ایا فتحی مطمئن هست که ازش خرید کنم؟ شماره تلفنش رو دارید به من بدید چون از شهرستان هستم می خواستم سفارش یدم ..الان قیمت 80 گیگ چنده ؟کدومش رو پیشنهاد میکنید slim یا fat
ایا فتحی مطمئن هست که ازش خرید کنم؟ شماره تلفنش رو دارید به من بدید چون از شهرستان هستم می خواستم سفارش یدم ..الان قیمت 80 گیگ چنده ؟کدومش رو پیشنهاد میکنید slim یا fat
به نظر من مطمن ترین و حرفه ای ترین جا تو تهران ایشون هستن
این تاپیکشون :
همه چیز تو پست اول زده شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت ها
شماره تلفن
ادرس
بلافاصله برای شهرستان هم با تیپاکس میفرسته
80 گیگ رو هم تو همین پستش زده با بازی 380 تومان
سلام دوستان ایا تو پک ps3 اسلیم کابل hdmi هست یا نه؟
تو پک ps3 80 گیگ چه بازی همراهشه که میدن؟
این ها رو بهتره تماس بگیری از خودشونو بپرسی
با سلام.خسته نباشید
چند تا سوال داشتم.یک اینکه فرق بین xbox 360 elite فالکون با جاسپر در چیست.اینکه میگن ممکنه بعد از یک مدت xbox دیگه قابل استفاده نیست منظور چیه؟منظور از wireless بودن در xbox چیه؟
دوم اینکه psp 3000 بهتره یا psp 2000 و تفاوت قیمت حدودا چقدره
سوم نحوه تشخیص اورجینال از غیر اورجینال در psp 3000 و xbox360
یا علی
اقا کسی تا حالا اینجا از فروشگاه فتحی خرید کرده؟
قیمتهاش خیلی عالیه!!!
سلام
یعنی تفاوت در بردشون هست... فالکون زودتر از جسپر عرضه شد و بنابراین کیفیت کمتری هم نسبت به برد اصلاح شده ی جسپر داره. در مورد جمله ی دوم هر کسی گفته .... گفته دوست من! این کنسول رو اگه ازش خوب استفاده کنی، تا 4 سال هم جوابگو هست. اما بالاخره هر دستگاه برقی یه عمری داره دیگه! وایرلس رو متوجه نشدم... اما کنترلر های کنسول بیسیم هستن و برای وصل شدن به لایو میشه از آداپتور وایرلس هم استفاده کرد... احتمالا منظور همینه.
من خرید کردم و باید بگم همایون کاسب خوش برخورد و خوبیه... و مهم تر اینکه خودش یه گیمر هست!.
سلام ...اقا این فتحی که ارکد رو 285 میده کسه دیگهای سراغ ندارید ارزونتر بده و مطمئن باشه؟
فکر می کنم چون کنسول کم شده قیمتها رفته بالا !
285 برای ارکید خیلی زیاده !
کسی قیمت پایین تر سراغ نداره !
برای کسی که میخواد psp اش رو کپی خور کنه و بازیها رو دانلود کنه فرق میکنه که چه کد منطقه ای رو بخره؟
راستی چرا این فتحی اینقدر psp 3000 اش رو ارزون میده مگه قیمت جهانی اش 169 دلار نیست پس این چجوری 170 تومن میفروشه؟
Last edited by bleu2u4u; 21-10-2009 at 20:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)