تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 33 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 324

نام تاپيک: مشکلات و سوالات lg ke/ku 990 viewty

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

3_ 2 گيگ
    نه برادر اگه رم پرسرعت بذارید کار میکنه. تا 4 گیگ هم تست شده (خودم کار کردم).

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه برادر اگه رم پرسرعت بذارید کار میکنه. تا 4 گیگ هم تست شده (خودم کار کردم).
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.. .نميدونم والا.............اگه اينجوري باشه كه خوبه..............من چيزي رو كه خونده بودم گفتم
    راستي ..........ميگم اين تم اچ تي سي رو اگه به صورت استند الون نصب كنيم خيلي تم جالبيه...............هم سرعتش خوبه...........هم امكانات جالبي مث هواشناسي داره...............من كه از اين تم خيلي راضيم

داره خودمونی میشه cuteetuc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

روي گوشي من رم 8 گيگ نصبه.مشكل خاصي ندارم.فقط الان 100 mb حافظه داخلي خود گوشي پر شده!!! حالا از كجا مي تونم به اين فايلها دسترسي پيدا كنم كه مديريتشون بكنم.منظورم فايلهاي حافظه داخلي خود گوشيم هستش؟؟!! من خودم فكر مي كنم كه اون 2 gb محدوديت رم خودش رو اينجا نشون مي ده چرا كه به ازاي هر برنامه تعدادي فايل بر روي حافظه داخلي كپي مي شه(به عنوان رابط برنامه نصب شده بر روي رم گوشي و حافظه داخلي).از دوستان و اساتيد خواهش مي كنم راهنمايي كنند.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

تا حالا کسی مموری 4 ننداخته ببینه چی میشه؟
    یکی از دوستان تو همین فروم میگفت تا 4 گیگ کلاس 4 ساپورت میکنه.
    من 4 انداختمدرست نشناخت
    همش هنگ ميكرد و فضاي خالي را درست نشون نميداد
    فرمت كردم 2 گيگش سوخت !!!!!!!!
    الان تبديل به 2 گيگ شده
    البته كماركش نميدونم چي بوده
    بچه هايي كهميگند مموري 4 و 8 انداختند ماركشون چيه ؟
    Last edited by golmohammadi; 18-10-2009 at 01:11.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

روي گوشي من رم 8 گيگ نصبه.مشكل خاصي ندارم.فقط الان 100 mb حافظه داخلي خود گوشي پر شده!!! حالا از كجا مي تونم به اين فايلها دسترسي پيدا كنم كه مديريتشون بكنم.منظورم فايلهاي حافظه داخلي خود گوشيم هستش؟؟!! من خودم فكر مي كنم كه اون 2 gb محدوديت رم خودش رو اينجا نشون مي ده چرا كه به ازاي هر برنامه تعدادي فايل بر روي حافظه داخلي كپي مي شه(به عنوان رابط برنامه نصب شده بر روي رم گوشي و حافظه داخلي).از دوستان و اساتيد خواهش مي كنم راهنمايي كنند.
    كسي جواب ما رو نمي ده؟؟؟!!!!!!!!!

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

تا حالا کسی مموری 4 ننداخته ببینه چی میشه؟
    یکی از دوستان تو همین فروم میگفت تا 4 گیگ کلاس 4 ساپورت میکنه.
    من 4 گیگ کلاس 6 با مارک سیلیکون پاور به گوشیم انداختم و 7 ماهه در حال استفاده از آن هستم و هیچ مشکلی تابحال نداشتم. البته باید تا دوگیگ آنرا در حالت Mass Storage (ذخیره انبوه) پرکنید تا گوشی بتونه از دو گیگ باقیمانده در همه حالت استفاده کنه.
    اگر رم 8 گیگ میاندازید, باید 6 گیگ آنرا پر کنید, چون گوشی فقط دو گیگ آنرا میبیند.
    اگر فضای خالی روی گوشی بیشتر از 2 گیگ باشه, گوشی نمیتونه هیچ فایلی در حالت داده (Data Service) بریزه و یا در موقع فیلمبرداری یا عکس برداری نمیتونه روی مموری اطلاعات را ذخیره کنه و پیغام پر بودن مموری میده...

پس هر مموری ای که گرفتید باید ماکزیمم 2 گیگ آنرا خالی نگه دارید تا گوشی بتونه از آن استفاده کنه...

من 4 انداختم درست نشناخت
    همش هنگ ميكرد و فضاي خالي را درست نشون نميداد
    فرمت كردم 2 گيگش سوخت !!!!!!!!
    الان تبديل به 2 گيگ شده
    البته كماركش نميدونم چي بوده
    بچه هايي كه ميگند مموري 4 و 8 انداختند ماركشون چيه ؟
    عزیزم دو گیگ مموریتون نسوخته فقط دو گیگ مموری را آدرس دهی کرده, شما برای اینکه آن دوگیگ به قول خودتون سوخته و یا به قول من آدرس دهی نشده را بخواهید بازگردانید, احتیاج به Low Level Format کردن مموری دارید.

بعضی دوربین های عکاسی از جمله Canon این حالت فرمت را دارند. با کامپیوتر هم با یک برنامه ی خاصی میشه اینگونه فرمت کرد وگرنه با فرمت ویندوز و یا حتی داس هم مشکل شما حل نمیشه, متاسفانه نام برنامه ای که این حالت فرمت را در محیط ویندوز انجام میده را نمیدونم, البته توی نت بگردید, حتما پیدا خواهید کرد...
    اگر هم دوربین دیجیتال دارید (مخصوصا) Canon, به راحتی توی قسمت فورمت, با تیک زدن گزینه ی Low Level Format میتونید 4 گیگ را آدرس دهی کنید....

7. این کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

كسي جواب ما رو نمي ده؟؟؟!!!!!!!!!
    شما توی قسمت Phone settings -----> Memory Manager -----> Handset Common Memory برو و ببین چه قسمت هایی پر است, مثلا ممکنه قسمت تصاویرتون پر باشه یا قسمت فیلم یا قسمت های دیگه....

هر کدام که بیشترین حجم را گرفته بود, باید به بخش مربوطه برید و اطلاعات آنرا جابجا کنید.
    مثلا اگر عکسهایی روی حافظه ی گوشی باشد و حجم آنها زیاد باشد, باید با خود فایل منیجر گوشی وارد قسمت تصاویر بشید و اگر در اینحالت روی هر تصویر برید, در پایین صفحه سمت چپ اگر عکس یک کارت کوچولو آمد نشان دهنده ی این است که عکس مربوطه روی مموری خارجی است و اگر چیزی نیامد یعنی روی مموری داخلی گوشی است که با رفتن به قسمت option آن عکس میتونید آنرا به مموری خارجی منتقل کنید...

یک امکان دیگر این است که شما برنامه های جاوایی که نصب کرده اید را پیش فرض روی گوشیتون نصب کرده باشید که در اینحالت تمام برنامه ها را باید پاک کرده و به قسمت Phone settings -----> Memory Manager -----> Primery Storage Setting رفته و گزینه ی External Memory را انتخاب کرده و از این به بعد هر چیزی نصب کنید, بر روی مموری خارجی نصب خواهد شد و هر برنامه حجم بسیار کمی (درحد 10کیلو بایت) روی حافظه ی داخلی خواهد گرفت و اصل برنامه روی مموری خارجی ذخیره میشود.

9. این کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه meisamalikhani63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهرک صادقیه

پيش فرض

سلام almgti_79 جان . بیا تو کلوپ رنوآر جواب مارو بده.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما توی قسمت Phone settings -----> Memory Manager -----> Handset Common Memory برو و ببین چه قسمت هایی پر است, مثلا ممکنه قسمت تصاویرتون پر باشه یا قسمت فیلم یا قسمت های دیگه....

هر کدام که بیشترین حجم را گرفته بود, باید به بخش مربوطه برید و اطلاعات آنرا جابجا کنید.
    مثلا اگر عکسهایی روی حافظه ی گوشی باشد و حجم آنها زیاد باشد, باید با خود فایل منیجر گوشی وارد قسمت تصاویر بشید و اگر در اینحالت روی هر تصویر برید, در پایین صفحه سمت چپ اگر عکس یک کارت کوچولو آمد نشان دهنده ی این است که عکس مربوطه روی مموری خارجی است و اگر چیزی نیامد یعنی روی مموری داخلی گوشی است که با رفتن به قسمت option آن عکس میتونید آنرا به مموری خارجی منتقل کنید...

یک امکان دیگر این است که شما برنامه های جاوایی که نصب کرده اید را پیش فرض روی گوشیتون نصب کرده باشید که در اینحالت تمام برنامه ها را باید پاک کرده و به قسمت Phone settings -----> Memory Manager -----> Primery Storage Setting رفته و گزینه ی External Memory را انتخاب کرده و از این به بعد هر چیزی نصب کنید, بر روی مموری خارجی نصب خواهد شد و هر برنامه حجم بسیار کمی (درحد 10کیلو بایت) روی حافظه ی داخلی خواهد گرفت و اصل برنامه روی مموری خارجی ذخیره میشود.
    آقا اول تشكر.primary storage setting از اول external memory گذاشته بودم.تعدادي از فايلها رو از handset memory جابجا كردم ولي با اينكه همه رو جابجا كردم ولي هنوز توي ريز handset memory فايل ويديو و تصوير و صوت دارم كه عمدش مربوط به ويديو هستش!؟؟!! اون قسمت reserved handset memory قسمتي از حافظه گوشي هستش كه به چيزاي ديگه اختصاص داده شده؟؟!! رم بنده 8 gig هستش .يكي از دوستان تو پست بالايي صحبت از تخصيص و قسمت بندي رم براي شناسايي توسط گوشي كرده بود؟؟!!! مي شه توضيح بيشتري بدين.ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

خب پس هر مموري كه بندازيم رو گوشي بايد 2 گيگ فضاي خالي داشته باشه
    پس عملاامموري 4 گيگ بدرد نميخوره چون دو گيگ كم كنيم ميشه همون 2 گيگ كه خودش ساپورت ميكنه
    بايد 8 بندازيم تا 6 گيگشو درست نشون بده
    آخرين راه حل همينه درسته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •