سرعت دانلودتون هم کم میشه؟؟؟
یا فقط نوشته هه کم میشه؟!@#
سرعت دانلودتون هم کم میشه؟؟؟
یا فقط نوشته هه کم میشه؟!@#
نه
فقط نوشته
سرعت دانم همین الان که یک trailer بازی دارم میگیرم با idm بین 50 تا 75 نوسان داره
اونو نمیدونم
ولی بهش توجه نکن
اصل سرعت دانلودته
برو حال کن!@#!@#!@![]()
اون سرعت شبکه هست ، که گاهی اوقات 10 نوشته میشه و گاهی اوقات 100
چون اساسا اینترنت ایران هیچگاه به 2 مگابایت هم حتی نمیرسه ، 10 و 100 اون هیچ تفاوتی ندارن
در تکمیل حرفهای شما و بخصوص یا تاکید بر همون چیزی که خودتون گفتین؛ برای فهم ساده تر: bridge مثل دیال آپ می مونه و pppoe خودش کانکت می شه.
بعلاوه bridge را ظاهرا فقط روی یک پورت مودم می تونین همزمان استفاده کنین و باید برای سرویس دادن به چند کامپیوتر، یک شبکه جداگانه با استفاده از hub/switch بسازین و اینترنت را به اون شبکه بدین. ولی با pppoe می تونین مثلا 4 تا کامپیوتر به 4 تا پورت مودم/روتر وصل کنین و همه شون همزمان کانکت بشن.
یک مزیت دیگه pppoe/pppoa (یا به عبارت صحیحتر استفاده از WAN Port و NAT و بردن کانکشن به داخل router )هم اینه که هیچ منابعی برای پردازش از سیستم شما گرفته نمی شه و همه کارها رو خود مودم/روتر انجام می ده و سرعت دسترسی اینترنت هم می گن تا 10حداکثر درصد بهتر می شه در حالیکه share کردن روی bridge معمولا کیفیتش بپای pppoe نمی رسه و طبیعتا خیلی به سرور وابسته است. البته همینجا یک بدی pppoe هم مشخص می شه؛ اگه روتر ضعیف باشه و تعداد زیادی کامپیوتر ازش کار بکشن ممکنه هنگ کنه یا ریست بشه یا کلا بازی دربیاره پس باید مودم/روتر مرغوبتر باشه در حالیکه bridge فقط داره یک کامپیوتر را می بینه و به مودم/ روتر فشاری وارد نمی شه.
البته در pppoe تا جائیکه من فهمیدم حتما نیاز نیست dhcp فعال باشه و می تونین کلیه تنظیمات کامپیوترها را بطور دستی انجام بدین. dns را هم فقط روی شبکه lan جدا از مودم باید روی 192.168.1.1 گذاشت (چه pppoe و چه bridge ) که تازه اونهم فقط مال کامپیوتر سروره و بقیه باید ip سرور را وارد کنن (که می تونه چیز دیگه ای باشه وکلا دردسر داره)
البته من خیلی خوشحال می شه اگه یکی از اساتید شبکه لطف کنه این مبحث routing و تنظیمات مختلف و متعددی را که توی config مودمهای adsl می بینیم بصورت شفاف توضیح بده..
Last edited by ChaoticHead; 20-10-2009 at 01:58.
با سلام بر همه دوستان
من چند تا سئوال داشتم که اگه ممکنه جواب بدین
اول از همه نحوه گانفیگ کردن مودم تی پی لینک مدل 8811 رو
میخوام بدونم
بعدش این که مگه درهنگام نصب بایدبه مودم آی پی داد
و در کل اگه ممکنه مراحل نصب مودم و راه اندازی خط آ دی اس ال رو با
مودمی که گفتم تا قبل از ساخت کانکشن برام توضیح بدین
خیلی برام مهم و فوریه آخه خطم چهارشنبه یعنی فردا رانژه میشه
و میخوام خودم نصبش کنم به دلایلی نمیخوام
نصاب بیادخونمون البته پول نصب رو دادم
با تشکر
یه سئوال دیگه هم داشتم که به اونم اگه ممکنه جواب بدین
نصب مودم از طریق usb با نصب با اون یکی فکر کنم اترنت درسته
فرقی با هم دارن
آیا توی سرعت آپلود و دانلود اثری میذارن
با تشکر دوباره
سلام دوستان
Bridge : همیشه واسه وصل کردن دو شبکه محلی به هم باید از سوئیچ های سخت افزاری استفاده کنید تا اطلاعات رو بین شبکه ها جابجا کنه. کالا اگه این شبکه ها تو یه سرور باشن ( مثلا شما دو تا کارت شبکه روی سیستم داشته باشین و بخواین بین اونها ارتباط برقرار کنید ) باید از Bridge استفاده کنید که همون کار سوئیچ ها رو بطور نرم افزاری در یک کامپیوتر انجام میده.
PPPoE : برای اتصال دو شبکه دور تر از هم و از طریق خطوط تلفن مورد استفاده قرار میگیره.
-- من قبلاً اشتباهی گفته بودم که Bridge نیازی به ساخت کانکشن نداره !ولی این PPPoE هستش که نیازی به کانکشن نداره و با فعال شدن کارت شبکه ، شبکه ها رو بطور اتومات وصل میکنه.
-- ضمناً در مرکز مخابرات محله ها ، ISP ها یک سوئیچ کار میذارن که بطور Bridge با شبکه اونها وصله ، حالا ما بعنوان یوزر باید توسط PPPoE به اون سوئیچ وصل شیم تا شبکه خونه ما شبکه ISP رو بشناسه.
من خودم تا حالا هیچ وقت درگیر انتخاب Bridge یا PPPoE نبوودم چون مودم (wl-600g ) خودش تنظیمات رو انجام میده. ولی دیشب که مودم رو شخم زدم فهمیدم که اون هم بطور اتومات PPPoE ساخته.
یه مشکل دارم بچه ها چون TP_link پیدا کردم اون رو خریدم حالا چزاغ ADSLکی باید روشن بشه؟بعد اون کد192.168.1.1رو میزنم هیچی نمی یاره و ارور میده باید چی کار مکنم؟(تو سیدی هم که تو پوشه ی مودم میرم میزنم کانکت سرور به سرور وصل نمیشه )یه کمکی کنید بی زحمت...
شما این wl-600g را چند خریدین؟ هنوز هم پیدا می شه؟ ازش راضی هستین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)