سلام
من گوشیم رو به ورژن 30.19 آپدیت کردم.
حالا مشکل من این هست که میرم توی کانتکت ؛ تا حروف h رو بیشتر نشون نمیده ! حدود 80 تا اینا!!!
هر کاری هم میکنم فایده نداره!
FIX DIALING هم خاموشه!
چی کار کنم!!!
خواشن سریع کمک کنین.
سلام
من گوشیم رو به ورژن 30.19 آپدیت کردم.
حالا مشکل من این هست که میرم توی کانتکت ؛ تا حروف h رو بیشتر نشون نمیده ! حدود 80 تا اینا!!!
هر کاری هم میکنم فایده نداره!
FIX DIALING هم خاموشه!
چی کار کنم!!!
خواشن سریع کمک کنین.
سلام
یکی از اقوام تازه گوشی n79 خریده باهاش چند تا مشکل داره:
1-وقتی با usb و در حالت pc suite به کامپیوتر وصلش میکنه کامپیوتر نمیشناستش، همینطور نرم افزار vio suite که همراه خود گوشی بوده و نصب کرده...(در حالیکه من گوشی خودم که n82 بود رو وصل کردم هیچ مشکلی نداشت)
2-شماره تلفن هایی که روی سیم کارت هستند رو نشون نمیده..(البته یه جایی خوندم مشکل از fixed dial number فعال شده و باید غیر فعالش کرد)
3-همون اول کار به خاطر سهل انگاری حافظه تلفن پر شده بود و همش خطا میداد و هیچ پیغامی هم قبول نمیکرد حتی وقتی محل ذخیره پیغام ها(میسیج) رو قرار دادیم کارت حافظه...حالا یه بخشی از حافظه تلفن رو خالی کردیم و وضعش بهتر شده ولی دو تا سوال یکی اینکه مگه وقتی کارت حافظه رو محل ذخیره پیغام ها قرار بدیم نباید ببره روی اونجا؟ پس کم بودن حافظه تلفن چه ربطی داشته؟ دومی اینکه روی صفحه اول گوشی همچنان عکس یه پاکت نامه هست به صورت چشمک زن ..این یعنی چی؟
ممنون میشم پاسخ بدین...پیشاپیش تشکر
سلام
دیروز بعد کلی گشت و ... تونستم از علائدین یه N79 با قیمت 340 تومن بگیرم .
ورژنش 30 بود و فارسی داشت .
فقط از کجا بفهمم گوشیم اصله یا نه .
راستی با گارانتی نوکیا ضمانت 12 ماه خریدم .
دوستان یک دستگاه گوشی ان 79 به فروش میرسه
گارانتی اصلی
کسی خواست پیغام خصوصی بده
فعلا
من میخوام یه گوشی بگیرم که خیلی خوب صدا رو ضبط کنه دوستانی که N79 دارن از ضبط صدای این گوشی راضی هستند؟
با سلام.درپوش این گوشی با انگشت حرکت میکنه.آیا بعد مدتی شل نمیشه؟
n79 صدا رو با کیفیت بسیار عالی mp4 ضبط میکنه و برای اطلاع از اصل بودن گوشی با شماره ی 23013 تماس بگیرید ضمنا در پوش شل نمیشه ولی اگه زیاد درپوش رو باز و بسته کنید امکان داره شل بشه
دوستان عزیز من از این گوشی خوشم اومده ولی یه مشکلی که دارم در مورد کشور سازندشه که خواهشا لطف کنید فوری جواب بدید چون واقعا ذهنمو مشغول کرده.
اصل فنلاندش واقعا نیست؟
اگه نیست چینی رو بخرم یا مجار شو؟
اساتید عزیز ممنون از شما
سلام به همه دوستان..
من همه 84 صفحه نظرات دوستان رو خوندم.. راستش واسه من که همیشه سونی اریکسون داشتم از یه یحبتهایی سر در نیاوردم مثل ساین کردن و نحوه آپدیت و هک و اینجور حرفا..
تصمیمم رو هم از قبل واسه خریدن این گوشی گرفته بودم..
البته N85 و N82 هم توی نظرم بود ولی اولی رو بخاطر لق زدن اسلاید و دومی رو بخاطر کوچیک بودن دکمه هاش بیخیال شدم..
حتی یه مدتی هم روی 6220 فکر کردم ولی فهمیدم که کلا جنسش نا مرغوبه و خیلی هم به این اعتقاد دارم که توی ایران هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری وعمرا نمیشه جنس بهتر و ارزونتر پیدا کنی..
از حرفای بچه ها چندتا چیز مهم رو خیلی خوب فهمیدم..
1.گوشی بسیار عالیه و در حد رضایت کامل
2.خیلی خوشگله چون هم توی سایتها عکسش رو دیدم و هم لمسش کردم
3.موقع خریدن (از علاءالدین) حواسمون باشه که بعنوان آنتی ویروس چیزی تو پاچمون نکنن
4.اگه از دوربین انتظار خیلی بالایی داریم بیخیال این بشیم
5.اگه مثل من تاحالا نوکیا نداشتی حتما عضو سایت بشیم و یه میلیون تا سوال راجع به هک و آپدیت و این حرفا بپرسیم
6.به همین جنس چینی راضی باشیم که همش همینه
7.اگه مثل من از گوشی اسلاید خوشتون نمیاد همینو بگیرین که بهترینه
8.با گوشیتون حال کنین
قربون انگشتای همه بچه ها که اینهمه سوال و مطلب نوشتن و قربون چشمای خودم که همشو خوندم...
من دو سه روز دیگه گوشیو میگیرم ..
امیدوارم تا اون موقع 100000 تومن از قیمتش بیفته و همش فنلاندی بریزه توی بازار و کسی هم نخواد توفیق اجباری شامل حال ما کنه و آنتی ویروس 20 تومنی نصب کنه...!!!
سلام دوستان
راستش من یه ماه پیش گوشیمو ( N79 ) آپدیت کردم،بعد از 3،4 بار قطع شدن ( Disconnect ) بخاطر وصل کردن کابل USB به هاب شبکه، بالاخره آپدیت شد!
آخر آپدیت یه پیغام داد که آپدیتت به مشکل خورده و گوشیتو دست نزن،تا خوده نرم افزار آپدیتر درستش کنه!
حدودا 10 دقیقه هم اون کار طول کشید و گوشی من آپدیتش تموم شد!
از اون موقع به بعد یه مشکلی دارم باهاش:
عکس ها رو تو گالری باز نمیکنه!
بخش موزیک و ویدئو گوشی سالمه ولی عکس نمیتونم ببینم!
فقط در حالتی که گوشی رم نداشته باشه،اگه با گوشی عکس بگیرم نشون میده!
به نظر شما مشکل از چیه؟
چه جوری این مشکل رو حل کنم؟
البته الان با نرم افزارهایی مثلX-plore میتونم عکسامو ببینم ولی....!
چندتا مشکل دیگه هم دارم که سرفرصت میگم!
پیشاپیش ممنون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)