جمیعاً سلام
سلام میشه بگین چه طوری با adslمیتونم سرعت رو بالا ببرم اول که نصب کرده بودم خوب بود اما حالا کمتر شده روز بهروز هم سرعت میاد پایینتر؟
1- از کدوم ISP و تو کدوم شهر سرویس گرفتین؟ و کدوم تعرفه اش رو استفاده میکنین؟
2- این تغییرات سرعت رو با speed test اندازه گرفتین؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- شاید برنامه ای نصب کردین که تو background از پهنای باند استفاده میکه ؟!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام من و همسایمون یه مودم دو پورته خریداری کردیم و خط همسایمون رانژه است هر دومون با یه خط از adsl استفاده می کنیم می خواستم بدونم ایا راهی وجود داره که همسایمون بتونه سرعت استفاده منو کم کنه یا دانلود منو محدود کنه ؟
چرا نتونه علی آقا؟ از آب خوردن هم آسون تره ( البته از همسایه شما بعیده
).
تنظیمات خیلی از مودم ها این قابلیت رو بصورت پیش فرض داره ( مثل مودم خودم ) که میشه واسه هر USER میزان دسترسی تعیین کرد. از اون گذشته کافیه یه برنامه کنترل شبکه مثل Net Control یا Network Magic یا .... داشته باشی تا بتونی کارهای مختلفی انجام بدی. از محدود کردن میزان دسترسی user ها گرفته تا دیدن صفحه مانیتور و کنترل موس و کیبرد اونها.
( این یکی از همسایه شما خییییلی بعیده
).
من خودم pc مرکزی خونمون رو با لپ تاپ از طبقه پایین ، توسط شبکه ای که با مودم ساختم کنترل میکنم. ( مثل شما و همسایتون ). به همین راحتی - به همین خوشمزگی !!! البته این نیازمند نصب یه فایل کوچیک تو سیستم user هستش. پیشنهاد میکنم حتما از برنامه های حفاظتی خوب مثل NOD-Smart security استفاده کنید . تا تمامی پورت های سیستم رو بتونید کنترل کنید.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
خسته نباشید!
1-من تازه مودم zyxel از شرکت شاتل گرفتم و یه سرویس Eco 512 که آی پی دینامیک داره.. حالا تو تنظیمات آی پی موندم! نمیدونم تو TCP-IP و قسمت DNS و ... چیکار کنم! باید بزارم اتوماتیک انتخاب کنه!؟؟؟
2- تو کانفیگ مودم باید DHCP رو فعال بزارم!؟ VCI و ... رو چطور؟
3- تو تنظیم در حالت PPPOE چطور متوجه شیم که تو اینترنتیم!؟ آیا همون دوتا کامپیوتر چشمک زن که تو دیال آپ بود اینجا هم نمایان میشه یا نه!؟
4- و سوال آخر اینکه اگه بعد از اتمام دوره نخوام سرویسم رو شارژ کنم یا مثلا بخوام برای ماه های بعد شارژ کنم اونا خطم رو از رانژه خارج میکنن!؟
ممنون و متشکر
1- بهترین کار اتوماتیکه. من خودم شاتل ART-1 دارم و تابحال سه بار به راحتی با اتومات کانفیگ کردم.
2- اتومات بذار ، خودش ست میکنه.
3- نه ، اون رو دیگه نمی بینی. یه راه حل پیچیده : باز کردن IE یا FireFox 
4- جواب آخر اینکه :
- طبق بند 6-7 / تبصره 1 قرارداد شاتل: 
اگه در روز مقرر پرداخت نکنی سرویس قطع میشه ( ولی تو عمل اگه تا 2 روز پرداخت نکنی ( یعنی 26 ام هر ماه ) دسترسی اینترنت قطع میشه ولی دسترسی به سایت shatel.ir برای پرداخت اینترنتی ممکنه.)
- طبق بند 6-7 / تبصره 2 قرارداد : اگه تا 15 روز پس از قطع شدن سرویس پرداخت نکنی ،خط از رانژه خارج میشه و هزینه رانژه کردن دوباره (15 تومن ) رو باید مجدد واریز کنی.