من یه کلکسیون بالغ بر هزار صفحه گرامافون دارم + 3 عدد گرامافون.میخواستم بدونم شرکتهایی هستند که به هدف زنده نگهداری خاطرات گرامافون ,گرامافون نو تولید کنند؟
من یه کلکسیون بالغ بر هزار صفحه گرامافون دارم + 3 عدد گرامافون.میخواستم بدونم شرکتهایی هستند که به هدف زنده نگهداری خاطرات گرامافون ,گرامافون نو تولید کنند؟
بله و با کیفیت باور نکردنیی بالا هم تولید می شن. بازار هدفشون هم یکی علاقه مندان به صدای صفحه هستن که اصولا اعتقاد دارن صدای موسیقی در صفحه از (دیجیتال) CD بهتره( که در واقع کاملا این طور نیست) و دیگر موزیسین ها و ِDJ ها که بخاطرشون تجهیزات بسیار حرفه ای و باکیفیت هم تولید می شه و کلا یک وسیله حرفه ای محسوب می شه. مثلا توی خیابون جمهوری تهران راسته ساز فروشها می تونین نمونه های جدیدتر را ببینین.
یکی از بهترین تولید کنندگان دستگاه هم شرکت Technics (متعلق به Panasonic ) هست که مدل SL-1200 Mark6 ش یکی از بهترین دستگاههای دنیاست.
Last edited by ChaoticHead; 14-10-2009 at 02:58.
گرامافون هایی که من قیمت گرفتم اندازه پول سینمای خانگی قیمت دارن! خیییییلی فرق کردن!
خوش به حالت که این کلکسیون رو داری.....واقعا عاشق گرامافون هستم!
جمهوری زیر پل حافظ....فروشگاه پایونیر...پارسال یه گرامافون داشت حدود 400 تمون! باید آمپلی باند هم جدا میخریدی براش!
یکی از دوستهای من تو ارمنستان درس میخونه! گفت آثار کلاسیکی که جدید هم به بازار میاد هنوز روی گرامافون هست! به قول دوستمون طرفدارهای خاص خودش رو داره![]()
با تشکر بابت جواب ها.
این گرامافون هایی رو که گفتید عکسی چیزی ازشون تو نت پیدا میشه؟
بعد اینهایی که معرفی کردید برای کارهای home هست یا حرفه ای؟
کلاً بحث جالبیه.اگه موافق باشین باز هم ادامه بدیم.(تبادل اطلاعات و ازین حرفا)
دستگاه Technics مدل SL-1210M5G
دستگاه Technics مدل SL-1200MK5
دستگاه Numark مدل TT200
دستگاه Numark مدل TTi USB
دستگاه Numark مدل DJ In A Box v.6 با میکسر
دستگاه ُStanton مدل T.120 Staight
دستگاه Vestax مدل PDX-3000 Mix
![]()
Last edited by ChaoticHead; 14-10-2009 at 14:41.
ممنون ChaoticHead جان.خیلی کامل بود.
الان از این گرامافون های جدید کدوم مدلهاشون تو ایران گیر میاد؟
در مورد این dj mix ها هم یه توضیح میدین؟من خیلی دیدم تو ویدئوها که dj ها استفاده میکنند...
woooow
چه حالی باید بده کار کردن و گوش دادن آهنگ با اینا... بابا ایول
من تا جائیکه یادم میاد چند تا مدل Denon دیدم ولی باید مارکهای دیگه هم باشه..
خود یک DJ Mix ضبط شده (که معمولا تو استودیو کار شده) خیلی استفاده اش جالب نیست، اصلش اینه که DJ بصورت زنده با توجه به حال و هوای کنسرت یا پارتی دیسکو همونجا یا صفحه ها یا CD هایی که داره آهنگ را میکس کنه، معمولا DJ ها یه مجموعه صفحه یا CD همراهشون دارن که مثل جعبه ابزار براشو می مونه، از توش هر چی بطلبه استفاده می کنن (حتما دستگاههای گرامافون CD خور را هم دیدین، چیزای جالبین).
البته اوج این هنر در سبکیه بنام Turntablism که از تمام امکانات دستگاه Turntable در تغییر سرعت و جابجایی سوزن و حتی نویز مکانیکی و همینطور Mixer توسط DJ برای خلق یک اثر هنری استفاده می شه و چیزی حتی فراتر از یک کولاژ موسیقیائیه؛
DJ های Hip Hop هم خودشونو Turntablist می دونن ولی بنظز من قویترین آثار این سبک مال هنرمندای سبک Trip Hop و بعدش هم سبک Jungle هست. شما می تونین توی آهنگهای PortisHead کاربرد این شیوه و اینکه چطور می تونه توی یک آهنگسازی کامل بعنوان یک ساز قوی نقش ایفا بکنه را ببینین. از گروههای برتر و مهم دیگه و کسایی که من دوست دارم میتونین DJ Spooky, DJ Krush, DJ Shadow, KidKoala را گوش کنین.
Last edited by ChaoticHead; 16-10-2009 at 08:56.
ممنون دوست من.اطلاعات جالبی بود.
از کجا میتونم تهیه کنم و حدود قیمتشون چنده؟من تا جائیکه یادم میاد چند تا مدل Denon دیدم ولی باید مارکهای دیگه هم باشه..
یکی از جاهائیکه دارن مغازه های راسته ساز فروشهای خیابون جمهوری تهران (بین اسلامبول و پل حافظ) هست، من یه قیمتایی بین 300 و 500 یادمه ولی حتما مدلهای مختلف با قیمتهای متفاوت هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)