ولی همه معلما همینجوری نیستن
دبیر دیفرانسیل ما از دانشگاه اصفهان فارغ التحصیل شده بود ولی انصافا معلم خیلی خوبی بود
ولی با بقیه اره موافقم .......
درکل خوب و بد وجود داره
ولی همه معلما همینجوری نیستن
دبیر دیفرانسیل ما از دانشگاه اصفهان فارغ التحصیل شده بود ولی انصافا معلم خیلی خوبی بود
ولی با بقیه اره موافقم .......
درکل خوب و بد وجود داره
درسته
خوب هم داره
ولي قدرت تشخيص دانشجو رو از بين پيش دانشگاهي ها ندارن
اين يك واقعيته
به نظر من اول باید به فکر اصلاح سیستم آموزشی کشور باشیم وبعد دنبال حذف کنکور.
آموزش کشور از پایه که درست شد....خود به خود سیستم گزینش دانشجو هم درست میشه...نمیشه تو مدرسه تئوری تام درس داد...بعد به فکر شناسایی نقاط قوت بچه ها شد...
به نظرم اگه حذف بشه هم یه مشکل هست اگه نشه هم در هر دو صورت سهمیه ها وارد دانشگاه میشن.
مخالفم.چون به قول معلممون باعث میشه بچه های تنبل تهرانی دانشگاه های تهران قبول بشن چون اونوقت بیشتر محل زندگی تاثیر داره
مخالفم...چون نمی تونن حق رو به حقدار برسونند ...همین کنکور بهترین روش برای جداسازی هست
الان این کنکور حق رو به حق دار رسوندنه !!!!!! شما خیلی مطمئن حرف میزنید دوست من !!!!
فکر کنم شما از خیلی چیزها بی اطلاع هستید !!!!
وقتی ادم از سر استرس یه درسو خراب می کنه بعد پشت سر هم بقیه رو هم خراب میکنه چون اعصابش به هم میریزه
یا وقتی انقدر استرس داره سر جلسه حالش بد میشه
این همه سهمیه هایی که به کنکور بستن
اینا حقه که به حقدار رسیده !!!
نتیجه ی اسال زحمتو نمیشه تویه یک ازمون نشون داد !!!!!!
فعلا هم که اعلام کردن میخوان ازسال بعد برای حذف کنکور یه اقداماتی انجام بدن گفتن پیش دانش گاهی رو میخوان حذف کنن !
آره شما درست میفرمایید!
حق رو بحقدار رسوندن که این همه سهمیه از در و گوشش بالا پایین میره!
حق رو بحقدار رسوندن که تو دفترچه ی کنکور میپرسه ((آیا شما بسیج هستید!))
...
پست بالا کاملا تائید میشه
من با حذف کنکور مخالفم فقط باید چندتا تغییر کلی بدن
1- حذف تمام سهمیه ها
2- حذف معدل
3- بومی گزینی
فقط در این شرایط کشور میتونه پیشرفت کنه به نظر من به بچه های استان های بزرگ هیچ ربطی نداره فلان همشهریشون تو منطقه محروم که واسش سهمیه جداگونه میذارن دولت باید منطقه محروم از فقر نجات بده نه اینکه ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)