تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 473 از 1759 اولاول ... 3734234634694704714724734744754764774835235739731473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من یه مودمDLINK 2540U گرفتم
    میخواستم ببینم چطور میشه از هر 4تا پورتش همزمان از اینترنت استفاده کرد
    ممنون

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه مودمDLINK 2540U گرفتم
    میخواستم ببینم چطور میشه از هر 4تا پورتش همزمان از اینترنت استفاده کرد
    ممنون

براي استفاده از اينترنت بهترين راه اين هستش كه تنظيمات user و pass اينترنت رو درون خود مودم save كنيد نه درون كامپيوتر كه به اين روش ميگن: PPPoE

بعد هر 4 تا كابل رو از 4 كامپيوتر كه به مودم وصل كنيد ميتونيد به اينترنت وصل بشيد.

همزمان اين 4 تا كامپيوتر با هم نيز از طريق مودم ميتونند ارتباط داشته باشند.
    Last edited by ehsan_old; 15-10-2009 at 17:50.

آخر فروم باز Cyberlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

2 ساخت کانکشن برای مودم Linksys WAG54G2

سلام به اساتید بزرگ سایت پی سی ورلد ، خوب بازم یک مشکل دیگه که یاری شما عزیزان رو می طلبه . وراجی بسه میرم سر اصل مطلب

من یک مودم Linksys WAG54G2 دارم ، تا الان از طریق PPPoE و وارد کردن یوزر و پسوورد داخل

صفحه کانفیگ خود مودم به اینترنت وصل میشدم ، بعد امروز میخواستم از طریق کانکشن به

اینترنت وصل بشم که تا حدودی هم تونستم اینکارو انجام بدم و به اینترنت هم وصل شدم اما

مشکل اینه که بعد از تنظیمات روی این گزینه هایی که میگم و زدن دکمه Save Change دیگه

نمیتونم وارد صفحه Config بشم اما میتونم با کانکشن به اینترنت وصل بشم .

خوب تنظیماتی که انجام میدم اینه :

در منوی Encapsulation گزینه Bridge Mode Only رو انتخاب میکنم .

بعد گزینه Save Change رو میزنم .

بعد میرم از طریق ویندوز ویستا یک کانکشن درست میکنم و به اینترنت وصل میشم ، اما

موقعی که میخوام به صفحه تنظیمات مودم با وارد کردن این IP یعنی 192.168.1.1 وارد بشم ،

با پیغام خطای صفحه مرورگر روبرو میشم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مودم من tp-link هست اگه ميشه راهنمايي كنيد چطوري با كابل lan به كامپيوتر وصلش كنم
    الان من با يو اس بي وصلش كردم چون بعد از اولين بار كه ويندوز نصب كردم ديگه كابل lan رو نميشناخت
    با تشكر

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز یک CD در جعبه ی مودمتون هست ، مودمتون رو از اون طریق دوباره نصب کتید و همه نرم افزارهای درون cd رو هم روی کامپیوترتون نصب کنید.

یه نرم افزاری در CD هست به نام linksys easylink advisor که اون به شما نشون میده که چه کامپیوترهایی به مودمتون وصل شدن و اگه بخواین وارد صفحه ی تنظیمات مودمتون بشید ، این نرم افزار روش ساده ای رو در اختیارتون می ذاره

موفق باشید

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اتفاقا همین اشتباه رو منم اول انجام دادم و تا 2 ماه روی گوشی تلفنمون نویز بود
    بعد رفتم یه اسپلیتر جدا برای اون یکی گوشیمون خریدم ، که دیگه نویز تلفن برطرف شد!!
    تا اون موقع فکر می کردم اینی که میگن اسپلیتر نویز گیره همش الکیه و تاثیری نداره یا حداقل سرویس دهنده من نویز زیادی داره!!
    البته من به دلایل فنی نمی تونستم از ورودی جدا کنم!!
    شما به جای سیم جدا ، میتونستی یه اسپلیتر برای اون یکی اتاقتون که فقط تلفن داره بخری و احتمالا مشکلت برطرف میشد
    شما هم قبلا نویز داشتی روی تلفن؟؟

البته کار عاقلانه هم همینه ، ولی بدلیل اینکه سیم کشی های تلفن اکثرا از داخل دیواره و البته روی ورودی خط نمیشه از این جنگولک بازی ها (گذاشتن اسپلیتر و ...) انجام داد و سیم کشی جدا هم سخته ، به ازای هر وسیله ای که مستقیم به تلفن وصل میشه باید یه اسپلیتر گذاشت

به جنس خط هم زیاد ربطی نداره ، مگر اینکه سیم خیلی قدیمی باشه (که اونم بعید میدونم)، وگرنه خود سیم های مخابرات که به خونه ها میرسن ، قدمتی طولانی دارن
    اره اون یکی تلفن اون اتاق شدیدا خش خش میکرد که حتی با splitter هم بر طرف نشد که بعدا فهمیدم از دوشاخه پریزش بوده که از این ضد برق ها روش نصب بود که عوضش کردم درست شد

در مورد جنس خط هم منظور جنس سیم بود که به علت قدیمی شدن شدیدا نویز تولید میکرد
    ( داخلی ساختمان )

بد بختی اینه که اینجا چون یک شرکته که adsl میده و تازه 5 ماهه اومده هیچ جایی حتی modem adsl نمیفروشن هنوز چه برسه به splitter
    فقط خود نمایندگی شاتل داره میده 6 تومان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اره اون یکی تلفن اون اتاق شدیدا خش خش میکرد که حتی با splitter هم بر طرف نشد که بعدا فهمیدم از دوشاخه پریزش بوده که از این ضد برق ها روش نصب بود که عوضش کردم درست شد

در مورد جنس خط هم منظور جنس سیم بود که به علت قدیمی شدن شدیدا نویز تولید میکرد
    ( داخلی ساختمان )

بد بختی اینه که اینجا چون یک شرکته که adsl میده و تازه 5 ماهه اومده هیچ جایی حتی modem adsl نمیفروشن هنوز چه برسه به splitter
    فقط خود نمایندگی شاتل داره میده 6 تومان
    زیاد گرون نمیده ، چون توی شهر ما (که 5 6 تا شرکت مختلف هست) هم نمایندگی شاتل میده 5 تومن!!
    البته پارسال که فقط 2 تا شرکت اینجا سرویس میدادن ، مودم ADSL هم پیدا نمی شد ، منم پارسال قیدشو زدم و امسال گرفتم
    ولی با همون 2 3 تومنیش کار راه میفته!!

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام بچه ها !

من بعد از یکسال بلاخره یواش یواش صاحب ADSLدارم میشم حالا یه مودم خوب می خواستم که زیاد گرون نباشه و کیفیت خوبی داشته باشه...در ضمن به نظرتون برای اولین بار مودم رو شرکت بیاره و نصب کنم یا خودم مودم و...بگیرم و نصب کنم؟ADSL+2مودمش با ADSLفرق داره؟

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض asus dsl g31

توپ گرفتم حالا...
    اگه ما a6l3i جان و wichidika رو نداشتیم چکار می کردیم...ایول...
    حالا می گم این ASUS DSL-G31 با ASUS WL-604G زیاد فرقی ندارن توی سایت نگاه کنی... اگه فرقی دارن لطفا توضیح بدید تا بدونم؟؟؟!!!
    حالا ASUS DSL-G31 توی بازار هست؟چند قیمته؟؟! اگه نیست حدودا تا چند وقت دیگه میاد؟؟؟!!! فکر نکنم بالای ۱۰۰تومان باشه؟؟!
    راستی همونطوری که تمام ISP ها ASUS WL-AM604G رو ساپورت می کنن DSL-G31 رو هم قبول می کنن یا بهونه میارن؟؟؟؟؟!!!!!

از لحاظ ظاهري وسخت افزاري تقريباً مشابه هستند ولي DSL-G31 جديدتره خوب نصبش خيلي راحتتره از wl-am604g تمام تنظيماتش به طور اتوماتيك هستش
    و همچنين قابليت تقسيم پهناي باند را داره. برد حدود 100 متر در فضاي باز كه البته براي خونه فكر كنم كافي باشه زياد هم هست. بردش از wl-am604 g بيشتر هست.
    ساز گاري اش مطمئن باش با 90 درصد تجهيزات isp ها سازگار هستش.
    قيمتش حدود 80تا 90 هزار تومان بيشتر نبايد باشه.
    از نمايندگي هاي asus كه الحمد الله كم هم نيستند بپرسيد.
    بستگي به شركتهاي وارد كننده ها داره .
    اما معمولاً 6ماهي طول ميكشه تا جنس جديد وارد بازار ايران بشه حدود اسفند ماه احتملاً وارد ايران ميشه.
    اگر عجله نداري صبر كن.
    Last edited by wichidika; 16-10-2009 at 14:01. دليل: اضلافه كردن مطلب از جمله عسكش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام بچه ها !

من بعد از یکسال بلاخره یواش یواش صاحب ADSLدارم میشم حالا یه مودم خوب می خواستم که زیاد گرون نباشه و کیفیت خوبی داشته باشه...در ضمن به نظرتون برای اولین بار مودم رو شرکت بیاره و نصب کنم یا خودم مودم و...بگیرم و نصب کنم؟ADSL+2مودمش با ADSLفرق داره؟
    وایرلس دار یا بدون اون میخوای؟؟
    شرکت مطمئنا مودم ارزونی بهت نمیندازه!
    خودت از بازار بخر
    نصبش هم راحته
    ضمنا مودم های بازار اکثرا adsl+2 هستن!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •