سلام
من یه مودمDLINK 2540U گرفتم
میخواستم ببینم چطور میشه از هر 4تا پورتش همزمان از اینترنت استفاده کرد
ممنون
سلام
من یه مودمDLINK 2540U گرفتم
میخواستم ببینم چطور میشه از هر 4تا پورتش همزمان از اینترنت استفاده کرد
ممنون
براي استفاده از اينترنت بهترين راه اين هستش كه تنظيمات user و pass اينترنت رو درون خود مودم save كنيد نه درون كامپيوتر كه به اين روش ميگن: PPPoE
بعد هر 4 تا كابل رو از 4 كامپيوتر كه به مودم وصل كنيد ميتونيد به اينترنت وصل بشيد.
همزمان اين 4 تا كامپيوتر با هم نيز از طريق مودم ميتونند ارتباط داشته باشند.
Last edited by ehsan_old; 15-10-2009 at 17:50.
سلام به اساتید بزرگ سایت پی سی ورلد ، خوب بازم یک مشکل دیگه که یاری شما عزیزان رو می طلبه . وراجی بسه میرم سر اصل مطلب
من یک مودم Linksys WAG54G2 دارم ، تا الان از طریق PPPoE و وارد کردن یوزر و پسوورد داخل
صفحه کانفیگ خود مودم به اینترنت وصل میشدم ، بعد امروز میخواستم از طریق کانکشن به
اینترنت وصل بشم که تا حدودی هم تونستم اینکارو انجام بدم و به اینترنت هم وصل شدم اما
مشکل اینه که بعد از تنظیمات روی این گزینه هایی که میگم و زدن دکمه Save Change دیگه
نمیتونم وارد صفحه Config بشم اما میتونم با کانکشن به اینترنت وصل بشم .
خوب تنظیماتی که انجام میدم اینه :
در منوی Encapsulation گزینه Bridge Mode Only رو انتخاب میکنم .
بعد گزینه Save Change رو میزنم .
بعد میرم از طریق ویندوز ویستا یک کانکشن درست میکنم و به اینترنت وصل میشم ، اما
موقعی که میخوام به صفحه تنظیمات مودم با وارد کردن این IP یعنی 192.168.1.1 وارد بشم ،
با پیغام خطای صفحه مرورگر روبرو میشم .
مودم من tp-link هست اگه ميشه راهنمايي كنيد چطوري با كابل lan به كامپيوتر وصلش كنم
الان من با يو اس بي وصلش كردم چون بعد از اولين بار كه ويندوز نصب كردم ديگه كابل lan رو نميشناخت
با تشكر
دوست عزیز یک CD در جعبه ی مودمتون هست ، مودمتون رو از اون طریق دوباره نصب کتید و همه نرم افزارهای درون cd رو هم روی کامپیوترتون نصب کنید.
یه نرم افزاری در CD هست به نام linksys easylink advisor که اون به شما نشون میده که چه کامپیوترهایی به مودمتون وصل شدن و اگه بخواین وارد صفحه ی تنظیمات مودمتون بشید ، این نرم افزار روش ساده ای رو در اختیارتون می ذاره
موفق باشید
اره اون یکی تلفن اون اتاق شدیدا خش خش میکرد که حتی با splitter هم بر طرف نشد که بعدا فهمیدم از دوشاخه پریزش بوده که از این ضد برق ها روش نصب بود که عوضش کردم درست شد
در مورد جنس خط هم منظور جنس سیم بود که به علت قدیمی شدن شدیدا نویز تولید میکرد
( داخلی ساختمان )
بد بختی اینه که اینجا چون یک شرکته که adsl میده و تازه 5 ماهه اومده هیچ جایی حتی modem adsl نمیفروشن هنوز چه برسه به splitter
فقط خود نمایندگی شاتل داره میده 6 تومان![]()
زیاد گرون نمیده ، چون توی شهر ما (که 5 6 تا شرکت مختلف هست) هم نمایندگی شاتل میده 5 تومن!!
البته پارسال که فقط 2 تا شرکت اینجا سرویس میدادن ، مودم ADSL هم پیدا نمی شد ، منم پارسال قیدشو زدم و امسال گرفتم
ولی با همون 2 3 تومنیش کار راه میفته!!
سلام بچه ها !
من بعد از یکسال بلاخره یواش یواش صاحب ADSLدارم میشم حالا یه مودم خوب می خواستم که زیاد گرون نباشه و کیفیت خوبی داشته باشه...در ضمن به نظرتون برای اولین بار مودم رو شرکت بیاره و نصب کنم یا خودم مودم و...بگیرم و نصب کنم؟ADSL+2مودمش با ADSLفرق داره؟
از لحاظ ظاهري وسخت افزاري تقريباً مشابه هستند ولي DSL-G31 جديدتره خوب نصبش خيلي راحتتره از wl-am604g تمام تنظيماتش به طور اتوماتيك هستش
و همچنين قابليت تقسيم پهناي باند را داره. برد حدود 100 متر در فضاي باز كه البته براي خونه فكر كنم كافي باشه زياد هم هست. بردش از wl-am604 g بيشتر هست.
ساز گاري اش مطمئن باش با 90 درصد تجهيزات isp ها سازگار هستش.
قيمتش حدود 80تا 90 هزار تومان بيشتر نبايد باشه.
از نمايندگي هاي asus كه الحمد الله كم هم نيستند بپرسيد.
بستگي به شركتهاي وارد كننده ها داره .
اما معمولاً 6ماهي طول ميكشه تا جنس جديد وارد بازار ايران بشه حدود اسفند ماه احتملاً وارد ايران ميشه.
اگر عجله نداري صبر كن.
![]()
Last edited by wichidika; 16-10-2009 at 14:01. دليل: اضلافه كردن مطلب از جمله عسكش
وایرلس دار یا بدون اون میخوای؟؟
شرکت مطمئنا مودم ارزونی بهت نمیندازه!
خودت از بازار بخر
نصبش هم راحته
ضمنا مودم های بازار اکثرا adsl+2 هستن!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)