تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 12 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 118

نام تاپيک: بابا بزرگا تجربشون رو در باره دانشگاه بگن = چه کارایی نباید بکنیم تا . . . .

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

همیشه سعی کنید کتاب های پیشنهادی اساتید را نخرید و اگر هم خریدید هیچ وقت آن را با خود به دانشگاه نیاورید معمولا سعی کنید وزن تمام چیزهایی که با خود می آورید سر جمع بیشتر از 504 گرم و به عبارتی خدودا نیم کیلو نشود
    بابا این 4 گرمش از 504 چیه دیگه ؟!

در ایام بعد امتحانات و به خصوص بین اعلام نتیحه اولیه و ثبت نمره اصلی حتما در دانشگاه حضور فعال داشته و با سری کج(زاویه حدود 35.4 درجه با شانه) از اتاق این استاد به اتاق استاد دیگه به سرعت در رفت و آمد باشید
    این 0.4 درجه هم جالبه !

2. 2 کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه micropersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان

پيش فرض

بابا این 4 گرمش از 504 چیه دیگه ؟!

این 0.4 درجه هم جالبه !
    اینا محاسبه شده هستن

الکی که نیست تحقیق شده روش کلی
    Last edited by micropersian; 22-09-2009 at 20:17. دليل: ح رو خ میزنم نمیدونم چرا:(

4. 4 کاربر از micropersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

به به ... چقدر اقتصادی ! من که راضی نمیشم کتاب کهنه بخونم ! حسش به نو بودنشه
    آخه امروز رفتم 4 تا کتاب گرفتم شد 20 تومن! تازه روز اولم بود رفتم و اینقد شد هزینش!

گفتم شاید دست دومی بخرم کمتر خرج رو دست مامان بابام بذارم. چون غیر انتفاعی هم هستم بهتره کمتر خرج کنم!

6. 2 کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای نمره گرفتن ! همیشه بشین ردیف اول جلوی استاد ! اصلا خارج از درس صحبت نکن ! کاری کن که استاد اسمت رو حفظ بشه !
    تمام استاد ها استاد یارها مسئولین و حتی کارکنان رو با پیشوند دکتر خطاب کنید این باعث میشه کارتون بسیار سریع پیش بره
    به این کارها چیز دیگه ای هم میگن خوب: دی

8. 2 کاربر از behnam_roli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

برای نمره گرفتن ! همیشه بشین ردیف اول جلوی استاد
    بابا ردیف اول که خیلی ضایعس!!

10. 2 کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان

پيش فرض

به این کارها چیز دیگه ای هم میگن خوب: دی
    جلو نشستن که توی دوره های ابتدایی و راهنمایی جواب میدن اما اون روشی که گفتم رو اجرا کن بعد یه ترم به نتیجه اعجاب آورش پی میبری اما قبول دارم باید نا محسوی اجرا بشه اگه تابلو بازی در بیاری بهش یه چیز دیگم میگن

12. 2 کاربر از micropersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تمام استاد ها استاد یارها مسئولین و حتی کارکنان رو با پیشوند دکتر خطاب کنید این باعث میشه کارتون بسیار سریع پیش بره

ایول اینو هستم چه نمره ها و خدماتی که با این پیشوند دکتر و مهندس بچه ها نمیگیرن !

برای کتاب دست دوم هم کتاب فروشی خوده دانشگاتون باید داشته باشه !

بابا ردیف اول که خیلی ضایعس!!
    دو ترم مشروط شدی می فهمی ضایع چیه ! عقب فقط باید اس ام اس بازی کنی !
    Last edited by امير موسر; 22-09-2009 at 20:43.

14. 3 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه HaPoOoO_HaP_Hap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    متاسفانه تهران

پيش فرض

سلام بر همه ی اساتید بزرگوار که تجربیاتشونو در اختیار ما سال اولی ها گذاشتن!

من میخواستم بیبینم برای اینکه نخوایم بریم کتاب از بیرون بگیریم چه جوری میشه از دانشجوهای ترم بالایی کتاب دسته دوم بگیریم یا بخریم؟
    دوست عزیز به کتابخونه دانشکده خودتون مراجعه کن . معمولا تمام کتاب های مورد احتیاجتونه اونجا هست

16. 2 کاربر از HaPoOoO_HaP_Hap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان

پيش فرض

اگر پسر هستین به یک دختر به چشم یک خواهر و اگر دختر هستین به یک پسر به چشم یک برادر نگاه کنید نه اینطور که در توهم عاشق بودن و یا در توهم معشوق بودن وارد گفتگوی معمولی درسی بشین(البته در گفت و گو های غیر درسی و غیر آموزشی اول به چپ و بعد به راست نگاه کنید اگه که خبری از حراست مهربان نبود هرچه میخواهد دل تنگتون بگید)

اگه دختر هستید نه اونقدر جوگیر بشید که همیشه در حال گریز باشید و اگه پسر هستید نه اونقدر جوگیر که همیشه در حال تعقیب.

اگر صحبت خصوصی هم داشتید سعی کنید در همون محیط که چند نفر هستن صحبت کنید و به شدت از فضا های تاریک تنگ بسته و زوایای کور دانشگاه برای اینجور خلوت ها دوری کنین چون حکم گیر افتادن در فضاهای مذکور ممکنه حتی اعدام تحصیلی باشه

18. 6 کاربر از micropersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

ماکه هنوز بابا بزرگ نشدیم....ولی هی یه مختصر تجربه ای داریم.......

کلا ترم اول هر کاری کنی..ضایه هستی....شرمنه ها اینطوری میگم...بالاخره هممون از ترم اول شروع کردم......

کلا ترم اول سوال زیاد میپرسی از دیگران...مثلا اتاق فلانی کجاست....اتاق اساتید کجاست....نمازخونه کجاست...بعضی ها هم میپرسن دستشویی کجاست.......که سعی کن بیشتر از چشمات استفاده کنی و خودت پیداشون کنی تا بپرسی....چون بعضی ها(بیشتری ها)شعور ندارن ممکنه یه چیزی بگن...شماهم ناراحت بشی.....
    دیگه چیزی که به ذهنم میرسه...دوستات هست....همه جور آدمی میاد دانشگاه....خودت حساب کن دیگه.....حواست جمع باشه.....
    اگرهم طرف دختر جماعت نری خیلی بهتره....مخصوصا ترم اول....چون همون اسم ترم اولی که روت هست مثل یه فحش میمونه.....طرفشون نری خیلی بهتره....اما اگر علاقه داری ....سعی کن از ترم دوم شروع کنی......ولی نظر من رو میخوای 1 سال دندون رو جیگر بزار..خودشون میان.....دخترایی که اینارو میخونن این یه تیکه رو نشنیده بگیرن..........
    دیگه همینا......وقت کردی درسم بخون....نزار برای آخرای ترم....چون چشم به هم بزنی ترم تموم شده.......
    آهان...تا یادم نرفته...با مدیر گروهتون....کلا هر مسئولی که برای رشتتون هست رو سعی کن رفیق بشی....تا میتونی پاچه خواری کن......خیلی به درد میخوره.....

20. 10 کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •