خب ممكنه ايراد از خود شارژر هم باشه
البته از باطري هم ممكنه باشه
و حتي ممكنه گوشي ايراد گرفته باشه
بايد بررسي كني
اگه به نتيجه نرسيدي بدي گارانتي
اشتباه ميكني
اتفاقا گاهي وقتها نياز هست كه باطري كاملا دشارژ بشه
خب ممكنه ايراد از خود شارژر هم باشه
البته از باطري هم ممكنه باشه
و حتي ممكنه گوشي ايراد گرفته باشه
بايد بررسي كني
اگه به نتيجه نرسيدي بدي گارانتي
اشتباه ميكني
اتفاقا گاهي وقتها نياز هست كه باطري كاملا دشارژ بشه
اين فایل image يا همان فایل Kovsimg.nbh رو از كجا دانلود كنم.ضمنا من اگر بخواهم رام R3 را روی گوشی بریزم بایدhard spl بکنم یا خیر
Last edited by احمد44; 26-09-2009 at 12:58.
سیم کارتمو عوض کردم حالا هر دفعه گوشی رو روشن میکنم pin کد میخواهد کجا باید اونو غیر فعال کنم؟
شما هیچ وقت نباید بزاری پاکت پی سی باترش کاملا تموم شه
اول به خاطر اینکه عملا زیر 10 درصد که میاد باطریت زنگ که می زنن می گه گوشی خاموشه و . . . البته نه همیشه ولی زیاد پیش میاد
دومین دلیلش اینه که اگه پاکت خیلی بدون باطری بمونه و باتری بکاپت تموم شه گوشیت هارد ریست می شه
ضمن اینکه تموم شدن کامل باطری این چیزا رو هم داره که اول گوشیت شارژ نمی شه و چراغ قرمزش روشن و بعضی ها سکته می زنن . . .
Last edited by Farbod_h; 26-09-2009 at 16:29.
سیم کارتمو عوض کردم حالا هر دفعه گوشی رو روشن میکنم pin کد میخواهد کجا باید اونو غیر فعال کنم؟
اين فایل image يا همان فایل Kovsimg.nbh رو از كجا دانلود كنم.ضمنا من اگر بخواهم رام R3 را روی گوشی بریزم بایدhard spl بکنم یا خیر
من R3 رو دانلود کردم آیا باید hard spl هم بکنم؟
من که بدون Hard SPL ریختم و مشکلی هم پیش نیومد . فقط ریختمش توی رم و نصبش کردم
البته باید رم رو هم فرمت کنی
دوست عزي من گفتم بعضي وقتها نيازه
مثلا يك ماه يه بار لازمه كه گوشي باطريش تا ته خالي بشه و بعد كامل شارژ بشه
اينكار در عمر باطري موثر هست
در ضمن هارد ريست ندارم وقتي باطري هست هارد ريست نميشه حتي اگه 1 درصد داشته باشه
بارها سر من اومده
شايد در پاكتهاي قديمي اينطوري بوده باشه ولي جديدا اينطوري نيست
حالا خاموش بودن سيمكارت اره درسته اما نه در 10 درصد
موقعي كه باطري شارژش خيلي كم ميشه گوشي سوال ميپرسه كه ميخواد سيمكارتو خاموش كنه
اگه no بزني خاموش نميشه حالا اين شايد در گوشيها مختلف باشه عملكردش
شما مال كدوم رام را ميخواهين ؟
اصلا اطلاعاتي دارين ؟
اگه اره اسم رام را بگو تا لينكشو بذاريم
براي نصب رامهاي غير اصلي اره hard spl لازمه
golmohamadi عزيز رام R3 رو ميگم اولا : آيا hard spl لازم داره وثانيا :آيا image داخل فايل دانلود شده به اين نامAPP_SW_X1i_GENERIC_UK_CDF1215-1832_KOV_R3AA010 رو بايد به Kovsimg.nbh تغيير نام بديم ضمنا image داخل اون فايل 219 مگ هست.ثالثا :آيا net framwork 3.5 بايد روي كامپيوتر نصب باشه يا ربطي نداره رابعا: توضيحات داده شده در سايتهاي مختلف متاسفانه كامل نيست وافراد گيج ميشوند خلاصه من ميخواهم از طريق مموري رامR3 رو روي گوشيم بريزم راهنمايي بفرماييد.
Last edited by احمد44; 27-09-2009 at 08:44.
شما اصلا دقیق نمی خونی چی می گم
یا من بد می گم
چند بار تست کن ببین شارژ گوشیت کمه زیر 10 درصد زنگ بزن ببین چی میشه ( نمی گم همیشه می گه گوشی خاموشه ولی این اتفاق خیلی می افته !)
در مورد offline شدن گوشی حرفی نمی زنم اون خودش وقتی از یه درصدی کمتر میشه گوشی offline می شه
هارد ریست شدن وقتی اتفاق میافته که کاملا گوشیت باطریش تموم شه اونم یه مدتی ازش بگذره ( یعنی باطری بکاپت هم تموم شه ) نه وقتی باطری داری
سلام مشکل شما مخصوص وحید که انتی ویروس نصب کرده فکر کنم از اینه که برنامه هارو تو مموری کارت نصب میکنید بارها و بارها به همه گفتم با این حافظه داخلی بزرگی که ایکس وان داره هرچی برنامه رو حافظه داخلی نصب کنید جا کم نمیارین هم سرعت کم نمیشه هم هنگ نمیکنه هم مصرف باطری میاد پایین (ویدئو ها و موسیقی های پیش فرض که تو دایکومنت هست رو پاک کنید خیلی فضا اشغال میکنه) من که هنگ تو ماه شاید2بار بیشتر ندیدم تازه این 2بارم که گفتم واسه این بود که دروغ نشه چون از این که گوشیم هنگ کرده باشه چیزی یادم نیست! کلی هم برنامه نصب گل محمدی جان با خبره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)