بچه ها این گوشی هم آندرویید دیگه ای از htc هست که لیک شده قبلا هم من یه عکس از این دیده بودم
اگر اشتباه نکنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم یه جورایی غوله واسه خودشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها این گوشی هم آندرویید دیگه ای از htc هست که لیک شده قبلا هم من یه عکس از این دیده بودم
اگر اشتباه نکنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم یه جورایی غوله واسه خودشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ميخواستم n900 بگيرم ولی اين نظرمو عوض کرد
n900 vs htc hd2
n900 vs hd2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يك بار ديگه هم ميگم فرق عمده در اتنخاب اين نوع گوشي ها رابط كاربري اونو كه hd2 با sence شايد بهترينه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته n900 خوبه اما گزيده اي از خوبيها ( خودت نمي توني سرويسها تو انتخاب كني )
دراگون قول نيست . خيلي قوله ....
اگه روي گوشي سيستم عاملش اندرويد و سخت افزارش htc بود و همه مي گفتن شايد 1ghtz باشه ، صبر كنيد و حتماً بخريد !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمی دونم چند نفر این ویدئو رو دیدن.....با جمله آخرش خیلی حال کردم که نوشت:
iPhone is good
But...
HTC HD2 is Better
![]()
اینجا هم باشه بد نیست
چند تا عکس از X10 گوشی آندوریید سونی اریکسون که اوایل نوامبر معرفی میشه کنار چند تا گوشی معروف از جمله HD2 ، برای مقایسه ابعاد .
![]()
Last edited by feryshad; 21-10-2009 at 22:35.
یه بار نشد یه عکس بزارم و لینکش کار کنه
مجبور شدم با دایال آپ همه رو آپ کنم![]()
ای بابا . کاسه صبرم داره لبریز میشه کم کم .
اینام آدمو دق میدن تا یه گوشی پاش برسه به بازار ایران .
اول تو سایتهای متفرقه شایعه میشه که htc میخواد گوشی بزنه به اسم leo و بعد یه مشخصات ناقص میذارن که میری تو کف .
بعد چند وقت htc معرفیش میکنه . بیشتر میری تو کف . فیلماشو میبینی چت میکنی .
خلاصه 7 تا خان باید رد بشه که گوشی بیاد تو دست ما . تازه 1ماه 2ماه اولم که قیمتش فضایی خواهد بود و عشقی .
تا بیاد به قیمت واقعی برسه تو بازار ایران آدم جون به لب میشه .
میخرمش ... میخریمش به زودی ایشالله ;-)
با توجه به عکس ها فکر کنم HD2 مقام اول Design بین این گوشی ها رو از آن خود کرده. درست میگم ؟
دوستان، یه سوال ...
سیستم عامل آندروید چه مزایایی نسبت به Windows داره ؟ که اینقدر ملت واسه آندروید سر و دست میشکونن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)