بله این کار را میتونید انجام بدین فقط 1 تماس بگیرین تا براتون فاکتور جدید صادر کنن و پرداخت کنید
خب میتونید 128 بگیرید شاید شانستون گفت و تبدیل شد به 512 مثل خیلی از دوستان![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله این کار را میتونید انجام بدین فقط 1 تماس بگیرین تا براتون فاکتور جدید صادر کنن و پرداخت کنید
خب میتونید 128 بگیرید شاید شانستون گفت و تبدیل شد به 512 مثل خیلی از دوستان![]()
بستگی به نمایندگی شهر تون داره و این که یه ماهه باشه یا سه ماهه
اصفهان یه ماهه رو زودتر فاکتور میده اما سه ماهه رو نه
یه زنگی بزن بگو واسم فاکتور جدید بزنید ببین چی میگه![]()
3 ماهه شارژ میکنم و تا 8 مهر دورم تموم میشه و احتمالا مجبورم میکنه که 128 شارژ کنم.
آخه من نمیدونم این دیگه چجور سیا*ستی هستش .باید از خداشون هم باشه که 512 شارژ میکنیم چون پول بیشتری داریم میدیم. از طرفی تمام ISP ها حتی کپی کارت دانشجویی رو هم قبول میکنند و حتی منشی آسیاتک میگفت اگر دانشجو هم نیستی بیا درخواست 128 بنویس و بعدا برات 512 میکنمیش فقط نمیدونم چرا شاتل این مسخره بازیها رو درمیاره.
سلام دوستان.
من میخواستم یه 128 بگیرم. موندم شاتل بگیرم یا صبانت.
من مشهدم با پیش شماره ی 763
لطفا کسانی که اگاهی دارن راهنمای کنن. ممنون میشم.![]()
آقا این سرعت شما درست شد؟؟؟؟
دوستان این سرویس های اکو دیگه وجود نداره؟
من می خوام از art 3 تغییر سرویس بدم به eco.....ولی تو بخش تغییر سرویس فقط میشه به art های دیگه تغییر داد.....چیکار باید بکنم؟
چرا وجود داره! ولی توی کنترل پنل نیست!
باید ایمیل بزنی یا تماس بگیری....
اگه نامه قبلیتو دازی خیلی راحت میتونی با فتوشاپ یه حالی بهش بدیمن نامه رو نگاه داشتم تا قرنها میخوام استفاده کنم
البته من تا پایان دوران یعنی دو سال دیگه اعتبار زدم ولی وقتی تموم شد دوباره خودم با فتوشاپ ...
![]()
فک میکنم بتونید ... چون من دورم برا 12 آبان هست، امروز که زنگ زدم گفت 10 12 روز دیگه فاکتور جدید برای شارژ دوباره صادر میشه و 10 روز دیگه میتونه شارژ یک ساله بگیرید...بنابراین شما هم میتونید...من یکهفته تا پایان دوره م مونده ولی ترافیکم فردا تموم میشه . آیا قرارداد جدید میتونم ببندم یا باید ترافیک اضافه بخرم؟
البته دوستان واردتر هستند، کمکتون میکنند.
هم اکنون 250 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 250 مهمان)