دوستان سلام .من مدل U5 رو دارم.باطریش با ولوم میانگین 18 حدود 8 ساعت کار می کنه .آیا مشکل داره ؟می ارزه تا گارانتیش برم ؟برام رایگان عوض می کنن یا نه ؟چون از روز اولم مشکل داشت /
ممنون از راهنماییهاتون
دوستان سلام .من مدل U5 رو دارم.باطریش با ولوم میانگین 18 حدود 8 ساعت کار می کنه .آیا مشکل داره ؟می ارزه تا گارانتیش برم ؟برام رایگان عوض می کنن یا نه ؟چون از روز اولم مشکل داشت /
ممنون از راهنماییهاتون
سلام
دوست عزیز
بله مشکل داره شما تو شارژ اولیه چقدر گذاشتی شارژ شه؟
آره ببر نمایندگی
نمیدونم ولی فکر کنم پول نگیرن
دوست عزیز به غیر از این مشکل، ازش راضی هستی، کیفیت صدا و چیزای دیگش خوبه؟
این ولومی که میگی خیلی پایینه. 8 ساعت غیرطبیعیه.
من برای خواهرم گرفته بودم. عالیه. صداش هم خیلی خوبه. به هدفون فول سایز که وصل کردم احساس کردم قدرتش از D2 بیشتر بود.
چند وقته دستگاهت رو خریدی؟ ... چند چرخه اول شارژ-دی شارژ باتری معمولاً نتیجه ای پایین تر از عدد اعلام شده رو بدست میده (از اون منظر ، به نظرم 10 ساعت واسه یه دستگاهی که بیست و چند ساعت باتری تبلیغ می کنه در چرخه شارژ اول عادیه) .. اما اگه بعد از سومین یا چهارمین چرخه هیچ پیشرفت خاصی نداری ، حتماً ببر گارانتی ...
(با فرض اینکه دستگاهت کاملاً نوئه) کاری که به نظرم باید بکنی اینه : دستگاه رو بذار روی صدای متوسط ، بدون EQ ، بذار همینطوری آهنگ پخش کنه و تایم بگیر ... بعد که باتری اش خالی شد ، کامل شارژ کن و دوباره همین رویه رو تکرار کن و تایم بگیر ... اگه بعد از دوبار تکرار عدد به 16-18 ساعت نرسه، ببر گارانتی ...
اگر هم پیش فرض من غلطه که خب ببر گارانتی ..
سمت مناطق مرکزی شهر یه دونه توی بازار رضا من می شناسم فقط (نزدیک در ورودی ولیعصر - پشت ویترین محصولات cowon رو گذاشته و تابلوئه)... دوستمون هم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست سایت معرفی کرده
البته به نظر من با توجه به اینکه دوستمون میگه هنوز گارانتی داره پس میشه گفت تازه خریده که در این حالت فرض عمر باطری از بین میره
اما من احتمال میدم که تو شارژ اولیه دقت نکرده.
محمد جان اینکه میگی دستگاهی که با شارژ 50 ساعت موزیک تبلیغ میکنه فکر نکنم که با این روش بشه کاری کرد (اینو میگم چون من خودم که D2 دارم اصلا به همچین مشکلی برنخوردم)
البته دلایل دیگه هم داره مثل اینکه مدام از مانیتور استفاده میکنه که باعث میشه تایم دوام باطری بیاد پایین.
آقا صداش عالیه.من براش یه هدفون کریتیو هم خریدم ، چون هدفون خودش گرونه گفتم خراب نشه.اگرم می خوای به قیمت خوب بخری برو هایپر استار مارکت توی خیابون باغ فردوس غربیه .اونجا امرتات نمایندگی داره ،می دتش 89 تومان.
ممنونم، باغ فرودس کدوم منطقه رو میگی؟
هفته پیش اتفاقا بابام اینا رفته بودن این هایپراستار و تعریف هم می کردن که یه سری پلیرها رو هم داشته ...
آدرسش : اتوبان شهید ستاری، بلوار فردوس غربی ، خیابون بهار جنوبی ، ارم شرقی
( راههای دستیابی به بلوار فردوس غربی : 1- بزرگراه نیایش > بزرگراه ستاری > بلوار فردوس غربی
2- بزرگراه حکیم (غرب) > بلوار الهام > بلوار فردوس غربی )
تلفن : 10-44164401
ساعات کار فروشگاه: 7 روز هفته از 9 صبح الی 12 شب
ممنون، شک داشتم فردوس تو غرب تهران باشه (جالبه اینجا هم نمایندگی داره)، خب منم جنت ابادم، وقت کنم برم ببینم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)