قبلا یه پ.خ واسم اومده بود که فروش همین gta iv از p30world بود.والا من پیدا نکردم..
راستی برو از مغازه بخر ارزونتره.
قبلا یه پ.خ واسم اومده بود که فروش همین gta iv از p30world بود.والا من پیدا نکردم..
راستی برو از مغازه بخر ارزونتره.
تو مراحل آخر بازی، مرحله ای که باید Jimmy Pegorino رو بکشیم، وقتی با موتور از روی سکو پرش میکنه و پایه هلیکوپتر رو میگیره، پیغام میده که دکمه space رو پشت سر هم فشار بده تا بره داخل هلیکوپتر، ولی من هر چی اینکار رو میکنم فایده ای نداره و بعد از چند لحظه سقوط میکنه.
شما باید خیلی سریع دکمه space رو بزنین و همزمان جهت بالا یا همون W رو بزنین
من هم همین مشکل رو دارم. با سرعت نور هم دکمه رو زدم. فایده ای نداشت. حتی کلید رو از space به M تغییر دادم تا بشه سریعتر انجام داد. ولی پس از 20 بار تکرار این مرحله آخرش هم نتونستم از هلیکوپتر بالا برم. آخرش بیخیالش شدم و ولش کردم.
من الان حول و حوش 51 درصد بازي رو رفتم اما اون مرحله اي رو كه با يه كاميون متوسط همراه يه نفر ديكه ميرويد جلوي يه سوله كنار دريا كه 3 4 تا قايق توشه مي ايستيد و هزار نفر ميريزن سرتون رو نتونستم رد كنم خيلي مرحله آشغاليه البته اون يارو رفيقش اكه نميره و بتونه از خودش دفاع كنه من كلك همشونو ميكنم اما اون بي عرضه ميميره و كار رو خراب ميكنه يه كدي نيست بزنم همشون بميرن?
این قسمتش که کاری نداره...من همون دفعه اول تونستم برم توی هلیکوپتر...شما سریع کلید space و جهت بالا یا همون W رو بزن میره داخل هلیکوپترمن هم همین مشکل رو دارم. با سرعت نور هم دکمه رو زدم. فایده ای نداشت. حتی کلید رو از space به M تغییر دادم تا بشه سریعتر انجام داد. ولی پس از 20 بار تکرار این مرحله آخرش هم نتونستم از هلیکوپتر بالا برم. آخرش بیخیالش شدم و ولش کردم.
دوستان اون مرحله اي كه كفتم رو رد كردم خدا رو شكر
سلام من تو یکی از ماشین های استیو گیر کردم اون جایی که می گه یک comet رو باید بدزدی من نمیدونم کجا باید برم
Last edited by kinder; 15-10-2009 at 23:30.
من یادم میاد یه جای پارکینگ مانندی بود گوشه راست ته پارک کرده البته یه عکس هست راهنمایی ماشین های استیو از اون می تونی برای Locate کردن ماشینها استفاده کنی
سلام
من چند ماه پیش این بازی رو داشتم میکردم کلی از مراحلش رو هم رفته بودم
ولی به دلایلی بازی رو پاک کردم ویندوز هم عوض کردم
امروز باز هوس کردم بازی رو نصب کردم
از سیو ها کپی گرفته بودم
ولی وقتی برشون میگردونم اصلا سیوها رو قبول نمیکنه
من از این دو تا آدرس کپی گرفته بودم
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
آیا کار خاصی باید انجام بدم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)