البته منظور من بیشتر این بود چون دیشب Nightkiller با OS باهم تو بازی بودن ..... چون فکر کنم آقا مجتبی Noss زده بود .... تازه آقا مجتبی شما Rank خیلی تو چشمه![]()
البته منظور من بیشتر این بود چون دیشب Nightkiller با OS باهم تو بازی بودن ..... چون فکر کنم آقا مجتبی Noss زده بود .... تازه آقا مجتبی شما Rank خیلی تو چشمه![]()
دیشب که تو DD2 بودم چند تا light جلومو گرفتن.معلوم بود لول بالا بودن.ازم پرسیدن OS رو می شناسی؟
نمی دونم از کجا می دونستن.گفتن تو PVP یکی BlackDragon رو کشته.علی هم این وسط Goddess Protector طرف رو برداشته.
اینطور که صحبت کردیم armor خیلی ردیفیه.ele داره و با لول 5 و 6 لینک شده.
BlackDragon پیشنهاد داده که دوباره این armor رو بخره.وظیفه ی من بود این اطلاعات رو برسونم.باقیش با خودشه.
خیلی از darky ها مثل Zex می گفتن نباید بهش بده.تصمیم با خودشه.
من خودم با Blackdragon صحبت کردم ظاهرا یکی دیگه برداشته انداخته سر من یا من drop کردم و دوباره مردم یه light دیگه drop کرده ( که احتمالش بیشتره)
من خودم خیلی دلم واسه Blackdragon میسوزه حتی اگه برداشته بودم همینطوری میدادمش چون میگفت که bug pid بود ( لعنت به بازی )
اینطور که معلوم بود لباس قمیتش بیشتر از 7 bil میشد و از خدامه که چنین پولی رو بگیرم بدم
تو اون پارتی 7 نفر بوده حالا من بدبخت اینگلیسی بلد نیستم که به این توضیح بدم من drop نکردم همه انداختن سر من
الان اون 6 نفر یکیشون drop کرده میندازن سر من
حالا اگه دیدشون بگو که من این رو نگرفتم یا توسط یه light دیگه دوباره از من drop شده ...
اگه اینطور میخواد باشه باید برم فروم gulid شون تا اونجا بگم
ممنون محمد جان![]()
اقا الان با وار رفتم تو بازی دیدم همه دارن پیام میفرستن در مورد لباسه xD
BD هم یه اکانت drak درست کرده هر جور شده میخواد لباس رو از من بخره
HOLLY SHIT
همین الان از یه DOU برگشتم و در حال مرگ هستم.lol
4 ساعت داشتم با یه گارد لول 57 jungle رو dou می کردم.لول هم شدم.الان هم 57 هستم. D:
بخش دیوانه کننده ی ماجرا اینه:
ما رو هم 65 تا dual گرفتیم...31 dual من و 34 تا اون.
الان هم برم ناهار(ناهار که چه عرض کنم عصرونه) رو بزنم که شارژ بشم.فعلا
oops
Gratz
با کی رفتی؟ عجب توانایی اون داشت!![]()
صبر کن من بیام 100 تا 100 تا فارم می کنیم![]()
wis ها رو هم نگه دار برای من![]()
ولی فارم lvl 5 یه چیزه دیگست ! سخت تر و تاکتیکی ترو پر درآمدتر
![]()
قربونت.
اتفاقا یه سری dual wis واست گذاشتم تو WH.بیا تو بازی تقدیم کنیم.
58 بشم با هم می ریم فارم لول 5
راستی احسان جان کلی هم mystic گرفتیم.اگه خواستی بیا bootleggy بهت بدم.
این event رو ببینین حالش رو ببرید:
اگه کسی برنده بشه بهش یه Level 51 Legend Helmet میدن . فکر کنم قیمنش بالای بیلیون باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mhv_kntu; 26-09-2009 at 22:12.
ممنون .. اگه Int / Wis هست می خوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)