ای بابا... این جی اس ام آرنا واسه شما هاست که دکترا دارین! نه ما مهندسا...![]()
آخ گفتی...
آهان...![]()
ای بابا... این جی اس ام آرنا واسه شما هاست که دکترا دارین! نه ما مهندسا...![]()
آخ گفتی...
آهان...![]()
[QUOTE]کاملا مشخصه ... چون زبونش فارسیه
دیدی گفتم آقا حسین![]()
(راستی من کوچیک شما محمد هستم)
Last edited by dark fear; 15-10-2009 at 15:56.
دیدی گفتم آقا حسین![]()
(راستی من کوچیک شما محمد هستم)
نوکرم!
راستی رفقا
حالا که رو گوشیتون تم نصب نمیشه فکر نکنید از برنامه ها نمیتونید استفاده کنیدااااا
میشه جاوا ریخت رو گوشی
نرم افزار های تحت جاوا دانلود کنید
گوشی رو وصل کنید به سیستم و اون نرم افزار ها رو یه جایی تو رمتون کپی کنید!مثلا other
بهدش بیایید به my stuff رو اونجایی که نرم افزار رو کپی کردین اجرا کنید!
خودش نصب میشه!میره توی game & application
بعدش لذت ببرید
البته میدونم خیلیا میدونستین...
شرمنده...
کسی الان قیمت این گوشیرو داره؟
باگارانتی و بدون گارانتی...
اي آقا
ما نتونستيم اين برنامه Treak Budy رو روي گوشيمون راه اندازي كنيم هر مدلي ريختيم نشد از نقشه استفاده كنيم !!!
از كل دوستان هم پرسيديم متاسفانه مشكل حل نشد پس واقعا يه جورايي رفتيم توي كپ @@@@
ديروز يكي از دوستان گوشي سامسونگ M8800 داشت و خيلي تعريف ميكرد ما هم كه عشق كل كل داشتيم وايساديم يك جا و يه حالت و نور جفتمون عكس گرفتيم بدبخت از گوشي كه هيچ از زندگيش هم ناميد شد اونور رفيقش اومد ضايع نشه با N97 اومد وسط يارو توي عكس كمي حرف زد رسيد به فيلمبرداري حالش همه جوره گرفته شد حالا از اونروز ما رو يه چند نفري كچل كردن و از مشخصات اون مي پرسن!!!!
بالاخره حداقل با اون چيزي كه به اميد اون گوشي رو گرفتم كلاس گذاشتيم و يه خورده از دپرسي درآمديم.
ایا این حقیقت داره که میگن گوشیهای ال جی از مواد ضعیفی ساخته میشن!(در برابر ضربه مقاوم نیستند)
و همچنین خدمات پس از فروش ضعیفی دارند
؟؟؟
یکم عجیبه که نتونستید ... همه کارا رو درست انجام دادید ؟ میدونستید که اول باید start رو بزنید بعد لود کنید؟
-
آره دوست منم m8800 داره ... اصلا تفاوت کیفیتشون (مخصوصا رنگبندی واقع گرایانه تر) به وضوح حتی تو موبایل
هم مشخصه ... به نظرم (نظر شخصی) اینترفیسشم به روونی رنوار نبود .. (تازه من گوشیمو آپدیت نکردم)
من با گوشیای زیادی از این مارک کار نکردم .. ولی رنوار که اصلا اینجور نیست .. حداقل ابهتش از m8800 بیشتره
و با این که خیلی محکمه بسیار سبکه .. و این وزن کم خیلی تو آسیب ندیدن در زمان افتادن موثره ... گوشی
من تاحالا چندبار افتاده هیچیش نشده
برعکس گوشیای SE .. من قبلا w810 داشتم .. با اینکه کلا ازش راضی بودم (دوربین و هندزفری عالیش) اما
انصافا مثل اسباب بازی بود ...
در مورد خدمات پس از فروش والا نمیدونم چی بگم برای من مشکلی پیش نیومده که نیاز به خدمات پس
از فروش داشته باشم
Last edited by dark fear; 18-10-2009 at 19:43.
گارانتیش (پارس کامتل) مزخرفه!و همچنین خدمات پس از فروش ضعیفی دارند![]()
دوست عزيز چه اينجوري چه اونجوري يعني لود قبل و بعد متاسفانه جواب نميده گفتم اساتيدي مثل جناب پاييز هم نتونستند مشكل رو حل كنند و بفهمند ما هم كم اورديم و فقط حرص مي خوريم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)