اینم برنامه اسکوبورد ادیتور که برای اجرا شدنش باید برنامه
microsoft.netframework روی کامپیوتر نصب باشه!
البته تو ویستا نصب هستش:منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم برنامه اسکوبورد ادیتور که برای اجرا شدنش باید برنامه
microsoft.netframework روی کامپیوتر نصب باشه!
البته تو ویستا نصب هستش:منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهدی جون اگه میشه آموزش یادت نره.من دان کردم نفهمیدم چی به چیه؟
خواهش می کنم قابلی نداشت البته باید دقت کنی مثلا نمره PES 2009 PC با PS3 فرق داره توی این سایت از منوی کشویی می تونی انتخاب کنی که رکورد ها رو تفکیک کنه کلا بهترین سنگ محک هست من پیشنهادم به فن های بازی (چه فیفا و چه PES ) اینه که برن پیش نمایش های بازی رو بخونن تا اینکه بخوان بیان نظر های کاملا شخصی رو بیان کنن.
در ضمن خیلی خوبه که در روز انتشار بازی شاهد پیش نمایش های مختلف در مورد بازی باشیم من که شدیدا منتظرم ببینم امسال چه اتفاقی می افته و از لحاظ نمره که برنده این رقابت میشه پارسال نسخه کارنت PC فیفا از نسخه PC بازی PES که نکست بود نمره اش بیشتر بود. البته شکی نیست که در مورد PC امسال فیفا نمی تونه از لحاظ نمره بالاتر باشه (البته بازم نمیشه با اطمینان این رو بیان کرد باید منتظر موند) ولی احتمال اینکه PES به لحاظ نمره معدل نهایی بتونه فیفا رو پشت سر بذاره کم هست ولی چون هنوز نسخه نهایی PES نیومده واقعا نمیشه از الان اظهار نظر کرد
یه چیزی ته دلم می گه که این فاصله زیاد زمانی بین دموی بازی و نسخه فول دلیلش اینه که سازندگان می خوان تمامی مشکلات دمو رو حل کنن. در نتیجه هیچ بعید نیست که امسال شاهد یک شوک باشیم و بعد از چندین سال شاهد پیروزی PES باشیم فعلا چند سالی هست که PES از فیفا شکست می خوره. من که با ژاپنی ها هستم می خوام امسال کونامی موفق بشه بخصوص که دیگه قراره تا آخر امسال PES بزنم توی رگ چون کنسول ندارم که بخوام از فیفا نکست لذت ببرم. و امید و دلخوشیم به PES 2010 هست
مهرداد جان زیاد جدی نگیر این چیزها رو اینطور که من می بینم بستر خوبی فراهم شده دیگه بچه های تاپیک جنبه این بحث ها رو دارن گرچه شدیدا معتقدم که بحث نشه دیگه چون بحث ها معمولا به کل کل منتج میشه دیگه بهتره کم کم به جای مقایسه دیدگاه های خودمون رو نسبت به بازی بگیم به نظرم هیچ عیبی نداره که تا می تونیم دمو رو بازی کینم بعد بیاییم نظراتمون رو بگیم اینطوری دوستانی که بازی رو ندیدن دموش رو یه استفاده ای هم می کنن البته گرچه خوش نخواهند داشت ایرادی گرفته بشه ولی همونطور که گفتم خیلی اتفاق بدی نمی افته من که در نظر دارم فردا یه review منطقی و درست حسابی برای دمو بنویسم و می خوام بعد انتشار نسخه فول یک Review اختصاصی برای نسخه فول بنویسم واسه همین می خوام نظراتی رو بخونم که دیدم وسیع تر بشه. در هر صورت یکم سعی کنیم صمیمیت تاپیک رو رفته رفته بالا ببریم
بهزاد - مهران - حسین - خود تو مهرداد جان و سایرین همگی با هم دوست هستیم و خیلی وقته همدیگرو می شناسیم و به نظرات هم احترام می ذاریم و خیلی هم با هم راحت می تونیم بحث کنیم ولی خوب بهتره یکم صمیمیت رو ببریم بالا.
خوب شب به خیر موفق باشید رفقا.
من بلد نیستم هیچ اموزشیم پیدا نکردم
اگه پیدا کردم چشم
متاسفم آرمين جان
من نبايد اونقدر عصبي ميشدم از كوره در رفتم
هر بار ميام مي بينم يحث فيفا و پي اي اس شده
واقعا به خدا صميميت و دوستي ما ارزش هيچ چيزي رو نداره
یکی از دوستان گفته بودن که بازی 15 روز دیگه منتشر میشه که خدمت دوستمون بگم که بازی با توجه به روزشمار تقریبا 8 روز دیگه منتشر میشه
اقای x_fashist_x کاملا درسته.دقیقا 8 روز دیگه بازی ریلیز میشه.
من فیفای نکست رو تا حالا ندیدم ولی می خوام در مورد این نمره های سایتا حرف بزنم .
من هیچ آشنایی با این سایتا ندارم و از مناسباتشون هم بی خبرم ولی برام عجیب بود سایت IGN به fifa09 pc که همه متفق القول به ضعیف بودنش، اذعان دارند ، نمره ی 7.2 داده !! این در حالیه که این سایت به pes2009 در کنسولهای X360 و ps3 همان نمره ی 7.2 داده !!!
نمی دونم چرا !!البته یه مقدار توجیحم داره به هر حال گیم پلی و گرافیک قسمتی از نمره است که فکر کنم واسه ماها از همه چی مهمتره ولی حتما این سایتا تعداد بالای تیم ها و استادیوم های فیفا و ... رو هم بهش بها می دن!
باور کنید من تعصب خاصی رو این دو تا ندارم تو این برهه ی زمانی فعلا با pes شدیدا حال می کنم ولی اگه مثلا فردا روز فیفای نکست بهم برسه و اگــــــــــر(تاکید می کنم اگر) خوشم بیاد ،میگم گور بابای pes !! برام قابل هضم نیست که چرا دوستان روی نام شرکتا تعصب دارند که انگار مال باباشونه !! باز یکی مثل من رو تیم فوتبالی ، خواننده ای تعصب داره ، می تونم درک کنم ولی اینجوری ...
فعلا زنده باد pes
Last edited by Toranj_mhg; 14-10-2009 at 00:40.
فیس
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)