به به! گلمحمدي چه رنگي عوض كردي! ماشالا چه قدر بهت مياد! :دي
يه تصميم درست حسابي گرفتن بالاخره :دي
به به! گلمحمدي چه رنگي عوض كردي! ماشالا چه قدر بهت مياد! :دي
يه تصميم درست حسابي گرفتن بالاخره :دي
گل محمدی جان این همون برنامه ای که برای HTC بود ؟؟ من همون برنامۀ HTC رو نصب کردم و منو ها بزرگتر شدند ...
بعد اینی که گذاشتی 3 تا برنامه است ... هر 3 تاش برای بزرگ شدن منو هاست ؟؟؟ چه فرقی باهم دارند ؟؟؟
مخلصيم
اره ديگه همونه
تو سايت معلومه همهچي
خودم هم نصبش كردم
نه فقط يكيو نصب كني كافيه فكر كنم
البته فرقهاشون رو هم همونجا نوشته
بچه ها شرمنده میشه یه راههنمایی در مورد تنظیمات wi-fi وساخت --- در x1 به من بدید .واقعا نیاز مندم
میخواستم مستقیما به اینترنت دانشگاهمون با گوشیم وصل شم.
با تشکر
دوستان عزیز من امروز این گوشی رو گرفتم اما فارسی نداره
بنا بر تجربه ای که قبلا درباره f480 samsung داشتم و یه کد مسخره باعث شد که دوربینم کلا از کار بیفته میترسم فارسیش کنم که نکنه یه بلایی سر این هم بیاد اگر شما ها برنامه فارسی ساز رو که توی صفحه اول گذاشته شده رو نصب کردید و مشکلی پیش نیومده من رو هم راهنمایی کنید تا برم سراغش خیلی ممنون![]()
ببخشید که دیر جواب میدم
برای گوشی هایی که جاوا هستن باید با خود گوشی بری به این آدرس و دانلود کنی
چون رزولیشن هر گوشی فرق داره
:
کلاً با هر گوشی (فرق نداره سیستمش ویندوز . سیمبیان . جاوا ...) برید به این آدرس اپلیکیشن مخصوص اون گوشی رو براتون واسه دانلود میده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
مباركت باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از ريستارت فارسي را ساپورت ميكنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اين f480 مگه ميشه همينطور الكي الكي دوربينش خراب بشه ؟
شما تنظيم كارخانه هم نكردين تا ببينين درست شد يا نه ؟
شما اين برنلامه ها را رو x1 نصب كن هيچ مشكلي ندارند
ای بابا .. میبینم همکار شدیو دیگه لینک هارو اینجوری میذاری... رفتی قاطی از ما بهترون![]()
ممنون فارسی شد
آره بابا این کد *#36287# رو بزن رویه یه f480 تا ببینی چطوری دوربین رو میفرسته روی هوا
توی تاپیکش مفصل در باره اش بحث کردیم چند نفر دیگه هم هستند که این بلا سرشون اومده
من gprs ام فعاله اما هر موقع wifi گوشیم را در فرودگاه که wifi فعال است روشن میکنم میره از طریق gprs به اینترنت وصل میشه چکار کتم اینجور نشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)