تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 474 از 1759 اولاول ... 3744244644704714724734744754764774784845245749741474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,731 به 4,740 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام بچه ها !

من بعد از یکسال بلاخره یواش یواش صاحب ADSLدارم میشم حالا یه مودم خوب می خواستم که زیاد گرون نباشه و کیفیت خوبی داشته باشه...در ضمن به نظرتون برای اولین بار مودم رو شرکت بیاره و نصب کنم یا خودم مودم و...بگیرم و نصب کنم؟ADSL+2مودمش با ADSLفرق داره؟
    خودتون مودم تهيه كنيد ارزونتر در مياد البته اگر از مودمهاي مورد تايدد شركتها ي ارائه كننده adsl باشه بهتره.
    بهانه الكي نمي گيرند.
    اكثر مودمهاي الان كه تو بازار موجودندهم adsl و هم adsl2 و هم +adsl2
    را ساپورت مي كنند . مودمهاي قديمي ads2 و +adsl2 را ساپورت نمي كردند خيالت راحت باشه.
    البته تو ايران زياد فرقي نمكنه چون نهايت سرعت 2mbps هستسش.
    كه براي كابراي خانگي كه 128k هست.

2. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض linksys wag 54g2

دوست عزیز یک CD در جعبه ی مودمتون هست ، مودمتون رو از اون طریق دوباره نصب کتید و همه نرم افزارهای درون cd رو هم روی کامپیوترتون نصب کنید.

یه نرم افزاری در CD هست به نام linksys easylink advisor که اون به شما نشون میده که چه کامپیوترهایی به مودمتون وصل شدن و اگه بخواین وارد صفحه ی تنظیمات مودمتون بشید ، این نرم افزار روش ساده ای رو در اختیارتون می ذاره

موفق باشید
    سلام فرهاد مودمت چه طوره مشكل شما برطرف شد.
    اذيت نميكنه؟

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

چه مدلی بهتره؟مودم مورد تایید رو باید از خودشون پرسید؟

داره خودمونی میشه !Yahoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    shیراz

پيش فرض

سلام
    مودم linksys د دارم که روتره ، می خوام ببینم چطور میتونم یه lan بهش اضاف کنم بدون دادن اجازه دریافت اینترنت و فقط واسه file sharing باشه ، الان 3 تا سیستم دارم که هر سه شیر فایل و اینترنت با هم دارن

6. این کاربر از !Yahoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

چرا تو این لیست نظر سنجی
    ZyXEL نیستش؟؟@؟1@#؟؟!#@؟!@#

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

اصلا به نظر من برو از خودشون بخر
    چون بعدا بامبول در میارن

آخر فروم باز Cyberlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

دوست عزیز یک CD در جعبه ی مودمتون هست ، مودمتون رو از اون طریق دوباره نصب کتید و همه نرم افزارهای درون cd رو هم روی کامپیوترتون نصب کنید.

یه نرم افزاری در CD هست به نام linksys easylink advisor که اون به شما نشون میده که چه کامپیوترهایی به مودمتون وصل شدن و اگه بخواین وارد صفحه ی تنظیمات مودمتون بشید ، این نرم افزار روش ساده ای رو در اختیارتون می ذاره

موفق باشید
    ببخشید ، اینایی که نوشتی برا منه ، اگه جواب سوال منه باید بگم اینارو بلدم ، در ضمن فکر نکنم با LELA بشه

تنظیمات مربوط به کانکشن و تنظیم Bridge رو انجام داد ، شما اگه تنظیماتو بلدی خودت یک لطفی بکن و واضحتر

بنویس ، ممنون از شما

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

شما از چه سرویس دهنده ای میخوای خدمات بگیری؟؟
    چون افراد اینجا ار سرویس دهنده های مختلفی سرویس میگیرن ، می تونن راهنماییت کنن که برای سوریس دهنده مورد نظر چه مودمی بگیری!!
    البته ببین خودشون چی پیشنهاد میدن!!

داره خودمونی میشه zedeh@le_b@h@l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

هرچند از هر ISP بخوای ADSL بگیری نباید نوع مودم برای اونها فرقی داشته باشه ولی متاسفانه برای گرفتن پول بیشتر بهونه میارن...
    به نظر من ASUS ‎ بگیرکه هیچ شرکتی بهش گیر نمیده.‎ اگر می خوای خرجت کمتر باشه asus wl-am602 ‏ ولی اگر وایرلس دار برای استفاده لپ تاپ یا موبایل می خوای asus wl-am604g
    بگیر... قیمتشون به ترتیب ۴۰۰۰۰و ۷۵۰۰۰تومان هست. خودتم مودم رو نصب کن به ISP ‎ رو نده که دیگه سیستم خودشون قطع بشه میگن config به هم خورده و پول مفت می گیرن...

12. این کاربر از zedeh@le_b@h@l بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

جمیعا سلام

من وقتي مي خوام يك فايل رو دانلود كنم تو 99% همين طور ميمونه به پشتيبان زنگ زدن گفت از مودمه مودم من SMC 7901B هست مي خواستم بدونم مشكل از كجاست ؟
    شما با چه نرم افزاری دانلود می کنید؟ این جور مشکلات سخت افزاری و یا از شبکه نیست. مشکل نرم افزاری خود ویندوزه که در انتهای دانلود فایل نمی تونه سر و ته قضیه رو هم بیآره! پیشنهاد میکنم حتما از دانلود منیجرهایی مثل Flash Get یا Download Accelarator یا .... استفاده کنید تا فایل رو تیکه تیکه دانلود میکنن.

-----------------------------------------------------------------------

سلام
    من یه مودمDLINK 2540U گرفتم
    میخواستم ببینم چطور میشه از هر 4تا پورتش همزمان از اینترنت استفاده کرد
    ممنون
    شما کار خاصی نباید انجام بدید. وقتی شما مودم رو کانفیگ کردین ، با وصل کردن هر سیستم دیگه ای به پورت های مودم و گذاشتن اون سیستم رو حالت تنظیم اتومات ( منظورم تنظیمات شبکه و دادن IP خودکاره ) ، مودم خودبخود بهش یه IP اختصاص میده و اون رو وارد شبکه خودش و درنتیجه به اینترنت وصل میکنه.
    شاید قسمت دوم این پست بتونه کمک تون کنه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام بچه ها !

من بعد از یکسال بلاخره یواش یواش صاحب ADSLدارم میشم حالا یه مودم خوب می خواستم که زیاد گرون نباشه و کیفیت خوبی داشته باشه...در ضمن به نظرتون برای اولین بار مودم رو شرکت بیاره و نصب کنم یا خودم مودم و...بگیرم و نصب کنم؟ADSL+2مودمش با ADSLفرق داره؟
    1- همونطور که دوستان گفتن ، مودمی که همه ISP ها قبولش دارن ASUS هستش. مدلش مهم نیست. چون مهم استاندارد و نوع چیپست هائیه که سازندگان مختلف تو مدم هاشون بکار میبرن و سوئیچ های اکثر ISP ها با استانداردهای Asus جواب داده. واسه مدل هم:
    - اگه مودم کابلی میخواید:( تصحیح شد) am602 که یک خروجی LAN و یک USB داره. که میتونید از هر کدوم که خواستین استفاده کنین.
    کد:
    - اگه وایرلس میخواید :am604g ؛ که هم 4 تا خروجی LAN داره و هم میتونید به حدود 10 تا سیستم بصورت وایرلس وصلش کنید.
    کد:
    - برای وایرلس گزینه wl-600g هم هست که علاوه بر موارد am602 یک usb داره که میتونید یه پرینتر یا فلش رو تو شبکه share کنید.
    کد:

سلام
    مودم linksys د دارم که روتره ، می خوام ببینم چطور میتونم یه lan بهش اضاف کنم بدون دادن اجازه دریافت اینترنت و فقط واسه file sharing باشه ، الان 3 تا سیستم دارم که هر سه شیر فایل و اینترنت با هم دارن
    بعضی مودم ها بطور تنظیماتی برای میزان دسترسی هر user به اینترنت یا شبکه رو دارن . اگه مدل مودمتون رو بگید بهتر میتونم راهنمائیتون کنم.
    ولی اگه میخواید تنظیمات و کنترل خیلی بهتری روی user ها داشته باشین از برنامه های کنترل کافی نت ها یا مدارس استفاده کنید. مثل Net limiter یا Cyber Cafe Pro

چرا تو این لیست نظر سنجی
    ZyXEL نیستش؟؟@؟1@#؟؟!#@؟!@#
    تاجائی که من خبر دارم ، تنور آمار گیری تاپیک سرد شده !!

توپ گرفتم حالا...
    اگه ما a6l3i جان و wichidika رو نداشتیم چکار می کردیم...ایول...
    حالا می گم این ASUS DSL-G31 با ASUS WL-604G زیاد فرقی ندارن توی سایت نگاه کنی... اگه فرقی دارن لطفا توضیح بدید تا بدونم؟؟؟!!!
    حالا ASUS DSL-G31 توی بازار هست؟چند قیمته؟؟! اگه نیست حدودا تا چند وقت دیگه میاد؟؟؟!!! فکر نکنم بالای ۱۰۰تومان باشه؟؟!
    راستی همونطوری که تمام ISP ها ASUS WL-AM604G رو ساپورت می کنن DSL-G31 رو هم قبول می کنن یا بهونه میارن؟؟؟؟؟!!!!!
    چوب کاری نفرمائید . یه دو کلام سوات داریم ، اونم داریم پای تخته مینویسیم ببینیم چیزی بارمونه یا نه
    راستش منم هرچی سایت asus رو شخم زدم تفاوت خاص و مهمی بینشون ندیدم. حالا این سری G چی داره نمی دونم!! بد نسیت شنبه از دالای یا یه فروشنده بپرسی.
    در مورد تائید شدنش توسط ISP ها هم ، همونطور که گفتم تو ساخت مودم ، سازنده ها از استانداردهای مختلفی استفاده میکنن که استاندارد و چیپست های asus به تجهیزات ISP های ایرانی بیشتر منطبقه( طبق گفته ISPها) . هرچند خودم این حرف رو زیاد قبول ندارم و میدونم که میشه هر مودمی رو به سیستم خوروند. فقط شاید یکم نیاز به تخصص بیشتری داشته باشه و اینکه حوصله کلکل کردن با ISP رو داشته باشی

یا حق . . .
    Last edited by a6l3i; 16-10-2009 at 10:35.

14. 3 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •