تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: گرامافون هنوز تولید میشود؟

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض گرامافون هنوز تولید میشود؟

من یه کلکسیون بالغ بر هزار صفحه گرامافون دارم + 3 عدد گرامافون.میخواستم بدونم شرکتهایی هستند که به هدف زنده نگهداری خاطرات گرامافون ,گرامافون نو تولید کنند؟

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من یه کلکسیون بالغ بر هزار صفحه گرامافون دارم + 3 عدد گرامافون.میخواستم بدونم شرکتهایی هستند که به هدف زنده نگهداری خاطرات گرامافون ,گرامافون نو تولید کنند؟
    بله و با کیفیت باور نکردنیی بالا هم تولید می شن. بازار هدفشون هم یکی علاقه مندان به صدای صفحه هستن که اصولا اعتقاد دارن صدای موسیقی در صفحه از (دیجیتال) CD بهتره( که در واقع کاملا این طور نیست) و دیگر موزیسین ها و ِDJ ها که بخاطرشون تجهیزات بسیار حرفه ای و باکیفیت هم تولید می شه و کلا یک وسیله حرفه ای محسوب می شه. مثلا توی خیابون جمهوری تهران راسته ساز فروشها می تونین نمونه های جدیدتر را ببینین.

یکی از بهترین تولید کنندگان دستگاه هم شرکت Technics (متعلق به Panasonic ) هست که مدل SL-1200 Mark6 ش یکی از بهترین دستگاههای دنیاست.
    Last edited by ChaoticHead; 14-10-2009 at 02:58.

3. 6 کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

گرامافون هایی که من قیمت گرفتم اندازه پول سینمای خانگی قیمت دارن! خیییییلی فرق کردن!
    خوش به حالت که این کلکسیون رو داری.....واقعا عاشق گرامافون هستم!
    جمهوری زیر پل حافظ....فروشگاه پایونیر...پارسال یه گرامافون داشت حدود 400 تمون! باید آمپلی باند هم جدا میخریدی براش!

یکی از دوستهای من تو ارمنستان درس میخونه! گفت آثار کلاسیکی که جدید هم به بازار میاد هنوز روی گرامافون هست! به قول دوستمون طرفدارهای خاص خودش رو داره

5. 4 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

با تشکر بابت جواب ها.
    این گرامافون هایی رو که گفتید عکسی چیزی ازشون تو نت پیدا میشه؟
    بعد اینهایی که معرفی کردید برای کارهای home هست یا حرفه ای؟
    کلاً بحث جالبیه.اگه موافق باشین باز هم ادامه بدیم.(تبادل اطلاعات و ازین حرفا)

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ب
    این گرامافون هایی رو که گفتید عکسی چیزی ازشون تو نت پیدا میشه؟
    دستگاه Technics مدل SL-1210M5G

دستگاه Technics مدل SL-1200MK5

دستگاه Numark مدل TT200

دستگاه Numark مدل TTi USB

دستگاه Numark مدل DJ In A Box v.6 با میکسر

دستگاه ُStanton مدل T.120 Staight

دستگاه Vestax مدل PDX-3000 Mix

Last edited by ChaoticHead; 14-10-2009 at 14:41.

8. 6 کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

ممنون ChaoticHead جان.خیلی کامل بود.
    الان از این گرامافون های جدید کدوم مدلهاشون تو ایران گیر میاد؟
    در مورد این dj mix ها هم یه توضیح میدین؟من خیلی دیدم تو ویدئوها که dj ها استفاده میکنند...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

woooow

چه حالی باید بده کار کردن و گوش دادن آهنگ با اینا... بابا ایول

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

الان از این گرامافون های جدید کدوم مدلهاشون تو ایران گیر میاد؟
    .
    من تا جائیکه یادم میاد چند تا مدل Denon دیدم ولی باید مارکهای دیگه هم باشه..

در مورد این dj mix ها هم یه توضیح میدین؟من خیلی دیدم تو ویدئوها که dj ها استفاده میکنند...
    خود یک DJ Mix ضبط شده (که معمولا تو استودیو کار شده) خیلی استفاده اش جالب نیست، اصلش اینه که DJ بصورت زنده با توجه به حال و هوای کنسرت یا پارتی دیسکو همونجا یا صفحه ها یا CD هایی که داره آهنگ را میکس کنه، معمولا DJ ها یه مجموعه صفحه یا CD همراهشون دارن که مثل جعبه ابزار براشو می مونه، از توش هر چی بطلبه استفاده می کنن (حتما دستگاههای گرامافون CD خور را هم دیدین، چیزای جالبین).
    البته اوج این هنر در سبکیه بنام Turntablism که از تمام امکانات دستگاه Turntable در تغییر سرعت و جابجایی سوزن و حتی نویز مکانیکی و همینطور Mixer توسط DJ برای خلق یک اثر هنری استفاده می شه و چیزی حتی فراتر از یک کولاژ موسیقیائیه؛
    DJ های Hip Hop هم خودشونو Turntablist می دونن ولی بنظز من قویترین آثار این سبک مال هنرمندای سبک Trip Hop و بعدش هم سبک Jungle هست. شما می تونین توی آهنگهای PortisHead کاربرد این شیوه و اینکه چطور می تونه توی یک آهنگسازی کامل بعنوان یک ساز قوی نقش ایفا بکنه را ببینین. از گروههای برتر و مهم دیگه و کسایی که من دوست دارم میتونین DJ Spooky, DJ Krush, DJ Shadow, KidKoala را گوش کنین.
    Last edited by ChaoticHead; 16-10-2009 at 08:56.

12. 2 کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

خود یک DJ Mix ضبط شده (که معمولا تو استودیو کار شده) خیلی استفاده اش جالب نیست، اصلش اینه که DJ بصورت زنده با توجه به حال و هوای کنسرت یا پارتی دیسکو همونجا یا صفحه ها یا CD هایی که داره آهنگ را میکس کنه، معمولا DJ ها یه مجموعه صفحه یا CD همراهشون دارن که مثل جعبه ابزار براشو می مونه، از توش هر چی بطلبه استفاده می کنن (حتما دستگاههای گرامافون CD خور را هم دیدین، چیزای جالبین).
    البته اوج این هنر در سبکیه بنام Turntablism که از تمام امکانات دستگاه Turntable در تغییر سرعت و جابجایی سوزن و حتی نویز مکانیکی و همینطور Mixer توسط DJ برای خلق یک اثر هنری استفاده می شه و چیزی حتی فراتر از یک کولاژ موسیقیائیه؛
    DJ های Hip Hop هم خودشونو Turntablist می دونن ولی بنظز من قویترین آثار این سبک مال هنرمندای سبک Trip Hop و بعدش هم سبک Jungle هست. شما می تونین توی آهنگهای PortisHead کاربرد این شیوه و اینکه چطور می تونه توی یک آهنگسازی کامل بعنوان یک ساز قوی نقش ایفا بکنه را ببینین. از گروههای برتر و مهم دیگه و کسایی که من دوست دارم میتونین DJ Spooky, DJ Krush, DJ Shadow, KidKoala را گوش کنین.
    ممنون دوست من.اطلاعات جالبی بود.
    از کجا میتونم تهیه کنم و حدود قیمتشون چنده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

از کجا میتونم تهیه کنم و حدود قیمتشون چنده؟
    یکی از جاهائیکه دارن مغازه های راسته ساز فروشهای خیابون جمهوری تهران (بین اسلامبول و پل حافظ) هست، من یه قیمتایی بین 300 و 500 یادمه ولی حتما مدلهای مختلف با قیمتهای متفاوت هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •