تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 241 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

دوستان سلام .من مدل U5 رو دارم.باطریش با ولوم میانگین 18 حدود 8 ساعت کار می کنه .آیا مشکل داره ؟می ارزه تا گارانتیش برم ؟برام رایگان عوض می کنن یا نه ؟چون از روز اولم مشکل داشت /
    ممنون از راهنماییهاتون

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

دوستان سلام .من مدل U5 رو دارم.باطریش با ولوم میانگین 18 حدود 8 ساعت کار می کنه .آیا مشکل داره ؟می ارزه تا گارانتیش برم ؟برام رایگان عوض می کنن یا نه ؟چون از روز اولم مشکل داشت /
    ممنون از راهنماییهاتون
    سلام
    دوست عزیز
    بله مشکل داره شما تو شارژ اولیه چقدر گذاشتی شارژ شه؟
    آره ببر نمایندگی
    نمیدونم ولی فکر کنم پول نگیرن

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

ممنون از راهنماییهاتون
    دوست عزیز به غیر از این مشکل، ازش راضی هستی، کیفیت صدا و چیزای دیگش خوبه؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ممنون از راهنماییهاتون
    این ولومی که میگی خیلی پایینه. 8 ساعت غیرطبیعیه.
    من برای خواهرم گرفته بودم. عالیه. صداش هم خیلی خوبه. به هدفون فول سایز که وصل کردم احساس کردم قدرتش از D2 بیشتر بود.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از راهنماییهاتون
    چند وقته دستگاهت رو خریدی؟ ... چند چرخه اول شارژ-دی شارژ باتری معمولاً نتیجه ای پایین تر از عدد اعلام شده رو بدست میده (از اون منظر ، به نظرم 10 ساعت واسه یه دستگاهی که بیست و چند ساعت باتری تبلیغ می کنه در چرخه شارژ اول عادیه) .. اما اگه بعد از سومین یا چهارمین چرخه هیچ پیشرفت خاصی نداری ، حتماً ببر گارانتی ...

(با فرض اینکه دستگاهت کاملاً نوئه) کاری که به نظرم باید بکنی اینه : دستگاه رو بذار روی صدای متوسط ، بدون EQ ، بذار همینطوری آهنگ پخش کنه و تایم بگیر ... بعد که باتری اش خالی شد ، کامل شارژ کن و دوباره همین رویه رو تکرار کن و تایم بگیر ... اگه بعد از دوبار تکرار عدد به 16-18 ساعت نرسه، ببر گارانتی ...

اگر هم پیش فرض من غلطه که خب ببر گارانتی ..
    میدونم سوال تکراریه
    چند تا نمایندگی اصلی رو اگر میشه معرفی کنید.
    سمت مناطق مرکزی شهر یه دونه توی بازار رضا من می شناسم فقط (نزدیک در ورودی ولیعصر - پشت ویترین محصولات cowon رو گذاشته و تابلوئه)... دوستمون هم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست سایت معرفی کرده

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

چند وقته دستگاهت رو خریدی؟ ... چند چرخه اول شارژ-دی شارژ باتری معمولاً نتیجه ای پایین تر از عدد اعلام شده رو بدست میده (از اون منظر ، به نظرم 10 ساعت واسه یه دستگاهی که بیست و چند ساعت باتری تبلیغ می کنه در چرخه شارژ اول عادیه) .. اما اگه بعد از سومین یا چهارمین چرخه هیچ پیشرفت خاصی نداری ، حتماً ببر گارانتی ...

(با فرض اینکه دستگاهت کاملاً نوئه) کاری که به نظرم باید بکنی اینه : دستگاه رو بذار روی صدای متوسط ، بدون EQ ، بذار همینطوری آهنگ پخش کنه و تایم بگیر ... بعد که باتری اش خالی شد ، کامل شارژ کن و دوباره همین رویه رو تکرار کن و تایم بگیر ... اگه بعد از دوبار تکرار عدد به 16-18 ساعت نرسه، ببر گارانتی ...

اگر هم پیش فرض من غلطه که خب ببر گارانتی ..

سمت مناطق مرکزی شهر یه دونه توی بازار رضا من می شناسم فقط (نزدیک در ورودی ولیعصر - پشت ویترین محصولات cowon رو گذاشته و تابلوئه)... دوستمون هم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست سایت معرفی کرده
    البته به نظر من با توجه به اینکه دوستمون میگه هنوز گارانتی داره پس میشه گفت تازه خریده که در این حالت فرض عمر باطری از بین میره
    اما من احتمال میدم که تو شارژ اولیه دقت نکرده.

محمد جان اینکه میگی دستگاهی که با شارژ 50 ساعت موزیک تبلیغ میکنه فکر نکنم که با این روش بشه کاری کرد (اینو میگم چون من خودم که D2 دارم اصلا به همچین مشکلی برنخوردم)

البته دلایل دیگه هم داره مثل اینکه مدام از مانیتور استفاده میکنه که باعث میشه تایم دوام باطری بیاد پایین.

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

آقا صداش عالیه.من براش یه هدفون کریتیو هم خریدم ، چون هدفون خودش گرونه گفتم خراب نشه.اگرم می خوای به قیمت خوب بخری برو هایپر استار مارکت توی خیابون باغ فردوس غربیه .اونجا امرتات نمایندگی داره ،می دتش 89 تومان.

8. این کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

آقا صداش عالیه.من براش یه هدفون کریتیو هم خریدم ، چون هدفون خودش گرونه گفتم خراب نشه.اگرم می خوای به قیمت خوب بخری برو هایپر استار مارکت توی خیابون باغ فردوس غربیه .اونجا امرتات نمایندگی داره ،می دتش 89 تومان.
    ممنونم، باغ فرودس کدوم منطقه رو میگی؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنونم، باغ فرودس کدوم منطقه رو میگی؟
    هفته پیش اتفاقا بابام اینا رفته بودن این هایپراستار و تعریف هم می کردن که یه سری پلیرها رو هم داشته ...

آدرسش : اتوبان شهید ستاری، بلوار فردوس غربی ، خیابون بهار جنوبی ، ارم شرقی

( راههای دستیابی به بلوار فردوس غربی : 1- بزرگراه نیایش > بزرگراه ستاری > بلوار فردوس غربی
    2- بزرگراه حکیم (غرب) > بلوار الهام > بلوار فردوس غربی )

تلفن : 10-44164401

ساعات کار فروشگاه: 7 روز هفته از 9 صبح الی 12 شب

11. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

هفته پیش اتفاقا بابام اینا رفته بودن این هایپراستار و تعریف هم می کردن که یه سری پلیرها رو هم داشته ...

آدرسش : اتوبان شهید ستاری، بلوار فردوس غربی ، خیابون بهار جنوبی ، ارم شرقی
    ممنون، شک داشتم فردوس تو غرب تهران باشه (جالبه اینجا هم نمایندگی داره)، خب منم جنت ابادم، وقت کنم برم ببینم.

13. این کاربر از ARASH66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •