تو شهرستانها قیمت 20 درصد بالاتره نسبت به پایتخت، همین 2 هفته پیش من قیمت کردم پایینترین قیمتش
125 بود(اونم با چونه زدن) و بالاترین قیمتشم 140 !
ولی نمایندگیها قیمتهاشون یکم منصفانه تره
تو شهرستانها قیمت 20 درصد بالاتره نسبت به پایتخت، همین 2 هفته پیش من قیمت کردم پایینترین قیمتش
125 بود(اونم با چونه زدن) و بالاترین قیمتشم 140 !
Last edited by morteza.m2n; 15-10-2009 at 11:18.
منم منظورم تهرانه نه شهرستان اونم گرونفروش...تو شهرستانها قیمت 20 درصد بالاتره نسبت به پایتخت، همین 2 هفته پیش من قیمت کردم پایینترین قیمتش
125 بود(اونم با چونه زدن ) و بالاترین قیمتشم 140 !
اتفاقا برای اطمینان دو بار پرسیدم همین گیگابایت بود البته مدل سایلنتش که فکر نکنم مشکلی داشته باشه
برند msi هم 105 بود البته 1 گیگش فکر کنم ..........
دوستان من قبلا یه تاپیک زدم ولی کسی جواب درست و حسابی به من نداد.البته برای 4670 ولی نظرم عوض شد میخوام 9600GT ddr3 بگیرم.
حالا یه سوال این کارت گرافیک 9600GT البته ddr3 رو میگم با رم ddr2 که باس آن 800 هستش سازگاری داره؟
مشکلی نداره و سازگار هستدوستان من قبلا یه تاپیک زدم ولی کسی جواب درست و حسابی به من نداد.البته برای 4670 ولی نظرم عوض شد میخوام 9600GT ddr3 بگیرم.
حالا یه سوال این کارت گرافیک 9600GT البته ddr3 رو میگم با رم ddr2 که باس آن 800 هستش سازگاری داره؟
رم سیستم ربطی به رم کارت گرافیک نداره
پس به سلامتی من باید این کارت گرافیک رو بگیرم. فقط نمیدونم از کجا؟ میشه بگید کجا داره؟ که قیمت روز رو بده نه مال شونصد سال پیش رو.
ممنون.
بازار رضا و پاساژ ایران بعضا فروشنده های منصفی دارهپس به سلامتی من باید این کارت گرافیک رو بگیرم. فقط نمیدونم از کجا؟ میشه بگید کجا داره؟ که قیمت روز رو بده نه مال شونصد سال پیش رو.
کلا بیشتر از 100-110 برای 9600GT دادن اشتباه هست!
یعنی چی؟ نکنه منظور شما اینه که گرافیکش به درد نمیخوره؟
نه منظورشون اينه كه اگه 110 به بالا بخواي خرج كني انتخاب هاي بهتري هم هست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)