پس فایل های hd 722p ...1080p رو عمرا نمی خونه اگه دایویکس رو با نرم افزار تازه اجرا می کنه !
در مورد باتری هم من از خودم در نیاوردم دوست عزیز که میگی الکی نگم!
Bad: Poor battery life • Signal issues • No 3.5mm headphone socket
منبع : cnet.com
پس فایل های hd 722p ...1080p رو عمرا نمی خونه اگه دایویکس رو با نرم افزار تازه اجرا می کنه !
در مورد باتری هم من از خودم در نیاوردم دوست عزیز که میگی الکی نگم!
Bad: Poor battery life • Signal issues • No 3.5mm headphone socket
منبع : cnet.com
میشه ربطشو بگید؟؟؟پس فایل های hd 722p ...1080p رو عمرا نمی خونه اگه دایویکس رو با نرم افزار تازه اجرا می کنه !
1080p ممکنه اجرا بشه چون به پردازنده ربط داره ... در ضمن Divx یه فرمته حالا با نرم افزار اجرا شدنش چه ربطی به 1080 داره من که متوجه نشدم... مگه اینکه فرمت 1080p هم Divx باشه وگرنه هیچ ربطی نداره...
درضمن مگه گوشی هم هست که 1080p رو اجرا کنه؟ فقط میگفتن 3GS تونسته اونم به طور ناقص...
ممنون
مقایسه دوربین گوشیهای Satio از سونی اریکسون و M8910 Pixon12 از سامسونگ ( 12 مگاپیکسل )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با i8910 اجرا کردم البته 1080 که 24 فریم بود
منظورم این بود که وقتی divix رو با نرم افزار اجرا میکنه پس تو خوندن فایل های hd حتما به مشکل می خوره
ممنون میشم ربطشو بگید... I8910 فیلمش 720 اگه واسه خودش رو اجرا کردید ولی اگه واقعآ اجرا کنه چرا نباید ساتیو اجرا کنه؟ سخت افزار که یکیه... پس مشکلی نیست اگه برنامش بیاد...منظورم این بود که وقتی divix رو با نرم افزار اجرا میکنه پس تو خوندن فایل های hd حتما به مشکل می خوره
ممنون
خب منم همین رو می خواستم بدونم دوست عزیز ! چرا دعوا داری ؟![]()
دوستان ببخشین که نمی تونم اینهمه صفحه رو برای جواب یه سوال مرورکنم فرمت فیلمبرداریش چییه ؟؟؟همون فرمت عهد قاجار و معروفش qvgaهستش یا از دستشون در رفته و درستش کردن اینبار ؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.....
دوست عزیز میخواستی اینو بدونییی ؟؟خب منم همین رو می خواستم بدونم دوست عزیز ! چرا دعوا داری ؟
این لحن سوالی و ندونستن هست ؟؟پس فایل های hd 722p ...1080p رو عمرا نمی خونه اگه دایویکس رو با نرم افزار تازه اجرا می کنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)