برای کسایی که بازی اکشن بازی میکنن خوب نیست ولی به نظر من کم کاری نیست که توی 2 مگ فیزیک برای یه بازی درست کردن
به هر حال طرفداران این سبک زیاد هستند
برای کسایی که بازی اکشن بازی میکنن خوب نیست ولی به نظر من کم کاری نیست که توی 2 مگ فیزیک برای یه بازی درست کردن
به هر حال طرفداران این سبک زیاد هستند
خوبه منتها برای افراد زیر5 سال
Last edited by alihacker2008; 23-09-2009 at 21:08.
از استقبال شما خیلی ممنون
من که پسندیدم.......حالا هرجور راحتید
لینک درست حسابی ندادی ها......اولی که خرابه....اونای هم که تو پست 14 دادی رو بزار تو کد بشه استفاده کرد.............ممنوناز استقبال شما خیلی ممنون
من که پسندیدم.......حالا هرجور راحتید
لینک اول درسته خودم از اون لینک دانلود کردم
اینم لینک rapidbaz که ملت غر لینکو نزنن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حرف قبلیمو پس می گیرم حتی یه بازی کم حجمم بازیه خوبیه . لینک جدیدم گذاشتم.
Last edited by sajadali; 20-10-2009 at 22:32. دليل: لینک جدید
الان بازی کردم خیلی باحاله.
اولا عزیزم اگه دقت کنی از هر 3 پست 2 پستش ماله خودته و اگر بازم دقت میکردی بنده پروفشنال هستم و شما 1 ستاره هستی و بنده از اول سال 2007 (بیش از 33 ماه ) کلا 563 پست دادم و شما طی 7 ماه 122 پست دادی که با این پست های جذابتمعلومه فقط دنباله ستاره گرفتن هستی
در ضمن اکثر پست های این تایپیک هم یا مربوط به لینکه دانلوده یا خودت پست التماس کردی که بازی کنین و همچنین 3 تا پست پشت سر هم به جای دادن 1 پست با محتویات 3 پست فقط نشان گر این است که میخوای تایپیک
زنده نگه داری و پست هات بالا بره
این نظر من تنها نیست به پست های زیر توجه کن تا مطمئن بشی:
من دانلود کردم ... چرت بود !!خوبه منتها برای افراد زیر5 سال
Last edited by ali_saeedi; 25-09-2009 at 17:19.
بازی Crazy Machine هم از همین نمونه بازی های فکری هست و خیلی به این بازی شباهت داره.
من Crazy Machine 2 دارم تو مایه همین بازی هست.
![]()
چرا فقط اینها رو میخونی؟در ضمن اگه زیاد پست میزنم فقط به خاطر اینه که تاپیک بیاد بالا ......اصلا به این نکته دقت کردی که اصل بازی بدون مراحل اضافه 2مگ داره....اگه بازی 2مگی که فیزیک داشته باشه پیدا کردی به من بگو تا دهنم رو ببندم...اگه دنبال ستاره گرفتن بودم توی 7 ماه پست هام بالای 2000 بود.....مشکل من سلیقه ی شما نیست که میگی تاپیک مزخرفهبه خاطر اینکه 148000نفر توی گوگل این اسم این بازی رو سرچ کردن و139000 نفر ورژن 2 ی این بازی رو اگه فقط 10 درصد هم طرفدار بوده باشن و یه تاپیک میزدند تاپیکشون مزخرف نمیشد........خودت میگی کلی پست زدم ولی من ده تا پست زدم که رکورد هاتون رو ثبت کنید هیچکی اهمییت نمیده.بای![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)