سلام بچه ها من حالا پرینت خوابگاهمو میخوام که فردا میرم تهران نشون بدم و خوابگاه بگیرم
اما از شانس گند من سایت دانشگاه تهران به صورت عجیبی باز نمیشه چی کار کنم حالا ؟
کمک کنید تورو خدا
سلام بچه ها من حالا پرینت خوابگاهمو میخوام که فردا میرم تهران نشون بدم و خوابگاه بگیرم
اما از شانس گند من سایت دانشگاه تهران به صورت عجیبی باز نمیشه چی کار کنم حالا ؟
کمک کنید تورو خدا
بابا دمتون گرم من اینقدر به همتون کمک کردم حالا که کارم گیر افتاده کسی نیس به دادم برسه ؟ دمتون گرم بخدا
بعضی وقتا سایتا قاطی میکنه.....معمولا زمان ثبت نام باز نمیشه.....چون شلوغ میشه....اما حالا با مرور گرهای مختلف یه امتحانی بکن......اگر نشد با چیلترشکن....امتحان کن............ربط داره....یکی نیاد بگه چه ربطی داره......
زیادم نگران نباش.....اگرهم نشدچند ساعت دیگه امتحان کن
از عصر تاحالا همین طور شده بازم نمیکنه با چیلتر شکنم رفتم نشدبعضی وقتا سایتا قاطی میکنه.....معمولا زمان ثبت نام باز نمیشه.....چون شلوغ میشه....اما حالا با مرور گرهای مختلف یه امتحانی بکن......اگر نشد با چیلترشکن....امتحان کن............ربط داره....یکی نیاد بگه چه ربطی داره......
زیادم نگران نباش.....اگرهم نشدچند ساعت دیگه امتحان کن
چند ساعت دیگه تو راهم : ((((((((((((((((((((((
اینم سایتش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اطلاعیه خارج از سرویس شدن شبکه اطلاع رسانی دانشگاه در روز پنچشنبه مورخ ۲/۷/۱۳۸۸بسمه تعالیجهت ارتقاء زیر ساخت برق مرکز داده مرکز انفورماتیک کلیه خدمات الکترونیکی و سرویسهای شبکه ای و دسترسی به اینترنت دانشگاه تهران در روز پنج شنبه مورخ 2/7/1388 از ساعت 17 لغایت 21 قطع خواهد شد.
مرسی اما این که میگید باز میشه مال دانشگاه تهرانه من اونی که خودم میگمو میخوام ماله ثبت نام اینترنتیشه
حالا چی کار کنم بچه ها هر راهی بلدید امتحان کنید که این سایته باز بشه مرسیییییییی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)