سلام ، فکر کنم آدرس رو ، یه کوچه اشتباهی اومدی!
تو تاپیک زیر زودتر به نتیجه میرسی: سرویس دهنده های اینترنت پرسرعت ADSL
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ، فکر کنم آدرس رو ، یه کوچه اشتباهی اومدی!
تو تاپیک زیر زودتر به نتیجه میرسی: سرویس دهنده های اینترنت پرسرعت ADSL
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by a6l3i; 09-10-2009 at 20:17.
سلام من میخواستم ویندوز عوض کنم میخوام بدونم چطوری تنظیمات مودم رو پیدا کنم یادداشت کنم که بعد دوباره سرویس رو راه بندازم نمیخوام دوباره با شرکت تماس بگیرم مرسی
با 192.168.1.1 هرکاری میکنم هیچ پیجی نمیاد
دروود بر شما
با اجازه بزرگان،می توانید از دفترچه راهنمایی که به همراه مودمتان است این نشانی را بیابید
سلام
1- یعنی صفحه user و pass هم نمیآد؟
2- با Internet Explorer میری؟ این صفحه بعضی اوقات با fireFox مشکل داره.
3- مدل مودم و ویندوز؟
Last edited by a6l3i; 10-10-2009 at 14:58.
خدایا شکرت یکی جواب داد...
گیر دادی به این ایدی ها... الکی گذاشتم معنی خاصی نداره یعنی هم ضدحال هم باحال.پارادوکسه
خوب حالا تو که لطف کردی توضیح دادی یه کمک دیگه هم بکن اول بگو چطور پسوورد بذارم؟؟؟!!! دوم لینک دانلود دفترچه راهنماشو واسم بذار لطفا... و سومیم اینه که اگه کسی با وایرلسم به اینترنت وصل بشه می تونم بفهمم؟؟؟!!!![]()
سلام.من 602 دارم.بدون هیچ مشکلی دارم استفاده میکنم.ولی هرکاری میکنم نمیتونم به صفحه کانفیگور بدم با 198.162.1.1
.آیا بدلیل اینه که قبلا تنظیم شده؟ یا اینترنت باید قطع باشه....هرحالتی رو تست کردم نشد.
باید مودم ریست بشه؟ اگه فقط بخوام تنظیمات رو ببینم،نمیشه وارد شد؟
سلام 2 باره
1- عددی که بالا نوشتی درست نیست. درستش اینه: 192.168.1.1
2- حتما با Internet Explorer امتحان کن.
3- اصلا صفحه username و password میآد؟
کافیه مودم با LAN به سیستم وصل باشه. دیگه مهم نیست به نت وصله یا نه.
گفتم شاید موقع یخ زدن تو تنهائی نوشتیش، دستات میلرزیده
آب در کوزه و ما تشنه لبان گرد جهان می گردیم. خوش تیپ ،
1- خود دفترچه راهنما تو جعبه مودم هست که !!
2-اگرم نباشه فایل pdf اِش تو cd مودم ، تو جعبه هست!!
3- اگرم انداختیش ته کمد و حس گشتن نداری میتونی از سایت ایسوس دانلود کنی. فقط یه کم باید لابلای منوها بگردی.
4- از اونجا که معلومه حس و حال گشتن نداری ، واست آپ کردم تو 4shred اینم لینکش:
اگه خدای نکرده تونستی دفترچه روبخونی ، تو صفحه 18 گفته :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- برو تو صفحه تنظیمات (192.168.1.1)
2- از منوی سمت چپ برو به wireless و بعد Security
3- تنظیمات رو مثل شکل زیر ست کن:
تو قسمت Encryption Strenght میتونی طول رمز رو تعیین کنی که 64 بیتی باشه یا 128 بیتی. طبیعتاً 128 بیتی امنیت بالاتری داره. ضمناً اگه 64 بیتی رو انتخاب کنی وقتی دکمه شماره 4 ( Set Encryption Keys ) رو بزنی تو صفحه بعد باید رمزی که تعیین میکنی فقط و فقط شامل 5 کاراکتر ( عدد ، حرف ، فرقی نداره - دقت کن حروف بزرگ و کوچک و فاصله هم مهمه ) باشه و اگه 128 بیتی رو انتخاب کنی ، رمزت باید فقطوفقط 13 کاراکتری باشه.
4- بعد از تعیین رمز وقتی دوباره به این صفحه اومدی ، دکمه Save رو بزن.
تموم شد . . . اگه احیانا دیدی رو شبکه هنوز پسورد نیست ، مودم رو یه بار خاموش - روشن کن.
تو این حالتی که بهت گفتم همه افرادی که میخوان وارد شبکه بشن از یه password استفاده میکنن. اگه تو عکس بالا ، تو قسمت یک ، بجای Shared گزینه 802.1X رو انتخاب کنی ، میتونی 4 کاربر مجزا تعریف کنی. که باید واسه هر کدوم یه پسورد بذاری. ( من شخصا این حالت رو پیشنهاد نمیکنم )
در مورد سوال سوم : اگه از برنامه های کنترل شبکه کافی نت ها و یا مدارس استفاده کنی آره. البته یه راه سادشم اینه که خودت LAN رو بکشی ، اگه چراغ wireless چشمک بزنه معلومه که یکی وصله.
Last edited by a6l3i; 11-10-2009 at 10:16.
[quote=a6l3i;4301950]سلام 2 باره
1- عددی که بالا نوشتی درست نیست. درستش اینه: 192.168.1.1
2- حتما با Internet Explorer امتحان کن.
3- اصلا صفحه username و password میآد؟
کافیه مودم با LAN به سیستم وصل باشه. دیگه مهم نیست به نت وصله یا نه.
سلام.آره ip که الان نوشتم اشتباه بود.ولی قبلا همه این کارها رو انجام داده بودم.نشد.
شاید این ip پیش فرض عوض شده؟ چون can not find display می نویسه؟
میشه فهمید آی پی عوض شده یا نه؟
ایول..........حالا تو که معنی ایدی منو فهمیدی معنی ایدی خودت چیه؟؟!!!!!!! در مورد دفترچه وسیدی هم توسط یکی از دوستان با معرفت سگ خور شد سره منم بی کلاه موند
دمت گرم...
![]()
سلام
من یه مودم سکای نت وایرلس گرفتم
ولی چراغ لینکش ثابت نمیشه
یه مودم معمولی ADSL داشتم که اون مشکل نداره
چی کار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)