیک می کنید یک انفجار بزرگ با صدا گذاری عالی و موج انفجاری دقیق و جلوه های زیبای انفجار را شاهد هستید.و باید بگویم انفجار کیفیتی فوق العاده دارد.حتی کیفیت و گرافیک آب هم در اوج بود.در یک مرحله ی بازی روی قطار دریا می بینید یک بار در جنگل رودخانه و یک بار روی سقف هتل و داخل معبداستخر وحوض.مخصوصا استخر آب در هتل که بسیار زیبا بود.که در زبان و نوشته نمی گنجد.با استخر واقعی اشتباه گرفته می شد.وقتی Nathan در آن شنا می کرد نوع حرکت با عث ایجاد امواج خفیفی در اب می شد که با واقعیت مو نمی زد.باید بگویم با اینکه گرافیک و جلوه های گرافیکی در نسخه ی قبل بسیار عالی بود و لی در Among Thieves شاهد به اوج رسیدن آن هستیم .واقعا باید تبریک گفت به Naughty Dog به خاطر چنین گرافیک و جزئیات بندی دقیقی که در این بازی مشاهده می شود.و همچنین تبریک گفت به Sony به خاطر قدرت بالای PS3

بخشی از گرافیک بسیار بالای بازی به همراه جزئیات بالای جنگل و کیفیت عالی بافت ها که در این تصویر قابل مشاهده است

گیم پلی
    شاید بتوان گفت بعد از گرافیک گیم پلی است که دستخوش تغییرات مهمی شده است.همین طور که قبلا گفتم گیم پلی نسخه ی قبلی بازی دچار مشکلات خاصی بود.اما در Chapter 2 بازی یکی از بهترین بخشهای بازی که اضافه شدن المان های مخفی کاری به بازی آشکار می شود.در مرحله ای که ما باید به همراهHarry به سرقت موزه برویم (همان Chapter 2) انگار داریم یک فیلم فوق العاده حرفه ای از سرقت سارقان را از یک مکان تاریخی مشاهده می کنیم.ابتدا کار خود را از یک مکان که مانند فاضلاب است شروع می کنیم.کیفیت بخش های سنگی این فاضلاب بخش های سنگی که دقیقا مانند یک غار است بسیار بالاست مخصوصا زمانی که نور چراغ قوه بر روی آن ها می افتد و به آن نزدیک می شوید. بالا خره به بالا راه پیدا می کنیم و وارد موزه می شویم کم کم که پیش می روید شاهد سبک محبوب من یعنی مخفی کاری یا همانStealth هستید.این به نظر من مثبت ترین نکته گیم پلی بود.با سنگر گیری دقیق و سرعت عمل و فشار دکمه مربع نگهبانان موزه از دور خارج می شوند.در Chapter 2 شما باید با حالت تماما مخفی کاری پیش بروید اما در Chapter های بعد شما در بعضی از بخش ها حق انتخاب دارید که با مخفی کاری پیش بروید یا بدون مخفی کاری.برای مخفی کاری در این بازی ازChapter 2 به بعد که به صورت بسیار حرفه ای و دقیق باید این کار انجام بشود باید با سنگر گیری دقیق-کمی حس پیش بینی-سرعت عمل بالا-انتخاب درستوجه بسیار زیاد به اطراف و دیگر فاکتور ها پیش بروید در صورت یک اشتباه کوچک دشمنان بلافاصله متوجه میشوند و شما باید بازی را در حالت Shooter بازی را ادامه دهید.گیم پلی بازی در حالت Shooter هم بسيار بهتر ونفس گیر شده است و بدون اغراق مي گويم كه واقعا لذت بخش است.گیم پلی بازی دبا درجه سی سختی آخر تجربه ای را به شما می دهد که فراتر از چیزی است که شما فکر کنید.بخش درگیریه تن به تن هم جذاب تر و جالب تر از نسخه ی قبل شده است و همین طور بخش های جاخالی دادن و با یا Slow Motion شدن صحنه و نفس گیر تر شدن درگیری و همچنین فن ها و تکنیک های جدید برای در گیری.

درگیری تن به تن Nathan با یکی از دشمنان

اما متاسفانه افتی در این حالت دیده می شود و آن این است که صداگذاری این بخش به خوبی انجام نشده و به شکل عجیبی مشت زدن و درگیریه با دشمنان کمی کند تر و مصنوعی تر به نظر می آید.و آن حس درگیریه طبیعی در نسخه ی قبل را به شما نمی دهد..اما هنگامی که با درجه ی سختی آخر بازی را پیش ببرید (این درجه پس از یک بار به پایان رساندن بازی باز میشود) ایمشت زنی تند تر و نفس گیر تر می شود و تا حدودی مشکلات قبلی رفع می شود.بخشShooter بازی هم تغییرات جالبی کرده.برای مثال Nathan در هنگام حرکت هم می تواند شلیک کند.سنگر گیری و کاور گیری نسبتا بهتر و متنوع تر شده است.تخریب پذیری سنگر های چوبی و بعضی از سنگر ها به شکل بسیار بهتر و طبیعی تر صورت می گیرد.همچنین شما می توانید یک میز را روی زمین بیندازید و آن را سنگر قرار دهید یا حتی یک ماشین را که البته ماشین ها سنگر ها مطمئنی نیستند و با تخریب پزیری بالای بازی آنها هم با شکسته شدن شیشه و کنده شدن در و انفجار روبرو می شودند.اسلحه ها دقیقا مانند نسخه ی قبل هستند و تغییر خاصی نکرده اند.نوع افتادن دشمنان پس از تیر خوردن هم طبیعی تر شده است.اما یکی از بخش هایی که کمی ضعیف کار شدهHead Shot کردن است.که دقیق و ملموس نیست.یعنی به طوری که افتادن دشمنان پس از Head Shotچندان خوب کار نشده.شاید بتوان گفت یکی از لازمه هایHead Shot به شکل طبیعی وجود خون در بازی است که به دلیل درجه بندی سنی بازی (16+) خون بسیار کم است و حتی اثر گلوله بر روی بدن دشمنان باقی نمی ماند.ولی در کل انتظار Head Shotهای بهتری را داشتم.هوش مصنوعی در بازی جهش قابل توجهی داشته است.حرکات بی پروا و بیهوده دشمنان و رها کردن غیر منطقی کاور و نزدیک شدن بی مهابا در نسخه ی قبلی بازی به طور کامل بر طرف شدم و حتی بسیار بهتر شده دشمنان فقط زمانی به شما نزدیک می شوند که یک سنگر مناسب وجود داشته باشد و در غیر این صورت هرگز این کار را نمی کنند.پرتاب نارنجک انها دقیق است.در مکان هایی که ممکن است از 2 طرف به شما حمله می کنند.

کاور گیری Nathan در هنگام درگیری با دشمنان و مشاهده ی المان های مخفی کاری

اما یاران شما در حین بازی هم هوش مصنوعی بسیار بهتری نسبت به نسخه ی قبل دارند.ولی در کل هوش مصنوعی یاران شما جای بهتر شدن را دارد.پرتاب نارنجک ها هم بسیار خوب صورت می گیرد .موج انفجار آنها و پرتاب شدن دشمنان بسیار طبیعی کار شده است و نارنجک ها در این بازی نسبت به نسخه ی قبل برای شما خطر بزرگتری محسوب می شوند.اما بخش نوآورانه ی پرتاب نارنجک هم نسبت به نسخه ی قبل افت داشته ولی نارنجک انداختن لذت بخش تر شده است.واقعا پرتاب نارنجک در این بازیبه شما شور و اشتیاق خاصی می دهد.هر چند که سختی کار با motion sensor های دسته ی PS3 کم تتر شده است و پرتاب نارنجک با آنالوگ نقش بیشتری دارد تا با قابلیت
    SIXAXIS دسته های PS3.و در کل نقش نوآوری در گیم پلی افت چشم گیری داشته است.نحوه ی بالا رفتن Nathan از مکان های مختلف و نحوه ی پرش های او بسیار طبیعی کار شده.بعضی وقتها بعد از پرشNathan تعادل خود را از دست می دهد.بالا رفتن از دیوار ها و مکان ها در نسخه ی قبل کمی بیش از اندازه آسان بود اما در این نسخه شاهد حرکات طبیعی تری هستیم.این حرکات در اوج دقت و با الگو برداری دقیق از حالات طبیعی یک انسان طراحی شده اند و حس واقعی را به شما القا می کننددر کل فکر نمی کنم بخش دیگری باقی مانده باشد.گیم پلی در بعضی قسمت ها بسیار عالی و در بعضی قسمت ها کمی افت داشته ولی در کل در بخش های در گیری با اسلحه و مخفی کاری و حرکاتی مثل بالارفتن از دیوار که قسمت اصلی گیم پلی بازی را تشکیل می دهند ما شاهد بهتر شدن گیم پلی هستیم و این بسیار خوشایند است

داستان
    در نسخه ی قبلی شاهد داستان جالبی بودیم و فکر میکنم می شد به داستانDrake's Fortune نمره ی 8.5 از 10 را داد.داستان گیرایی خاصی داشت مخصوصا برای کسانی که در انگلیسی قوی هستند.داستان با معما های جالب پیش می رفت و قابل قبول بود ولی من به واقع از داستان Among Thieves خیلی بیشتر لذت برم.شروع بازی با وضعیت بغرنج Nathan بسیارجالب تر وگیرا تر از نسخه ی قبل است و همچنین برگشت هایی که داستان به عقب دارد.شما تا 15 Chapter فقط در حال مرور اتفاقات گذشته هستید و در Chapter 15تازه به بخشی می رسید که ابتدای بازی در آن بوده اید.بعدا هم دلیل آن حالت Nathan و اتفاقات افتاده را را می فهمید . در مرحله ی قطار Harry به Nathan شلیک می کند و وی زخمی می شود در یکی از واگن ها پناه می گیرد و چون حالش خوب نبوده و نمی توانسته با دشمنان مقابله کند به چند کپسول گاز موجود شلیک می کند و با این کار موجب از ریل خارج شدن تعدادی از واگن ها و معلق زدن انها می شود.من معمولا از این طور داستان ها که به عقب برگشت می کنند خیلی خوشم می آید و به نحوی هنرمندانه در Among Thieves شاهد این نمونه داستان هستیم.همین طور که می دانید داستان بازی حول محور پیدا کردن شهر Shimbalaدر تبت می گذرد و باید از مکان های متعددی عبور کنید تا به گنج های ارزشمند و گرانبهای مارکو پلو برسید اما هدف فقط گنج نیست هدف پیدا کردن سنگی قیمتی است که در افسانه ها آمده است که می تواند آرزو ها را براورده کند.پیدا کردن معما های مارکو پلو از همان ابتدای بازی بسیار جالب و تاثیر گذار است.پس از اینکه Nathanو Harry موفق به سرقت غوری سبز رنگ می شوند آن را شکسته و یک تکه کاغذ قدیمی در ان پیدا می کنند که چیزی روی ان نوشته نشده است.سپس Nathan متوجه سنگ های کوچک آبی می شود که در غوری موجود بودند با اتش زدن آن نور آبی بسیار زیبایی ایجاد می شود و وقتی Nathan کاغذ را بالای آن می گیرد یک نقشه به همراه یک سری نوشته خود را نمایان می کنند و این فقط بخش کوچکی از معما ها زیبای بازیست.همچنین اضافه شدن بخش های عشقی و دراماتیک در بازی گام موثری در بهتر شدن داستان بازی است.برای مثال نشان دادن عشق موجود بین Nathan و Chloe که بخش مهمی از داستان را تشکیل می دهد یا بخش کشته شدن دستیار Elena جنبه های تراژدی را به بازی داد که در نسخه ی قبلی بازی ندیده بودیم.مگر اول بازی که به نظر می رسید Sullivan کشته شده که کشته هم نشده بود.در کل داستان بازی از لحاظ عاطفی پیشرفت قابل توجهی داشته است اما نکته ی مهم این است که داستان با معما های بیشتر و جذاب تر و پیچیده تر همراه شده است.مکان های تاریخی و باستانی بازی بسیار زیبا تر و دقیق تر کار شده اند مخصوصا درNepal.وقتی وارد یکی از معابد می شویم و بخش حل معما ها که باید نور هایی که از آینه ها باز تاب می شود را به جای دقیقی بتابانیم بسیار زیبا و جذب کننده است.در داستان Among Thieves جنبه های جدیدی را در بازی مشاهده می کنیم مثلا وضعیت بحرانیNathan که در ابتدای بازی به نمایش در می آید و چیز های جدیدی که قبلا ندیده بودیم.داستان بازی بخش های گول زننده ی زیادی را دارد و در آخر داستان حتیماجرای عشقی بازی هم تغییر می کند.داستان واقعا تاثیر گذار .این داستان شور نشاط شما را بر می انگیزد.با این تغییرات داستان بازی عمیق تر دنبال می شود و صحنه های زیبایی از عشق-خیانت-غم-بی رحمی را شاهد هستیم.

عشق بین Nathan و Chloe بخش مهمی از داستان بازی را تشکیل میدهد

تنوع محیط و مراحل بازی
    یکی از ایراد هایی که به Drake's Fortune وارد بود یکنواختی بیش از حد محیط های بازی بود.هر چند که این محیط ها زیبا بود ولی یکنواخت هم بود و در طول بازی محیط های یکنواختی را شاهد بودیم.تنوع مراحل هم همین طور ولی بخش قایق رانی و ماشین سواری باعث شد که یکنواختی را کمتر حس کنیم.اما Among Thieves از لحاظ تنوع مراحل طوری عمل می کند که من باید بگویم که هرگز چینین تنوع بی نظیری را در یک بازی ویدیویی ندید ام!مراحل کوهستانی وبرفی- مراحل موزه-مراحل تبت.مراحل Nepal-مراحل جنگلی-مراحل قطار-مراحل معابد-مراحل تعقیب و گریز و همچنین مراحلی را تجربه می کنیم که بارندگی به نحوی بسیار زیبا در ان وجود دارد و حس هوای بارانی به طور کامل به شما القا میکند.آسمان ابری هم در ان مرحله خوب کار شده است و البته می توانست بهتر هم باشد. باید گفت هر چند دیگر ماشین سواری را تجربه نمی کنیم اما این قدر تنوع مراحل عالی است که دیگر نیازی به مرحله ای مثل ماشین سواری نیست.!مراحل برفی بسیار زیبا طراحی شده اند جای پایNathan بر روی برف عالی کار شده است.گرافیک بازی هم به زیبایی بی حد و حصر این مراحل کمک می کند.

مراحل کوهستانی و مراحل تبت در اوج زیبایی

مرحله ی موزه بسیار زیبا طراحی شده بود و همچنین در ان باید با مخفی کاری تمام پیش برود.در مرحله ی موزه برای اولین بار شب را تجربه کردیم ومخفی کاری در شب را هیچ گاه در نسخه ی قبلی بازی تجربه نکرده بودیم.مرحله ی
    Nepal که از نظر من پر جزئیات ترین وزیبا ترین مرحله بود.ساختمان های ویران شده در راستای تابش عمود خورشید و صحنه های تکرار نشدنی.

فضای استثتائی و پر جزئیات Nepal

مراحل جنگلی که جزئیات و زیبایی آن بسیار بیشتر از Drake's Fortune بود.بدون اغراق می گویم که فضا های طبیعی و آب رودخانه ها به زیبا ترین وجه ممکن ساخته شده بود.کیفیت آب ها واقعی و بازتابش در آن مشخص بود.جنگل هایی واقعی تر وزیبا تر.مرحله تبت هم که در نوع خودش بسیار جالب بود به همراه مردمی صمیمی و خون گرم.مرحله ی قطار که که واقعا عجیب کار شده است.شما باید با واگن های پر تعداد قطار پیش بروید واین جاست که فقط می توان گفت خدای من!!!در ابتدا که پیش می روید جنگل های انبوه و بیشه زار ها را مشاهده می کنید زیبایی آنها یک ذره هم کم نشده است.کمی پیش می روید و به دریا می رسید طرف چپ شما کوه و طرف راست شما آب زیبای دریا قابل مشاهد است.آب دریا واقعا زیبا طراحی شده است.بعد به تونل می رسید و در آخر هم به کوهستان های برفیماجرا هایی پیش می آید!واقعا که تعجب انسان از این همه تنوع فقط در مرحله ی قطار بر می انگیزد!!!

مرحله ی شگفت انگیز قطار که در کنار محل عبور قطار جنگل سر سبز و زیبا و همین طور آسمان بسیار زیبا قابل مشاهده است

بخش معبد هم که خود من به خاطر معما های بسیار زیبا بسیار از آن لذت بردم .لازم به ذکر است که معبد را در همان مرحله ی
    Nepal تجربه می کنیم.از تمام اینها که بگذریم بخش تعقیب و گریز بازی که برای مثال از تیر رس دشمنان یا از هلیکپتر و یا از کامیون!بله تعجب نکنید کامیون.در ابتدای مرحله ی Nepal یک کامین برای چیزی حدود 12 ثانیه شما را دنبال می کند که شما در حین فرار باید به آن شلیک کنید.یا بخشی که با Elena در حال فرار هستید فقط دقت و سرعت عمل مطلبد که بتوانید از دشمنان فرار کنید.و یا بخش قبل از آن که دستیار زخمی Elena را حمل می کنید و Elena و Chloe راه را برای شما باز می کنند و راه درس را به شما نشان می دهند.چه قدر زیبا . . .این فقط یک توصیف خلاصه بود برای درک کردن تمام مراحل با تمام وجود باید چندین بار این شاهکار را بازی کرد

نور پردازی و سایه زنی
    در این بازی چند بخش فوق العاده کار شده است.گرافیک بازی.تنوع مراحل و حالا نور پردازی وسایه زنی.سایه زنی بازی که در تمام مراحل غوغا می کند و به دقیق ترین نحو ممکن کار شده است.سایه زنی مخصوصا در مرحله ی جنگل بسیار ملموس و به شکل زیبا و طبیعی به چشم می خورد.یادر مکان هایی که از چراغ قوه استفاده می شود سایه زنی به خوبی به چشم می خورد.اما بخش زیبا تر از سایه زنی نور پردازی بازیست.هر چند ما در تمام بازی نور پردازی هنرمندانه و بی نقصی را شاهدیم ولی اگر می خواهید به هنر سازندگان بازی پی ببرید باید در مرحلهNepal که نور خورشید به شکلی بی رحمانه ای می تابد نگاه کنید.نور زرد رنگ و سوزان خورشید همه جا ار فرا گرفته است.نورپردازی دقیق به همراه دقت به تمامی جزئیات باعث میشود این بخش بازی به واقعیت بسیار نزدیک باشد.باید بگویم نور پردازی این قدر زیبا و طبیعی کار شده بود که حتی فکر کردن به مراحل Nepal انسان را به وجد می آورد.سایه زنی هم در این مرحله به زیبایی دیده می شود سایه ی ساختمان ها و یا اشیا و یا هر چیز دیگر .طوری که زبان انسان بند می آید!واقعا دیگر نمی دانم که باید چه چیزی درباره ی نور پردازی و سایه زنی مخصوصا نور پردازی بگویم به جز این چند کلمه بسیار زیبا و بسیار طبیعی

بخشی از بازی بازی در Chapter 3 و 4 که از طرفی سایه زنی بی عیب و نقص و از طرف دیگر نور پردازی زیبا قابل مشاهده است

صدا گذاری
    از لحاظ صدا گذاری بازی دارای فراز و نشیب است در بعضی موارد بهتر شده در بعضی موارد تفاوتی نکرده و در بعضی موارد ضعیف تر شده است.برای مثال صدا گذاری روی شخصیت ها بهتر شده.صدا انفجار ها عالی و بی نقص کار شده است.صدا اسلحه ها تغییر خاصی نکرده ولی شاید با کمی متمرکز شدن روی آن به این نتیجه برسیم که کمی واضح تر شده است.از دیگر بخش هایی که بسیار بهتر شده است موزیک های بازیست که با فضای بازی سازگاری بیشتری را پیدا کرده است.کمی حس جنب و جوش را بیشتر می کند و بیشتر شما را در جو خاص بازی قرار میدهد.مزیک های بازی در بخش هایی که اتفاقات بدی افتاده بسیار زیبا تر است و تاثیر گذاری آن چندین برابر مخصوصا ابتدای بازی و آهنگ های بسیار زیبای آن.ولی در کل موزیک های حین بازی باز هم باید بهتر میشد.همین طور که گیم پلی بازی از لحاظ درگیری با دشمنان نفس گیر تر شده است آهنگ ها هم بايد جذابب تر مي شد.اما يكي از بخش هايي كه ضعيف كار شده بود صدا گذاری روی درگیری های تن به تن Nathan با دشمنان بود که قبلا هم عرض کردم.همین طور که قبلا هم گفتم این بخش در نسخه ی قبلی بازی بهتر کار شده بود و شما را خیلی بهتر در جو بازی قرار می داد.حس درگیری با صدا مشت.هر چند که بخش درگیری تن به تن جذاب تر شده است و با صحنه های Slow Motion و جاخالی دادن های نفس گیر همراه شده بود اما بخش صدا گذاری روی این قسمت ضعیف است و باعث می شد که در گیری ملموس نباشد و کمی در گیری ها مصنوعی به نظر برسد.اگر همین بخش صدا گذاری بهتری داشت جذابیت بازی را هم بیشتر تحت تاثیر قرار می داد.چون در گیریه تن به تن علاوه بر اینکه در نسخه ی 2 بیشتر شده تاثیرات مهم تری را هم دارد.صدای بالا رفتن از دیوارها یا تابلو ها که بعضی مواقع هم کنده می شدند عالی کار شده بود.در کل صدا گذاری هم بسیار خوب کار شده بود ولی نسبت به سایر بخش ها ضعیف تر بود

امتیاز کلی بازی

نمرات بازی از سایت ها و مجلات مختلف
    در بخش آخر نقد خود نظر شما را به نمرات بازی جلب می کنم . لازم به ذکر است بین بازی های PS3 این بازی تا به حال بیشترین امتیاز را کسب کرده است

Playstation: The Official Magazine (US) : 100
    Games Radar (in-house) : 100
    Playstation Official Magazine UK : 100
    Eurogamer Portugal : 100
    Eurogamer : 100
    Eurogamer Spain : 100
    PS3bloggen.se : 100
    GamePro : 100
    1UP : 100
    Computer and Video Games : 100
    Playstation Official Magazine Australia : 100
    Level7.nu : 100
    Cynamite : 100
    Total Video Games : 100
    Gamer.nl : 100
    Eurogamer Italy : 100
    Telegraph : 100
    The Onion (A.V. Club) : 100
    Game Informer : 100
    Gamervision : 100
    Gaming Age : 100
    Kombo : 100
    Giant Bomb : 100
    DarkZero : 100
    Da Gameboyz : 100
    ZTGameDomain : 100
    Game Revolution : 100
    RealGamer : 100
    Gamer Limit : 100
    GameFocus : 99
    Digital Chumps : 98
    WonderwallWeb : 98
    ImpulseGamer : 98
    Extreme Gamer : 98
    PSX Extreme : 98
    Cheat Code Central : 98
    MEGamers : 98
    NZGamer : 98
    3DJuegos : 97
    PSFocus : 97
    AtomicGamer : 97
    Multiplayer.it : 96
    Gamer 2.0 : 96
    XGN : 96
    Vandal Online : 96
    Play UK : 96
    Play.tm : 96
    GameSpot : 95
    BigPond GameArena : 95
    IGN : 95
    Meristation : 95
    Destructoid : 95
    Gameplanet : 95
    Hardcore Gamer Magazine : 95
    Strategy Informer : 95
    Everyeye.it : 95
    Play Magazine : 95
    IGN AU : 95
    Worth Playing : 95
    InsideGamer.nl : 95
    PALGN : 95
    GamerNode : 95
    SpazioGames : 94
    DailyGame : 93
    GameTrailers : 93
    GamesNation : 93
    9Lives : 92
    Gamers.at : 92
    TheSixthAxis : 90
    Edge Magazine : 90
    Teletext GameCentral : 90
    GameZone : 90
    IGN UK : 90
    Gameplayer Sweden : 90
    GameDaily : 90
    GameSpy : 90
    VideoGamer : 90
    Boomtown : 90
    میانگین کلی نمرات : 97
    تبریک می گم به تمامی دوستداران Play Station 3

نویسنده : یحیی (S.Y.K)
    بالاخره این نقد هم تمام شد

امیدوارم لذت برده باشید
    واقعا هر یک روزی که پیش میره Sony داره بهتر عمل می کنه مخصوصا در بازی های اختصاصی برای PS3.لازم به ذکره که من با این بازی زندگی کردم واز بهترین بازی هایی بود که در این چند ماه انجام دادم و باید بگم که شاهکاری بقه تمام معنا بود.و مطمئنا 2 شاهکار که در آینده ی نزدیک خواهند اومد یعنی God Of War 3 و Heavy Rain حرفهای زیادی برای گفتن دارن.Uncharted 2 هم همین طوری که می بینید از نظر امتیازی تا به الان بالاترین امتیاز ها رو ازان خودش کرده و من امیدوارم که GOW 3 از لحاظ امتیاز از این بازی پیشی بگیره وHR هم از هر دوی این بازی ها.واقعا جای افتخار داری چنین شاهکار هایی رو بازی کرد.در آخر اگه نقد مشکلی داشت امیدوارم که من رو ببخشید.
    همیشه پیروز و موفق باشید

Last edited by S.Y.K; 25-10-2009 at 19:14.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

یحیی جون دیدم بری این نقد به این خوبی یه تشکر خشک وخالی کم باشه
    خسته نباشی
    Last edited by mehdy.z; 23-10-2009 at 12:40.

12. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

امروز صبح بازیو خریدم عجب بازیه ...یه جور کمبوهایی میزنه ادم فکر میکنه خودش میزنه.
    مثل شماره یکش که مخفی میشدی بهت تیراندازی میکردند.
    یه جور وقتی تیر به گوشه دیوار یا پنجره ای چیزی میخوره ...گردو خاک میره تو حلقش سرفه میکنه ..
    کمی هم میره عقبتر ..باور کنید شوکه شدم .
    این بابام کم گیر بده می تونم 10 روزه تمومش کنم.
    خلاصه هر چی بگم باز کم گفتم .....قسمت 1 که عالی بود ..این 10 برابرشه ...خیلی خیلی بازی خوبیه.
    از این Chloe Frazer دختره هم اصلا خوشم نمیاد ...

Last edited by Layken; 23-10-2009 at 00:26.

14. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

شایان جون دیدم بری این نقد به این خوبی یه تشکر خشک وخالی کم باشه
    خسته نباشی
    البته یحیی بودم مهدی جان
    قربونت برم لطف داری عزیز

16. این کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •