این کار هم کردم نشد.عکس های فابریک گوشی که همه قفل هستند هیچ کاریشون نمیشه کرد.یسری عکس هم فرستادم کنارشون ولی بازم فقط عکس های فابریکش میاد واسه اسکرین سیور.
این کار هم کردم نشد.عکس های فابریک گوشی که همه قفل هستند هیچ کاریشون نمیشه کرد.یسری عکس هم فرستادم کنارشون ولی بازم فقط عکس های فابریکش میاد واسه اسکرین سیور.
کنارشون بزاری که ملاک نیست ! باید از مموری به حافظه گوشی منتقل کنی ... میشه رد خور نداره ...
منم منظورم همین بود.همین کار رو کردم ولی نشد!!!!!
از قسمت منو برو تو my file...بعد تنها عکسهایی قابلیت گذاشته شدن در اسکرین رو دارن که تو قسمت image باشند با این حساب رو image کلیک کن .. یک سری عکس اونجا هست که همونایی هستش که بصورت فابریکی روش بوده .. باید بقیه عکسهارو اونجا ببری .. یعنی به داخل my photos نبری .. و بعد که بردی رو عکس کلیک کن (شتاب سنج رو هم فعال نکن یعنی گوشی رو کج نکن که بیاد رو شتاب سنج ... صاف بزار باشه) ...بعد 3 گزینه پایین میاد ..more ... set as ... send via ... .. خوب رو set as کلیک کن و wallpaper رو انتخاب کن ... حله ؟
داداش فکر کنم منظورم رو نتونستم خوب ادا کنم.اینی که شما میگی مربوط میشه به والپیپر.
من منظورم عکس های اسکرین سیوره،همون عکس هایی که روی صفحه قفل گوشی نمایش داده میشه.
اره .. نه منم نتونستم عوض کنم ..![]()
سلام به دوستان
اونایی که این گوشیرو دارن از سرعتش راضی هستن؟
عکسارو سریع باز میکنه
منوش سریع کار میکنه؟
راستی GPS این گوشی حساسه یا نه.....
وقتی آهنگ گوش میدی سرعت خیلی میاد پایین؟
سرعتش خوبه اما قلق داره (هیچ وقت حافظه داخلی رو پر نکنید همیشه رو مموری بریزید و از پسوند gif هم برای بک گراند استفاده نکنید )
اره نسبت به همه گوشیها خوبه بهترم هست ولی نسبت به پولی که میدی قلق داره که باید قلقشو رعایت کنی که اذیت نشی ...
اره قلقم نداره
gps خیلی خوبه..
نه هیچ تاثیری نداره
سلام
من پنج شنبه اين گوشيو از علاء الدين با گارانتي پارس مايكروتل گرفتم 340000 تومان.مي بينم كه تو سايتا حداقل355000 تومان قيمتشو اعلام كردن.افتادم تو شك كه كلك خورده باشم و گارانتي اصلي نباشه. از كجا بفهمم؟ محتويات جعبه اش چياست؟ آيا يك نوع داره يا مثل نوكيا 5800 كه چين ومجار داره، اونم چند نوعه؟
اگه گوشی شما با نام s8003 باشه و کارت گارانتی مایکروتل هم تو جعبه باشه مطوئن باش که اصله و گارانتی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)