با سلام
دوستان میخوام برای لپ تاپم یه میز خنک کننده بگیرم لطفا بهترین مارک و اینکه از کجا میشه خرید رو بهم معرفی کنید.خرید اینترنتی باشه بهتره.
با تشکر
با سلام
دوستان میخوام برای لپ تاپم یه میز خنک کننده بگیرم لطفا بهترین مارک و اینکه از کجا میشه خرید رو بهم معرفی کنید.خرید اینترنتی باشه بهتره.
با تشکر
ميز خنك كننده نداريم ، Coolpad داريم كه مدلهاي زيادي تو بازار هست ،از برند هاي معتبر گرفته تا مدلهاي چيني وارداتي كه 2-3 ماه بيشتر عمر نميكنن
بهترين توليد كننده ها Belkin و Targus هستند كه قيمت بالاتري دارند ولي خب طراحي متفاوت و شيك تري ارائه ميكنن
کول پد های cooler master هم خوبن .
من مدل infinite رو دارم که خیلی خوبه و ازش راضی ام .
قیمت هاشم مناسبه . حدودا ۳۵ تومن
بهترین ها targus و cool master هستند
مزینت کول مسترها سایلینت بودن فوق العادشونه ولی گرونه ! چیز خوبی اگر آلیاژی بخوای بالای 100 تومنه اینجا
من شهرستان هستم برای تهیه این coolpad ها چطور میتونم اقدام کنم؟فعلا امکان امدن به تهران رو ندارم میشه راهنمایی کنید.
از دوستان کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟منتظر جواب شما هستم ولی.....
از این کول پد های معمولی نگیری که مفتش گرونه!!
خوب که نیست بد تر هم میشه!
یه مدل کول مستر دیدم من تو بازار میگفت 50 تومان یه فن بزرگ داره زیرش و سطحش قابلب تغییر بود
ديگه چطور اقدام كني به ما ربطي نداره كه برادر !! اگه تو شهرتون مغازه فروش خرت و پرت كامپيوتري هست كه برو بخر در غير اينصورت عقل حكم ميكنه كه بياي يه شهر ديگه ! يا تو اينترنت دنبالش بگردي
داداش اين عبارات رو در گوگل جستجو كن كلي فروشگاه نتي هست كه برات پست مي كنن
3 روزه دستته اذيت هم نميشي
فقط بگرد قيمت بالا بهت نندازن
coolpad نوت بوك
برادر چرا میزنی خوب خودم میگردم پیدا میکنم دیگه اینطوری که نگفتیم راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)