فعلا مهم اینه که تیم اش صدر جدوله و تا حالا هم فقط یه بازی رو بد بازی کرده
همه شاهد بودن که توی بازی با مس وقتی استقلال جلو بود پرویز تعویض دفاعی کرد و صمد مهاجم اورد
پرویز تیم کشوند عقب و صمد گفت برن جلو
خلاصه من این بازی رو یه استثنا میدونم
بله
خير
فعلا مهم اینه که تیم اش صدر جدوله و تا حالا هم فقط یه بازی رو بد بازی کرده
همه شاهد بودن که توی بازی با مس وقتی استقلال جلو بود پرویز تعویض دفاعی کرد و صمد مهاجم اورد
پرویز تیم کشوند عقب و صمد گفت برن جلو
خلاصه من این بازی رو یه استثنا میدونم
![]()
سايت گل - خداداد عزيزي هم حکايت جالبي براي فوتبال مشهد دارد؛ يک روز همه استان خراسان رضوي دست به دست هم مي دهند تا او راحذف کنند اکنون و روزي ديگر براي بازگرداندن او دست به دامانش مي شوند. براي خروج پيام از بحران تعليق باز هم مسؤولان پاي خداداد را به ميان کشيدند تا در ميان آن همه بزرگ که تنها وعده مي دهند، عزيزي بزرگي کند، اما با اين حال او از انتقاد کردن روي برنمي گرداند.
* باز هم قرار شد با بازگشت شما پيام از بحران خارج شود؟
** من برنگشتم تا پيام را از بحران خارج کنم، چون پيامي وجود ندارد و تنها نماينده بازيکنان و کادر فني طلبکار تيم هستم.
* اما شما بر سر تمرينات پيام حاضر شديد؟
** آقاي صلاحي از من خواست نظرم را در مورد تيم بدهم، به همين دليل رفتم سر تمرين، ولي آن تيمي که من ديدم در حد ليگ آزادگان نبود و تنها 5 بازيکن اين تيم به درد مي خوردند.
* يعني شما قصد نداريد با اسپانسر جديد کار کنيد؟
** اين تيم يک ميليارد و سيصد ميليون تومان بدهي دارد و تا بدهي هايش را تسويه نکند از تعليق درنمي آيد. من به اتفاق شريفي و آقايي به نام صفايي در استانداري حاضر شديم و قرار شد صفايي با برآورد بدهي ها آنها را پرداخت کند. من هم آنجا نماينده بازيکنان بودم. در آنجا بحث شد سيصد ميليون تومان هم تخفيف بدهيم که از طلب بازيکنان و کادر فني سابق کسر شود و يک ميليارد تومان ديگر ظرف مدت کوتاهي پرداخت شود.
* به نظر شما اين پيام اگر از تعليق در بيايد مي تواند باز هم مدعي باشد؟
** آن تيمي که من از روي سکوها ديدم و ليدرهاي قديمي پيام هم تأييد کردند به درد ليگ يک نمي خورد. ليدرهاي تيم مثل حسن شانديزي و چند تن ديگر مي گفتند هر چه بچه کارخانه دار که باباش مايه خرج مي کند با پيام قرارداد بسته است با اين رويه پيام شانسي ندارد.
* ماجراي شنا و فوتبال مشهد خيلي جالب است؛ يک روز با دست پس مي زنند و روز ديگر با پا پيش مي کشند!
** خود من هم مانده ام، آقاي داوري رئيس تربيت بدني استان در استانداري به من گفت شما در اتهام هستيد که به عمد با بازيکنان قرارداد يکساله بسته ايد. من هم جواب دادم: اولاً تيمي که يک ريال ندارد چرا بايد بازيکنان را بدبخت مي کردم، کل بودجه پيام دو ميليارد بود که يک ميليارد و سيصد ميليون آن بدهي است بعد هم کدام ديوانه اي با يک تيم تازه ليگ برتري شده قرارداد دو ساله مي بندد، مگر فولاد يا پرسپوليس و استقلال هستيد که بازيکن قرارداد بلند مدت امضا کند. جالب اينکه زمان من پول يک سالش را هم نداشتند، اما با رفتن من پول آمد و پول مربي دلخواهشان را کامل دادند، 90 درصد قرارداد آرفي و 60 درصد قرارداد بازيکنان مورد نظرشان را پرداخت کردند حالا که پيام گير افتاده بحث تعليق است، مي گويند تو مي تواني کاري کني که 50 درصد قرارداد طلبکارها را بدهي و پول خودت را کامل بگيري تا مشکل حل شود.
* شما قبول کرديد؟
** متأسفانه برخورد مديران پيام و ورزش استان آن قدر با بازيکنان بد بوده که بازيکنان حاضر نيستند حتي يک ريال را هم ببخشند؛ به يک عده تهمت جاسوسي براي خداداد را زدند، به يک عده تهمت کم فروشي زدند و حالا مي خواهند بازيکنان از حق شان بگذرند. حالا هم که به مشکل خورده اند آمده اند دنبال من؛ به آنها گفتم تو را به خدا اين قدر تعريف نکنيد به اندازه کافي گوشهايم دراز شده است.
* ابومسلم هم شرايط مشابهي با پيام دارد؟
** اصل معلوم نيست اين تيم مال چه کسي است و شرايطش از پيام بدتر است. اين تيم شده گوشت قرباني؛ هر کس از راه مي رسد ادعاي مالکيت مي کند. همين چند روز پيش آقايان سلطاني و مجد وکالتنامه آوردند که 30 درصد سهام ابومسلم مال آنهاست. قاسمي مي گويد مال من است، شفق و بني اسد هم مدعي هستند. اين تيم را از طريق رابطه سپرده شده و وقتي يکي از آقايان مدعي است ابومسلم را 99 هزار تومان خريده ديگر معلوم است چه اتفاقاتي پشت پرده رخ داده مگر مي شود ابومسلم با آن همه سابقه قيمتش از يک جفت کفش کتاني ارزان تر باشد!
* پس چرا ابومسلم را مثل پيام با اين همه طلبکار تعليق نمي کنند؟
** نمي دانم، سؤال من نيز همين است، من عزيز محمدي را خيلي دوست دارم و خودش هم اين موضوع را مي داند، اما در حق طلبکاران ابومسلم جفا مي کند. مگر آقايان به حق الناس اعتقاد ندارند، پس چرا قانون را با رابطه عوض مي کنند.
* يعني عزيز محمدي باعث شده تا ابومسلم تعليق نشود؟
** از سخنان شريفي احساس کردم عزيز محمدي اصرار دارد براي جلوگيري از بي نظمي در ليگ، ابومسلم را تعليق نکند. به خدا اگر تعليق شود نظم اجرا شده چرا بايد بازيکنان به حق شان نرسند، شايد فدراسيون طلب ابومسلم را تا پايان سال نداد آن وقت بازيکنان و طلبکاران بايد صبر کنند. با اين رابطه بازيها فوتبال ايران رو به نابودي است. متأسفانه وقتي اعضاي هيأت رئيسه فدراسيون فوتبال هر کدامشان در يک باشگاه و استان مشغول هستند سنگ روي سنگ بند نمي شود. باورتان نمي شود؛ داشتيم با شريفي وارد استانداري مي شديم ديدم ناگهان فردي پريد جلوي خودرو و مدعي شد مسؤولان ابومسلم از وي خواسته اند 250 سکه به ناصر حجازي بدهد، اما پول سکه ها را نداده اند.
* شما از استقلال اهواز اخراج شديد يا خودتان استعفا داديد؟
** فصل گذشته با خون و دل اين تيم را نگه داشتيم و دوست نداشتيم امسال هم استقلال اهواز پايين جدول بماند و براي اينکه به تيم شوک وارد کنم به خواست خودم جدا شدم و گر نه پدر جد من هم نمي تواند مرا مجبور به کار کند. متأسفانه در فوتبال ما رسم شده مربيان با اينکه مي دانند ديگر براي تيم کارايي ندارند، اما مي گويند مي مانيم تا اخراجمان کنند و پولمان را بگيريم، اما من دنبال اين مسايل نبودم. هر کاري کردم تا استقلال را نجات دهم از تغيير سيستم تا مسايل روحي و رواني اما جواب نداد.
مسيحا سام نژاد
2009/10/13
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که خبر نداشتم و گرنه رای میدادم...ولی خدائیش علی دایی توی دوران بازیگری اش خیلی برای تیم ملی زحمت کشید
خیلی گل های حساس برای ایران زد...هر چند اخلاق بدی داشت و مغرور بود.....ولی اگه می دونستم بخاطر این که اون عرب نره اون بالا وایسه می رفتم به دایی رای میدادم
در مورد رضازاده و سوریان هم که همه چی مشخصه...
خ..... که شاخ و دم نداره....مثال های بارزش این دو نفر بودن که حالم ازشون بهم می خوره
من با اينكه زياد ازش خوشم نميومد بهش راي دادم
اميدوار بودم كه اول هم بشه ولي نشد![]()
گزارشی از برنامه نود/ کمالوند با شهامت حرف دل سی میلیون تورک زبان را گفت!!
گزارش یک هوادار از برنامه نود / کمالوند با شهامت مثال زدنی اش حرف دل سی میلیون تورک زبان را گفت!!
امشب شب خاصی برای آذربایجان است، امشب آذربایجان نخواهد خوابید تا این پیروزی بزرگ را در تک تک دل های عاشقانش جشن بگیرد....
بعد از فشارهای متعددی که از طرف طرفداران تراکتور به شبکه ی سوم سیما و برنامه نود وارد شد برنامه ی نود مجبور شد در راستای خواسته هواداران تراکتور در طومار امضا شده از طریق همین سایت، مسابقه ای بدین سان پخش نماید
پرشورترین تماشگران لیگ نهم؟؟!!
که اسم تیمهایی چون استقلال تهران ، پرسپولیس تهران ،تراکتورسازی تبریز - که بهتر است بگوییم تراکتورسازی آذربایجان!- شاهین بوشهر و سایر تیمها به چشم میخورد!
برنامه ی نود شروع شد و از همان ابتدا تراکتورسازی توانست رده ی اول را به خود اختصاص دهد ولی رفته رفته فاصله ی تراکتور با تیمهای دیگر بیشتر و بیشتر شد تا توانست 53% آرا را کسب کند....
در این حین تماس های فراز کمالوند مربی پرشور و با شهامت تراکتورسازی عادل فردوسی پور را مجبور کرد تا مکالمه ی زنده ای با وی برقرار کند....
یقین دارم اگر عادل میدانست که فراز چه خواهد گفت امکان نداشت تا ارتباط وی را برقرار کند!
و فراز کمالوند بدین گونه حرف هایش را شروع کرد....
آقای فردوسی پور اول باید از شما گلایه ای بکنم....آقای فردوسی پور شما یک چهارپایه را در تختی اهواز میبینید و بدان میپردازید اما وقت کافی برای تیمی که سی میلیون هوادار دارد نمی گذارید....و در همین جا فردوسی پور که میخواست حرفی بزند فراز گفت: بعد از بازی سایپا-تراکتور وقتی تیم ما 2-1 باخت 50000 تماشگر 6،7 دقیقه سرپا ایستادند و تیم ما را تشویق کردند، حرکتی که در جهان بی نظیر است .....ما مدیون این تماشگران هستیم و من دست آنها را می بوسم و دوباره گفت که شما تیمی رو که متعلق به سی میلیون آذری زبان است رو نشون نمیدید ...
در این حال عادل خان که با رنگی پریده خواست تا جلوی کمالوند این شیر جسور در آید با متلک های همیشگی که شما از کجا میگویید سی میلیون؟! که کمالوند در پاسخ گفت ما سی میلیون آذری زبان داریم و اگر سی میلیون نباشد به قطعا بیش از بیست میلیون است!
فردوسی پور که به کل قافیه را به کمالوند باخته بود خواست تا باز شیطنتی کرده باشد و گفت همه ی آذری زبانان که طرفدار تراکتور نیستند و طرفدار پرسپولیس استقلال هستند .... که با جواب قاطع کمالوند روبرو شد که در پاسخ گفت تا زمانی که تراکتورسازی است هیچ آذری زبانی طرفداری آن دو تیم را نمیکند.....
فردوسی پور که تا بحال در برنامه ی خود اسیر صراحت هیچ شخصی نشده بود باز خواست گریزی به دیگر جای بزند و گفت اقای کمالوند مسابقه ی ما اینه که پرشوترین تماشگران و اگه اینو به پرطرفدارترین تیم عوض کنیم من مطمئنم نتیجه عوض میشه و پرسپولیس و استقلالن که اول و دوم میشن که باز کمالوند در پاسخ گفت: من به شما اطمینان میدهم که هفته ی بعد همین مسابقه را بصورت پرطرفدارترین تیم ایران کدام است... بنده به زعم یقین مطمئنم که باز تراکتور اول میشه! و در ادامه عنوان نمود بنده شرمنده ی این تماشگرا هستم و دست تک تک شون رو میبوسم و اینو باید بگم که من نبودم که این تیم روبه لیگ برتر آوردم واین تماشگرا بودن که تیمو بعد از هشت سال به لیگ برتر آوردن!!
و سپس گفت بنده به عدالت آقای عنایت ایمان دارم ولی ما تو 8 بازی از داوری متضرر شدیم که فیلم همشو اماده کردیم و براتون می فرستیم....به عنوان نمونه بازی با مقاومت که دقیقه ی 87 پنالتی ما رو نگرفتن ، بازی با ملوان پنالتی اونا درست نبوده و باید یک بازیکنشون نیمه اول اخراج میشد(که اینا رو کارشناسای خودتون گفتن) و در این بازی آخری هم با وجود اینکه آقای سفیری اصفهانی هستن ولی با عدالت گفتند که یک پنالتی برای ما گرفته نشده و گل اول سپاهان نیز درست نبوده!
سپس عادل که میخواست تریبون را از دست فراز در آورد گفت اجازه بدین آقای سفیری هم نظرشونو بگن که بعد از حرفهای سفیری زمانی که فراز گفت من خواهشم این هست که تیم تراکتورسازی تیمی که تو بازیاش 70 هزار نفرو به ورزشگاه میکشونه را مثل پرسپولیس و استقلال بدونید و داوری بازیاشو جدی بگیرید که اگه این مسائل به سکوها کشیده بشه باید منتظر عواقب اون نیز باشید....
و در نهایت گفت ما بهترین تماشگران دنیا و نه ایران و آسیا رو داریم که من دست همه شونو میبوسم.....
در ضمن لازم به ذکر است که نتیجه س مسابقه ی sms ایی بصورت زیر در آمد:
تراکتورسازی تبریز 53%
پرپولیس تهران 30%
استقلال تهران 14%
شاهین بوشهر 3%
سایر تیمها 0الی 1%
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کمالوند آبرو همه ترک ها رو بُرد آخه ترک ها کشور آذربایجان و ارمنستان رو هم بگیرند 30 میلیون نمی شوند!
تازه هواداران شاهین خیلی بهترن![]()
واقعا ممنونتم Elyartab
من وقت نکردم که به 90 تماشا کنم ولی شما همه چی رو واضح گفتی.
همه این خبر بالایی تایید میشه همه هم میدونن تایید میشه ولی تا این است که هست.
به امید.....آذربایجان! ! !
همین جوری واسه خودتت بلغور نکن, اول برو آمار ایران رو ببین , البته نه آمار این ج.ا.ا !
بعدشم ارمنستان ترک نیست و ارمنیه و دشمن ترک زبانان!
البته این 30 میلیون نفر از کل ایرانه منظور!![]()
ایران هفتاد میلیون نفر جمعیت داره 40 میلیونش زن و 30 میلیونش مردن
خانوما که نگاه فوتبال نمی کنند
و بنظر شما اون 30 میلیون طرفدار تبریز اند!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)