واقعا میشه بازی ژاوی رو دید و عاشقش نشد؟
کارش عالی بود. دو تا تک به تک گرفت و چند تا موقعیت دیگه. مثل خروج خوبی که داشت و دفع اون ضربه از راه دور.
البته 7 پیروزی پیاپی از ابتدای فصل.
واقعا میشه بازی ژاوی رو دید و عاشقش نشد؟
کارش عالی بود. دو تا تک به تک گرفت و چند تا موقعیت دیگه. مثل خروج خوبی که داشت و دفع اون ضربه از راه دور.
البته 7 پیروزی پیاپی از ابتدای فصل.
رییس بلوگرانا از دروازهبان تیمش تشکر کرده است...
سایت گل – خوان لاپورتا رییس بارسلونا پس از تماشای بازی تیمش مقابل والنسیا – که به تساوی بدون گل انجامید – از یک بازیکن تشکری ویژه داشت: «ما دروازهبانی استثنایی داریم. او سه موقعیت عالی را از حریف گرفت. نمایش ما البته خوب بود، به ویژه در نیمه دوم. به هر حال ما هنوز صدرنشین هستیم و یک امتیاز در مستایا مهم است.»بارسلونا حالا آماده دیدار سهشنبه با روبین کازان در لیگ قهرمانان میشود.
2009/10/18
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اینکه پس از تساوی والنسیا و بارسا، هر دو طرف از نتیجه راضی هستند...
سایت گل – مانوئل جورنته رییس والنسیا مانند همتایش در بارسلونا اعتقاد دارد که ویکتور والدس تفاوت بزرگ بین دو تیم بارسلونا و والنسیا بود. او پس از تساوی خانگی تیمش مقابل بارسا گفت: «من به ویا فکر نمیکردم. ما موقعیتهایی داشتیم اما حتی اگر ویا هم در زمین حضور داشت نمیتوانست آنها را گل کند. ما مقابل دروازهبانی قرار گرفته بودیم که در فرمی عالی به سر میبرد. من از این تساوی راضی هستم. ما نمایش خوبی مقابل قهرمان داشتیم. به دنبال سه امتیاز بودیم اما به هر حال طرفداران از تماشای دیدار دو تیم بزرگ لذت بردند.
2009/10/18
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)