تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 59 اولاول ... 242484950515253545556 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 581

نام تاپيک: کلوپ LG Viewty

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

احتمالا از رمته
    من با گوشی سونی اریکسون این مشکل رو داشتم که با عوض کردن رم حل شد
    راستی این گوشی چرا انقدر رو رم حساسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من خودم هنوز مشکل قطع شدن صدام موقع فیلمبرداری رفع نشده

توي دوربين هاي ديجيتال هم همين مشكل هست، اگر رم خوب با سرعت بالا بكار نبريد ممكنه عكستون تار بشه يا گوشه هاي عكس بنفش بشه يا .....

درموردقطع شدن صداي فيلمبرداري به پارس كامتل مراجعه نكرديد؟

2. این کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه I LOVE MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

پيش فرض

سلام ممنون یه رم 4 گیگ خوب یا 2 گیگ خوب که پر سرعت باشه و این مشکل رو حل کنه چه رمی خوبه ؟؟؟؟/ و سوال دوم اگر دقت کنید من وقتی میرم تو گالری یه عکسو که خودم گرفتم وقتی عکسو باز میکنم با رزولوشن اصلی دوربین عکس باز میشه ولی سمت راست و چپ عکس سیاه هست و کل ال سی دی رو در بر نمیگیره . مشکل از گوشیه من هست یا گالری ویوتی این مشکل رو داره و با فریم ور جدید ممکن هست حل بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

توي دوربين هاي ديجيتال هم همين مشكل هست، اگر رم خوب با سرعت بالا بكار نبريد ممكنه عكستون تار بشه يا گوشه هاي عكس بنفش بشه يا .....

درموردقطع شدن صداي فيلمبرداري به پارس كامتل مراجعه نكرديد؟

زنگ زدم کامتل ،گفت باید بیارید اینجا.من هم میدونم اونجا اصلا کاری نمیکنن ،بیخود یه هفته هم گوشی میخوابه
    آخه مشکلش بعضی مواقع پیش می اد همیشگی نیست.
    میگم برم یه رم توشیبا یا سان دیسک بخرم
    نظرتون چیه ؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

هندزفری این گوشی دو تیکه است و میتوانید به راحتی هر هدست دلخواهی را به آن وصل کنید....

این هم عکس هندزفری این گوشی:

این پستت تشکر ده باره داشت..... ای والله داشت

به احتمال 99 درصد آخر هفته میخوام اینو بخرم

دو تا سوال دیگه :

1.کیفیت و قدرت صدای هدفون این دستگاه چطوره ؟ ؟؟؟ (من عادت دارم موزیک با هدفون رو با صدای بلند گوش بدم)
    2. کیفیت دوربینش رو نسبت به دوربین های 5 مگاپیکسلی دیگه مثل nokia n85 یا sonyericsson c901 یا 5 مگاپیکسلی های دیگه چطور میبینن؟؟؟

بازم تشکر!

6. این کاربر از sasoolee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه I LOVE MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

12

دو تا سوال دیگه :

1.کیفیت و قدرت صدای هدفون این دستگاه چطوره ؟ ؟؟؟ (من عادت دارم موزیک با هدفون رو با صدای بلند گوش بدم)
    2. کیفیت دوربینش رو نسبت به دوربین های 5 مگاپیکسلی دیگه مثل nokia n85 یا sonyericsson c901 یا 5 مگاپیکسلی های دیگه چطور میبینن؟؟؟

بازم تشکر!
    اگه کد هایه تقویت صدا رو استاندارد بزنی صدا خیلی بلند میشه ولی در حالت معمولی کیفیت عالش هست ولی به سونی و نوکیا نمیرسه (بدونه کد)
    دوربینشو اگه درست تنظیم کنی و لم دوربین دستت بیاد یه دوربین کنان خریدی به اسم ویوتی

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه کد هایه تقویت صدا رو استاندارد بزنی صدا خیلی بلند میشه ولی در حالت معمولی کیفیت عالش هست ولی به سونی و نوکیا نمیرسه (بدونه کد)
    دوربینشو اگه درست تنظیم کنی و لم دوربین دستت بیاد یه دوربین کنان خریدی به اسم ویوتی
    تاييد ميشه............... ميشه گفت تقريبا لمش دستم اومده و دارم از اين دوربين لذت ميبرم...........خداوكيلي خيلي قشنگ ميگيره

9. این کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

سلام ممنون یه رم 4 گیگ خوب یا 2 گیگ خوب که پر سرعت باشه و این مشکل رو حل کنه چه رمی خوبه ؟؟؟؟/ و سوال دوم اگر دقت کنید من وقتی میرم تو گالری یه عکسو که خودم گرفتم وقتی عکسو باز میکنم با رزولوشن اصلی دوربین عکس باز میشه ولی سمت راست و چپ عکس سیاه هست و کل ال سی دی رو در بر نمیگیره . مشکل از گوشیه من هست یا گالری ویوتی این مشکل رو داره و با فریم ور جدید ممکن هست حل بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چون سايز صفحه تصوير ويوتي 400*240 هست، و عكسهايي كه ميگيريم 2592*1944 هست، وقتيكه روي منيجر گوشي باز ميكنيد اگر نسبت ببنديد خواهيد ديد كه براي اينكه كامل عكس نشان داده شود (باعرض 240)، طول تصوير بايد 320 باشد، به همين خاطر كناره هاي تصوير از هر دو طرف هريك به اندازه ي 40 پيكسل سياه خواهد بود...

وقتيكه زوم ميكنيد چون تصوير بزرگتر از صفحه نمايش ميشود، كل صفحه تصويري از عكس خواهد بود...

پس مشكل از منيجر گوشي نيست و با آپديت فريمور هيچ تغييري نميكند...

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

زنگ زدم کامتل ،گفت باید بیارید اینجا.من هم میدونم اونجا اصلا کاری نمیکنن ،بیخود یه هفته هم گوشی میخوابه
    آخه مشکلش بعضی مواقع پیش می اد همیشگی نیست.
    میگم برم یه رم توشیبا یا سان دیسک بخرم
    نظرتون چیه ؟؟؟؟؟
    والا نميدونم چي بگم، نظر، نظر خودتونه؛ آخه تا بحال براي كسي سابقه نداشته تصوير بدون صدا باشه، شايد مشكل از گوشي باشه!!!

12. این کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

دو تا سوال دیگه :

بازم تشکر!
    1- كيفيت توي هدفونش عاليه چون تا همون حد بالاي صداي خودش، هدفونهاش خيلي خوب جواب ميده؛ من زياد با صداي بلند گوش نميكنم، ولي ميشه با كدهايي صداي توي هدفونو بالا برد، ولي پيشنهاد ميشه از هدفون قوي استفاده كنيد تا بعد از مدتي هدفونهاي گوشي به خش خش نيافته....

2- كيفيت دوربينش به نظر من از سري n نوكيا بهتره مخصوصا اگر بخواهيد در سايز بالا عكسها را چاپ كنيد وليكن در اتاق عكس را دون دون ميگيره و من نتونستم هنوز تنظيمي براي اين مشكلش پيدا كنم...
    ولي در نور روز، حالت ماكرو و در شب عكسهايي كه ميگيره از سري n نوكيا بالاتره (البته من با n95 و n79 تست كردم)

البته به نظرم فيلمبرداريش نسبت به نوكيا خيلي بهتره...

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

آقا من رفتم توشیبا 2 گیگ گرفتم 12 تومان.هنوز تست نکردم که ببینم درست شده یا نه

15. این کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •