تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 259 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

داره خودمونی میشه I LOVE MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

7

الان فکر کنم 350-360 باشه.
    چرا ارزون نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جناب سايه بنده نرم افزار سفر جديد رو كه شما معرفي كردي بجاي trekbuddy ريختم ولي نرم افزار بعد از اجرا توي همون لوگو ميمونه و ديگه كار نميكنه و نميشه آدرس به اون داد.
    راستي شما يه نگاه به سوالات قبلي بنده بنماييد ببينيد آيا روش نصبي كه بنده براي نصب trekbuddy پياده ميكنم صحيح است و اين خطا هاي عدم پيدا كردن تكه هايي از نقشه مال چيه ؟

3. این کاربر از djmerikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت atreyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    تو صفحه 27 یه فرمول ارایه شده برای زیاد کردن صدای گوشی . ولی اون شماره ای که باید برای ورود به سیستم عامل گوشی زده بشه رو من هرجور که میزنم جواب نمیده
    مشکل کجاست

بابت جواب به سوالای قبلی هم خیلی ممنون

5. این کاربر از atreyas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من پیشنهاد میکنم از اون ترفند استفاده نکنید ... هیچکس توصیه نمیکنه به گوشی کد بدید ...

7. 3 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه daynakopak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان و عزیزان
    همگی خسته نباشید
    آقا من راهنمایی میخوام و می دونم سوالاتم حتما تکراری هستن ولی یکی لطف کنه حوصله کنه یا بهم جواب بده یا لینک پستهای جواب رو بده
    سخته 75 صفحه رو زیر و رو کنم
    1-آخرین نسخه نرم افزاری گوشی رنوار(یا رنیور) چیه؟
    2- برای فلش کردنش نرم افزاری هست؟آموزش چی؟
    3- این نرم افزار jogging boddy که روش هست چیکار میکنه؟
    4- برای gps میشه نقشه و navigation ریخت؟
    5- کسی تا حالا تونسته از وایرلس گوشی استفاده کنه؟با گوشیهایی هم که وایرلس داشته باشن کانکت میشه؟به لپتاپ چی؟تنظیماتش چجوریاست؟
    خب فعلا همین سوالات یادم میاد

9. این کاربر از daynakopak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام و خسته نباشید
    تو صفحه 27 یه فرمول ارایه شده برای زیاد کردن صدای گوشی . ولی اون شماره ای که باید برای ورود به سیستم عامل گوشی زده بشه رو من هرجور که میزنم جواب نمیده
    مشکل کجاست

بابت جواب به سوالای قبلی هم خیلی ممنون
    برای وارد شدن به فهرست پنهان ( Hidden Menu ) در گوشی های ال جی، شما باس یه کد وارد کنید. اما شرط وارد شدن به این فهرست اینه که زبان کل گوشیتون روی انگلیسی باشه. شما زبان رو روی انگلیسی قرار بده، سپس وارد فهرست پنهان بشو. پس از انجام کارها، دوباره زبان گوشیت رو برگردون به اون چیزی که بود.

در ضمن... تا به حال ندیدم کسی از دستکاری نرم افزاری اسپیکر ها خیری دیده باشه....

11. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام - یه سوال دارم لطفا جواب بدین چون خواندن این همه صفحه خیلی سخته !!!!!

1- کیفیت ال سی دی رنوار از 5800 کمتره؟ حساسیت و سرعت پاسخ گویی اون در مقابل 5800 چه طوره؟

2- صداس تو اسپیکر در چه حده 5800 هست؟ ایا اسپیکر جدا داره؟ 3- فیلم و عکسش که میدونم تکه تو بازار - 4- سرعتش تو گالری و محیط کاربری چه طوره نسبت به گوشی های هم رده خودش ؟ لطفا سریع جواب بدین

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

1-مطمئن باش کیفیت lcd رنوار از هر گوشی که تاحالا دیدی بهتره اینو بدون تعصب میگم (البته به جز گوشی های
    خیلی جدید و LED ساسمسونگ) وگرنه از LED های نوکیا هم بهتره ... البته اگه بای همیشه با نور 100% کار
    کنی کم پیش میاد شارژت به 2-3 روز بکشه !!
    2-حساسیت و سرعت پاسخدهیشم مشکلی نداره .. من با 5800 مقایسه نکردم ولی من هیچ مشکلی با تاچ
    گوشی ندارم فقط واسه عملکرد بهتر باید برید تو تنظیمات تاچ گوشی و اونو تنظیم کنید (من پیشنهاد میکنم
    همیشه توی تست حدود 2 میلیمتر پایین تر از نقطه مورد نظر رو کلیلک کنید چون وقتی میخای با انگشت کار کنی
    نقطه ثقل انگشت یکم پایینه
    3-رنوار به هیچ وجه اسپثکر قوی ای نداره ادرواقع اسپیکر جدا نداره البته عجیبه که فیلما رو با صدای بلندی
    پخش میکنه اما تو بقیه جاها صدای اسپیکرش تغریبا نا کار آمده البته 5800 هم اسپیکر خوبی نداره و نمیشه روش حساب
    کرد و برتری به حسابش اورد
    در مورد سرعت :
    من با پیکسون مقایسش کردم ... سرعت پیکسون توی باز کردن گالری یخورده از رنوار بیشتره ولی در کل رنوار
    محیط کاربری و گالریش روان تره مثلا تو رد کردن عکسا رنوار خیلی نرم عکسا رو رد میکنه اما پیکسون نه به
    نرمی رنوار یکم گیر میکنه تو پیکسون ... یا تو اسکرول کردن صفحه که واقعا تو رنوار خوب طراحیش کردن و بسته
    به سرعت کشیدن دست شما از پایین به بالا یا به عکس صفحه به همون نسبت سریع یا کند اسکرول میشه

14. 4 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز میشه حساسیتش رو با یه گوشی لمسی مقایسه کنی تا برام ملموس بشه ؟ همین طور اسپیکرش مثلا نصف n73 هست صداش اگه باشه که خوبه همین قدر واسه من کافیه؟

16. این کاربر از hamed999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز میشه حساسیتش رو با یه گوشی لمسی مقایسه کنی تا برام ملموس بشه ؟ همین طور اسپیکرش مثلا نصف n73 هست صداش اگه باشه که خوبه همین قدر واسه من کافیه؟
    منظورت از مقایسه حساسیت چیه ؟ گفتم که من یکی که هیچ مشکلی با حساسیتش ندارم
    مثلا شما بگو با چه گوشی کار کردی که باهاش مشکل داشتی تا من بگم ازون بهتره یا نه ...
    تازه من پلاستیک روش رو هم برنداشتم که مصلما خیلی موثره ... آیکن ها همه بزرگ هستن و براحتی
    میشه با انگشت کار کرد ... من که قلمش رو اصلا گم کردم درواقع استفاده نمیکردم
    تو sms هم هیچ مشکلی ندارم ... فقط گفتم باید تو تنظیماتش بری تنظیمش کنی وگرنه
    مثلا این اتفاق پیش میاد :
    شما میخای دکمه ی "ب" رو فشار بدی ولی پایینیش یعنی "ز" تایپ میشه چون درواقع شما همون "ز"
    رو فشار دادی پس تو تنظیمات میری تنظیم میکنی مثلا وقتی یه جا رو فشار بدی دو میلیمتر بالاتر
    عمل کنه ... اینجوری کاملا با انگشت مچ میشه
    در مورد اسپیکر : شما اصلا رو اسپیکر گوشی حساب نکن به جز زمان پخش کلیپ های صوتی تصویری
    (مخصوصا 3gp) صداش کمه من که واسم مهم نیست چون یکی از این گوشی چینا هم دارم (جم و جوره)
    درواقع به نظرم صدای هندزفری خیلی مهم تر از اسپیکره که رنوار هیچ مشکلی تو این زمینه نداره
    صداش تو حالت پخش موزیک تغریبا در حد w810 شایدم کمتر ... البته کلیپ های صوتی-تصویری رو
    خیلی از w810 بهتر پخش میکنه ..

18. 3 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •