تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 69 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 686

نام تاپيک: اخبار ایرانـــــسل

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

ظاهرا قیمت سیم کارت شده 5000 تومن !! درسته؟
    بعد چقدر شارژ اولیه داره؟
    جایزش هم شارژ داره؟

7000 تومن که بود چقدر شارژ اولیه داشت؟!!

ممنون

راستی مدیران محترم!! فکر کنم تاپیک از حالت مهم خارج شده چون یا چشم من کوره یا اینکه تو صفحه ی اول نبود من از تو اشتراکام اومدم

داره خودمونی میشه edison2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    khone

پيش فرض

من میخوام برم تو طرح 1ابان به مدت 7 روز کی باید در خواست بدم که اول ابان فعال شه؟ که روز 100 برای طرح قرمز برام حساب کنه؟(دایمی)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خيلي جالبه من 4-5 ماهه سيم دايميم رو گذاشتم تو كشو. قبض اومده با يك دقيقه مكالمه ! حالا شما حساب كنيد هر مشترك يك دقيقه چي ميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه yahosein110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

همین یک دقیقه ها جمع میشه که اون وقت سر به فلک میزاره.......

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض امکان پرداخت صورتحساب از طریق کارت شارژ!

امکان پرداخت صورتحساب از طریق کارت شارژ! ویژه مشترکین سیم کارت دائمی ایرانسل

باز هم یک فرصت جالب توجه دیگر در اختیار مشترکین سیم کارت دائمی ایرانسل قرار گرفته است تا صورتحساب خود را از طریق خرید کارت شارژ پرداخت کنند.
    به این ترتیب تمامی مشترکینی که مایلند به غیر از روش های گوناگون پرداخت صورتحساب ایرانسل، روش های پرداخت آسان دیگری را تجربه کنند می توانند با خرید کارت شارژ به میزان بدهی شان، صورت حساب خود را پرداخت کنند.

برای پرداخت صورت حساب از این طریق کافیست تا شماره رمز دوازده رقمی موجود در کارت شارژ خریداری شده را با کد دستوری زیر شماره گیری نمایید:

[yes/ok] #شماره رمز 12 رقمی*130*

توجه: اگر رقم بدهی شما به گونه ای بود که مجبور بودید بیش از رقم خالص پرداختی، کارت شارژ خریداری کنید، باقیمانده آن پس از تسویه حساب، در صورتحساب دروه بعدی از حساب شما کسر خواهد شد.

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض 30ميليارد تومان بدهید، وايمکس بفروشید

معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي خطاب به شرکت های علاقمند به ارایه خدمات وایمکس:30 ميليارد تومان بدهید، وايمکس بفروشید

معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي (رگولاتوري) گفت: آن دسته از شرکت‌هاي ارايه دهنده اينترنت پر سرعت (pap) که تمايل به ارايه خدمات وايمکس دارند بايد حق ليسانس بپردازند و پروانه بگيرند.
    طف الله سبوحي، معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي افزود: اين شرکت‌ها تا پايان امسال فرصت دارند، نسبت به دريافت پروانه وايمکس (اينترنت بي‌سيم) اقدام کنند، در غير اين صورت بايد خدمات آنها متوقف شود.
    وي افزود: دو شرکت داتک و لايزر که با داشتن پروانه pap هم اکنون در حال ارايه خدمات وايمکس (اينترنت بي‌سيم) هستند، براي دريافت پروانه وايمکس اعلام آمادگي کرده‌اند، اما تاکنون اقدام عملي از سوي آنها صورت نگرفته است.
    وي با تاکيد بر لزوم شرايط برابر در بازار رقابت، افزود: اين شرکت‌ها بايد مشابه ساير صاحبان پروانه وايمکس حق ليسانس پرداخت کرده و در شرايط برابر با آنها رقابت کنند. سبوحي مبلغ حق ليسانس پروانه وايمکس را براي تهران حدود 300 ميليارد ريال (30 ميليارد تومان) عنوان کرد و گفت: متقاضيان 40 درصد اين مبلغ را به صورت نقدي و باقيمانده آن را به صورت اقساط مي‌پردازند.
    معاون بررسي‌هاي فني و صدور پروانه سازمان تنظيم مقررات در مورد تعداد مشترکان وايمکس گفت: شرکت‌هايي که از اين سازمان پروانه دريافت کرده‌اند هنوز خدمات خود را ارايه نکرده‌اند.
    گفتني است، تاکنون شرکت‌هاي داتک و لايزر در ايران اقدام به ارايه خدمات وايمکس کرده‌اند. شرکت داتک چندي پيش اعلام کرد که 46 هزار مشترک وايمکس دارد.
    سبوحي در مورد صدور پروانه وايمکس سيار (در حال حرکت) گفت: سازمان اين موضوع را پس از راه‌اندازي خدمات وايمکس ثابت بررسي مي‌کند و صدور پروانه وايمکس سيار بستگي به کشش بازار و راه‌اندازي اپراتور سوم دارد
    Last edited by hamed malekpour; 01-01-2010 at 11:24.

داره خودمونی میشه edison2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    khone

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------

طرح سیم کارت هدیه ایرانسل به مناسبت میلاد پیامبر رحمت،حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) 23 بهمن تا 14 اسفند ماه 88 !

در طی جشنواره زمستان 88 ایرانسل، مشترکین می توانند از تاریخ 23 بهمن تا 14 اسفند ماه 88 ، با خرید هر سیم کارت دائمی یا اعتباری، یک سیم کارت اعتباری از ایرانسل هدیه بگیرند.

برای دریافت سیم کارت هدیه ...
    1. تکمیل ثبت نام 2. ارسال مدارک به ایرانسل 3. برقراری نخستین تماس 4. ارسال پیام کوتاه بدون متن به 2112 و بعد 2115

برای اینکه حائز شرایط دریافت سیم کارت هدیه شوید، کافیست در فاصله 23 بهمن تا 14 اسفند ماه 88 پس از تکـمیل ثبت نام و ارسـال مـدارک (کپی شناسنامه یا کارت ملی) به ایرانسل نخستین تماس را از سیم کارت خریداری شـده برقرار نمـایید. همچـنین می بایست در همین فاصـله ابتدا یک پیام کوتاه بدون متن از خط ایرانسل خود به 2112 بفرستید. به این ترتیب، کد پستی ای که در سیستم ایرانسل برای پرونده شما ثبت شده است، برایتان از طریق پیام کوتاه ارسال می شود. این کد را حتماً کنترل کنید تا با کد پستی 10 رقمی که در قبوض تلفن، آب، برق یا گاز درج می شود، یکسان باشد، زیرا این کد نشان دهنده آدرس محـلی است که سیم کارت هدیه به آن ارسال خواهـد شـد. بنابراین، درصورتی که کد پستی صـحیح بود، برای تأیید آن، یک پیام کوتاه بدون متن از خط خود به 2115 بفرستید؛ به این شکل، کد پستی محلی را که باید سیم کارت هدیه به آن ارسال شود، به ما اعلام می کنید. اگر کد دریافتی صحیح نبود، سریعاً به محل خریداری سیم کارتتان مراجعه کرده و کد پستی را تصحیح و مراحل ذکر شده را دوباره تکرار کنید.
    • در صورتی که حداکثر تا 30 روز پس از ثبت نام سیم کارت خریداری شده، نخستین تماس را از سیم کارت هدیه برقرار ننمایید، این سیم کارت باطل می شود!
    • سیم کارت هدیه دارای 2 هزار ریال اعتبار اولیه (شامل 3٪ مالیات بر ارزش افزوده) است.
    • توجه داشته باشید که ارائه کپی شناسنامه و یا کارت ملی (با درج شماره ایرانسل روی آن) به مسئول اداره پست، در زمان تحویل گرفتن سیم کارت هدیه الزامی است.
    • سیم کارت هدیه کاملاً رایگان بوده و جهت دریافت آن نیازی به پرداخت هیچ مبلغ اضافی نیست.
    • توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی 10 رقمی صحیح (که در قبوض تلفن ثابت، آب، برق یا گاز ثبت می شود) الزامی است؛ چرا که سیم کارت های هدیه، تنها از طریق پست، مطابق کد پستی ارائه شده از سوی مشترک، به نشانی محل سکونت وی ارسال می گردد.
    • توجه فرمایید ارائه کپی مدرک شناسایی معتبر (شناسنامه یا کارت ملی) با درج شماره همراه ایرانسل روی آن جهت تکمیل ثبت نام، الزامی است.
    • توجه فرمایید چسباندن برچسب سیم کارت (موجود در بسته راه اندازی سیم کارت های ایرانسل) بر روی کپی مدرک شناسایی و همچنین در محل تعیین شده روی فرم ثبت نام (محل الصاق برچسب) موجب تسریع در تکمیل ثبت نام شما می شود.
    • هنگام دریافت سیم کارت هدیه، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر مالک سیم کارت الزامی است.
    • پس از انجام مراحل تأیید کد پستی، سیم کارت هدیه به نشانی مـربوط به آن کد ارسـال می گردد. درصـورتی که پس از 2 بار مراجعـه مسئول اداره پست برای تحویل سیم کارت هدیه، در مـحل حضور نداشته باشید، سـیم کارت هدیه شـما به مناطق پـست (در تهران) و یا دفتر مرکـزی پسـت (در شهرستانها) ارجاع داده می شود. در این حالت نیز مالک سیم کارت می بایست تا پیش از پایان مهلت 30 روزه از زمان تکمیل ثبت نام با اصل مدرک شناسایی معتبر برای دریافت سیم کارت مراجعه کرده و پس از دریافت سیم کارت آن را فعال نماید. درغیراین صورت، سیم کارت هدیه باطل می شود.
    • سیم کارت هدیه به صورت خودکار در سیستم ایرانسل، عیناً با مشخصات ارائه شده به هنگام ثبت نام اولیه، به نام مالک آن سیم کارت ثبت می گردد. بنابراین، نیازی به مراجعه مجدد برای ثبت نام سیم کارت هدیه وجود ندارد.
    • محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید، به علت محدودیت تعداد کل سیم کارت های هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.
    • مشترکین باید حتماً پس از تکمیل ثبت نام و ارسال مدارک به ایرانسل، از فعال سازی سیم کارت اطمینان حاصل کنند. در صورت عدم انجام تمامی مراحل سیم کارت هدیه به شما تعلق نخواهد گرفت.
    • در صورتی که مایل به واگذاری سیم کارت هدیه خود به شخص دیگری هستید، باید با مراجعه به یکی از نمایندگی های مجاز ایرانسل مراحل انتقال مالکیت سیم کارت هدیه خود را به خریدار انجام دهید. برای انتقال مالکیت حضور هر دو فرد با همراه داشتن اصل و کپی شناسنامه یا کارت ملی و قاب سیم کارت هدیه الزامی است. انتقال مالکیت سیم کارت به شرح فوق برای هر دو طرف رایگان است.

پروفشنال .SA33D.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خب این ایرانسل چرا اینجوری میکنه؟ تایید کد پستی واسه چی اینهمه دردسر چرا؟ یه طرح جدید بذاره مثلا به اسم "یکی بخر 2تا ببر" که هرکی یه سیم میخره یه سیمکارت همونجا بهش بدن دیگه حرص نخوره که پست چرا سیمکارتمو نیاورد
    راستی بچه ها من چند روزه به مشکل بدی میخورم.میخواستم بدونم هم دردیم یا نه؟ من مسیج که میفرستم یکی در میون تحویل میشه بعضی وقتها هم 3,4تا در میون اگر هم روم به تیفال 2صفحه ای بشه که دیگه تحویل شدنش دست خداست!
    2,3 روزه اینجوری شده. میره رو اعصاب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    آيا مي توان با شماره تلفن ايرانسل نشاني ومشخصات فرد را دراينترنت پيدا كرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahammad_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ایران اردبیل

پيش فرض

سلام
    من حدود 2 سال پیش یک سیم کارت ایرانسل از دوستم خریدم ولی سیم کارت به نام من ثبت نشده است
    وبه نام دوستم ثبت شده
    حالا دیروز یک پیام از ایرانسل دریافت کردم مبنی بر اینکه من برنده یک سیم کارت دایمی ایرانسل و گوشی e-90 نوکیا شده ام
    واز من خواستن که مشخصات وادرس منزل را به ایرانسل ارسال کنم
    حالا سوال من اینه که من باید مشخصات دوستم رو بدم یا خودم رو؟
    Last edited by mahammad_reza; 20-02-2010 at 22:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •