تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 120 از 358 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

چی رو قبول نمی‌کنه؟! اتفاق افتادن چیزی که به چشم دیده رو یا توجیه درویش برای چگونگی انجام اون عمل رو؟
    اتفاق رو دیده. چون علمی نیست نمیپذیره.
    اشاره ای بود به سفسطه مشهوری که دانشمندان ماورا الطبیعه رو فقط بدلیل اینکه با علم ( علمِ حقیر به عبارتی) جور در نمیاد انکار میکنن. نه بخاطر دلایلی که در این تاپیک هم قابل مشاهده است: خطا در مشاهده و تشخیص غلط، گزارش غلط، خطای چشم، توهم، نا آگاهی و دروغ

ظاهرا عکسش هم صادقه!
    من یک باورمند به ماورالطبیعه، حضور فعال فضایی ها در زمین، ماجراهای برمودا و غیره بودم. اخلاق بدی دارم به نام یقه گیری از عقاید. اینها در مقابل این یقه گیری دووم نیاوردن.

با این حال اگر مدرک جدید و با ارزشی ارائه شود من آماده تجدید نظر هستم و در این زمینه هیچ خط قرمزی ندارم
    دقیقا.
    البته مدرک. نه چیز هایی که با کمی کنکاش نابود میشن.
    ـــــــــــ

یک سوال.
    آیا هر وقت با پدیده ای مواجه شدیم و پاسخی براش نداشتیم باید رویا پردازی کنیم براش؟

2. 6 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بالا خره شد علمي يا غير علمي؟ ما رو پيش بيني حساب كنيم يا رو پيش گويي؟(تو پست قبلي هم كلمه ي پيش گويي ذكر شده بود)
    تاریخ ثابت کرده که هر دو میتونن درست باشن
    1.اتفاق رو دیده. چون علمی نیست نمیپذیره.
    2.اشاره ای بود به سفسطه مشهوری که دانشمندان ماورا الطبیعه رو فقط بدلیل اینکه با علم ( علمِ حقیر به عبارتی) جور در نمیاد انکار میکنن. نه بخاطر دلایلی که در این تاپیک هم قابل مشاهده است: خطا در مشاهده و تشخیص غلط، گزارش غلط، خطای چشم، توهم، نا آگاهی و دروغ
    3.من یک باورمند به ماورالطبیعه، حضور فعال فضایی ها در زمین، ماجراهای برمودا و غیره بودم. اخلاق بدی دارم به نام یقه گیری از عقاید. اینها در مقابل این یقه گیری دووم نیاوردن.
    4.یک سوال.
    آیا هر وقت با پدیده ای مواجه شدیم و پاسخی براش نداشتیم باید رویا پردازی کنیم براش؟
    1.کاملآ درسته و کاملآ موافقم
    مثلآ یکی کسی رو تو تاریکی میبینه که پراغ قوه به دست داره میاد
    چون چراغ قوه روشنه چشماش نمیتونه شخص و پشت نور هر چیزی که هست رو ببینه
    این دلیل نمیشه اون فرد چیز جدیدی باشه
    به هیچ وجه
    2.من در مورد این علوم بسیار زیاد تحقیق کردم
    این علوم (در واقع اصل این علوم)بر این پایه هایی که بابک جان گفتن استوار نیستن و اصلآ یوفوها هم در دایره این علوم قرار نمیگیرن
    ولی نمیدونم چرا استادان و... این علوم برای سود خودشون یه مشت دروغ و چرت و پرت تحویل شاگردا و... میدن
    3.این اخلاق بدی نیست،این چیزی هست که چشم انسان رو روبه واقعیت باز میکنه
    نه در این مورد بلکه در تمام موارد
    4.یکی از راههای پیشرفت همین خیال پردازیه ولی نه در این مورد
    با این حال اگر مدرک جدید و با ارزشی ارائه شود من آماده تجدید نظر هستم و در این زمینه هیچ خط قرمزی ندارم
    درسته ولی تمام انسان ها باید دقت کنن
    چون حقیقت مثل نور هست و ما مثل مردمک چشم
    هر چقدر نور بیشتری به مردمک برسه مردمک باریکتر میشه!
    یه جمله ی قشنگ یادم افتاد که بگم بد نیست
    من با آنچه ميگویی مخالفم، ولی تا پای جان ايستاده ام که تو حق گفتن آزادانه آنرا داشته باشي

4. 3 کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

عرضم به حضورتون كه بنده شب جمعه قبل 88/7/10 به همراه يكي از دوستان شئ نوراني رو در راه ماهيگيري به طرف سد چاليدره ( مشهد ) حدود ساعت 30 دقيقه بامداد مشاهده كرديم

ماجرا از اينجا شروع شد كه دوستم موقع توقف بين راه (‌ با موتور ميرفتيم )‌ روي زمين دراز كشيد و بعدش گفت يك ستاره متحرك ميبينه

بهش گفتم اون حتما ماهواره است اما گفت گاهي واي ميسته

وقتي منم نقطه اي رو كه اون نشون داد ديدم باورم شد چون اون شئ بطرز عجيبي سرعت ميگرفت ، واي ميستاد و از همه جالبتر به سمت چپ و راست هم حركت ميكرد

نكته ديگه اين كه احتمالا اوج و نزول هم داشت (‌ اين رو از روي زياد شدن نورش ميگم )

خلاصه كلي حسرت خوردم كه چرا دوربين شكاري رو همرام نياورده بودم

حالا ميخوام از دوستان بپرسم كه آيا اصولا ميتونه ماهواره ها همچين حركاتي هم داشته باشند ؟

كسي از دوستان تا حالا موردي مثل اينكه من ديدم رو قبلا ديده بوده؟

6. 4 کاربر از رعد بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

شما معتقدید نظر باستان شناسان و محققین، از قضیه سر در نیاوردن و توجیهات زورکیه، اما نظر شما که این نقاشی شبیه فردی در یک موشک (یا مانند آن) هستش، قابل باورتر و واقعگراتر هستش ... ممنون ...
    اگر قسمت پر لیوان رو هم (بخواهید که) ببینید در می یابید که تنها بنده نیستم که این حرف رو می زنه.
    در جای جای همه پست های شما همیشه ردی از مدرک پرستی و یا همان بوروکراسی علمی به چشم می خوره.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

آیا هر وقت با پدیده ای مواجه شدیم و پاسخی براش نداشتیم باید توجیهی زورکی بیاریم براش؟
    یعنی گفتن کلمه نمیدونیم تا این حد سخته؟
    آيا اصولا ميتونه ماهواره ها همچين حركاتي هم داشته باشند ؟
    محال امره.
    وسیله جاسوسی هم نمیتونه باشه چون منبع نور در اون تعبیه نمیکنند.
    عامل طبیعی هم نیست چون در هیچ عامل طبیعی چنین حرکاتی دیده نمیشه.

9. 5 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

عرضم به حضورتون كه بنده شب جمعه قبل 88/7/10 به همراه يكي از دوستان شئ نوراني رو در راه ماهيگيري به طرف سد چاليدره ( مشهد ) حدود ساعت 30 دقيقه بامداد مشاهده كرديم

ماجرا از اينجا شروع شد كه دوستم موقع توقف بين راه (‌ با موتور ميرفتيم )‌ روي زمين دراز كشيد و بعدش گفت يك ستاره متحرك ميبينه

بهش گفتم اون حتما ماهواره است اما گفت گاهي واي ميسته

وقتي منم نقطه اي رو كه اون نشون داد ديدم باورم شد چون اون شئ بطرز عجيبي سرعت ميگرفت ، واي ميستاد و از همه جالبتر به سمت چپ و راست هم حركت ميكرد

نكته ديگه اين كه احتمالا اوج و نزول هم داشت (‌ اين رو از روي زياد شدن نورش ميگم )

خلاصه كلي حسرت خوردم كه چرا دوربين شكاري رو همرام نياورده بودم

حالا ميخوام از دوستان بپرسم كه آيا اصولا ميتونه ماهواره ها همچين حركاتي هم داشته باشند ؟

كسي از دوستان تا حالا موردي مثل اينكه من ديدم رو قبلا ديده بوده؟
    میگم دوستان بازم این گزارشات اوج گرفته
    تعجب آوره

11. این کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

این آدرس فوروم جالبیه که درباره ی موجودات فضایی و یه سری مسائل سیاسی پنهانی بحث میکنه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 3 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من فرصت کردم یک پست دیگه دوستمون آوالون، که درباره سیاره فرضی نیبیرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود رو بررسی کنم ... مثل همیشه قضاوت با دوستان: (توجه کنید که روی سخنم با تهیه کننده ویدئوست نه با دوستمون)
    لینک زیر شامل بهترین عکسها از نیبیرو " Nibiru " هست که تاکنون از سوی ناسا به بیرون درز کرده:
    کد:
    لازم به ذکر هست که ناسا با نامیدن نیبیرو بنام ارکوس سعی در انحراف افکار کسانی داشته که به حقیقت امر واقف نیستند.
    میدونیم که ارکوس سیارکی کوچکتر از پلوتو هست که در کمربند بیرونی منظومه ما در گردش هست , وهیچ ربطی به تصاویر فوق نداره.
    من این فایل ویدئویی رو دانلود (2 مگ) و بررسی کردم .. مثل همیشه حجم قابل توجهی اش اشتباهات ابتدایی بعضاً خنده دار و اغراق های بی ربط هستش ... از نظر من با همون اشتباه فاحش اول میشد بی خیال شد، اما بهرحال ادامه دادم؛ قضاوت با شما :

+خنده دارترین مورد که شاید باورتون نشه اینه ؛ همون اول ویدئو، میگه :

این سیاره در سال 2011 یا 2012 از کهکشان ما رد میشه !!! ...

یعنی کسی که این ویدئو رو سرهم کرده تفاوت منظومه و کهکشان رو نمیفهمیده!! .. چه ابهتی داره این سیاره که مدارش از کهکشان ما "رد" میشه؟!!! (دور چی می چرخه؟!!) ... متاسفانه اینطور غلط های ابتدایی در اسناد و مدارک مربوط به بحث نیبیرو موج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. چرا؟

+ جای دیگه گفته که:

"در عکس آخر (به ادعای فیلم، متعلق به اوایل 2008) این سیاره 6 ماه تا پلوتو فاصله داره"..

بنابراین : 6 ماه تا پلوتو فاصله داره و در سال 12-2011 وارد کهکشان ما میشه !!!... کاملاً بی ربط و بی معنی! ...

+ طرف همون ابتدای ویدئو خودش رو شاغل در ناسا معرفی کرده (برای توجیه اینکه عکسها خاص و سری هستند) و اونوقت سطح سوادش انقدر پایینه که عرض شد! (حتی نوشتار انگلیسی اش هم مشکل داره) ... توجه دارید که این دروغگویی در مورد پست و مقام یه امر بسیار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و انگار ادعاهای عجیب بدون اونها یه چیزی کم داره ... این آقا با این اطلاعاتش اگه هم شاغل در ناسا بوده احتمالاً نظافتچی بوده! ...

+ این آقا فرصت داشته که سونات مهتاب بتهوون رو بذاره روی این تصاویر (موسیقی رو هدر داده!)، پس چرا اطلاعاتی مثل بعد و میل و قدر اینها رو ننوشته؟ اینطوری چه نتیجه ای میشه گرفت؟ .. چهارتا نقطه و یه عکس اشعه ایکس که معلوم نیست چطور از چنین فاصله دوری با چنین وضوحی ثبت شده... نوشته "خطر نزدیکه" (چه خطری؟) ، نوشته "خودتون رو آماده کنید" (واسه چی؟) ... دریغ از یک جمله با محتوای اکادمیک

+ اشتباهات ویدئو یکی دوتا نیست، مثلا گفته :

"در زمانی که عکس های آخر گرفته شده (ادعا شده 2008) .. پلوتو در دورترین فاصله اش از خورشید به سر می برد "

که کاملاً غلطه ... پلوتو در 20 سال آخر قرن بیستم حتی از نپتون هم به خورشید نزدیکتر بود و تازه داره سفرش رو به سمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دورترین نقطه در مدارش از خورشید) شروع می کنه که سال 2113 خواهد بود ...

+ اصل ویدئو ابتدا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آدرس YouTube آپلود شده بوده؛ ویدئوی پرمخاطبی هم بوده که بیش از 1100 کامنت خورده (یعنی تقریبا معادل کل مطلب این تاپیک از اول تا اینجا) ... چند وقت بعد خود طرف متنی رو نوشته ابتدای صفحه اش و اعتراف کرده که ویدئو واقعی نیست و ... البته از ادبیات مودبانه ای هم استفاده نکرده.

+ من این رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم گفته بودم:
    اگه این آدمها(بعضی افرادی که از طریق این ادعاها مشهور شده اند و پول در میارن رو عرض می کنم) در مورد چیزهایی که میشه صحت شون رو چک کرد دروغ میگن ، چطور انتظار دارن در مورد چیزایی که نمیشه صحت شون رو چک کرد بهشون اعتماد کرد؟

----------------------------
    پست مشابه با مضمون غلطهای بی شمار: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by seymour; 10-10-2009 at 18:01. دليل: افزودن موارد جدید

15. 18 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این آدرس فوروم جالبیه که درباره ی موجودات فضایی و یه سری مسائل سیاسی پنهانی بحث میکنه:

کد:
    جالب بود
    مثلا این بحث:
    کد:
    کلا برای تقویت قوه تخیل خوبه ولی زیاده روی در این بحث ها کار عاقلانه ای نیست
    بالاخره باید یک جا درنگ کرده و با توجه به آنچه می دانیم نتیجه گیری کنیم
    یعنی درست نیست تا روز آخری که زنده ایم به این فکر کنیم که مثلا ما در دنیای واقعی هستیم یا دنیای مجازی؟
    Last edited by Shayan Arya; 10-10-2009 at 18:01.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

با سلام.
    عکسی از مریخ پیمای فرصت در اینجا قرار میدم.حتما چیز آشنایی در اون خواهید دید.

آدرس اون در سایت ناسا این هست:
    کد:
    فقط نمی دونم به چه علت تصویرو سیاه و سفید کرده اند؟
    با تشکر از آوالن.
    Last edited by seamack; 27-07-2010 at 22:32.

18. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •