اين دفعه كل ايميل ها و ... رو هم بستن . دمشون جيز . به اين مي گن اقتدار !
اين دفعه كل ايميل ها و ... رو هم بستن . دمشون جيز . به اين مي گن اقتدار !
هنوز هم این مشکلاتی که میگین هستش ؟ من الان مشکلی ندارم ...
راستی بنده ، بدون هر گونه رمز و اسلحه خاصی می کشم میرم جلو با لول 12 ، بزرگ و کوچیک هم برام فرقی نداره، از KDR ام معلومه
![]()
Last edited by SIMON137; 19-09-2009 at 09:57.
حسین من ویندوز رو عوض کردم ولی اون فایل 300 مگ بازی رو کپی کردم الان چیکار کنم؟؟باید بازی رو دوباره دانلود کنم؟؟؟یعنی فایل 300 مگ بازی رو نگه داشتم ولی میرم میگه باید دوباره دانلود کنید چیکار کنم؟؟؟
پس احتمالا پینگت خداستراستی بنده ، بدون هر گونه رمز و اسلحه خاصی می کشم میرم جلو با لول 12 ، بزرگ و کوچیک هم برام فرقی نداره، از KDR ام معلومه
تو همين تاپيك قبلا توضيح دادم . بايد حالا بازيت رو تو رجيستري ويندوز ثبت كني . برو يه نوتپد باز كن و توش متن زير رو كپي كن :
اون جايي كه سبز نوشتم مسيريه كه فايل هاي بازي توش ريخته شده ( دقت كن كه بين فولدر ها از \\ استفاده كني مثل كد بالا ) .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتي كد هاي بالا رو پيست كردي فايل رو با پسوند reg. ذخيره كن و بعد يه بار اجراش كن . بازي تو رجيستري ثبت ميشه و مي توني راحت بازي كني![]()
دوستان یه تک لینکی از بازی هست بزارین که قابلیت RESUM داشته باشه؟ اخه من با rapidshare مشکل دارم.
ما که نتونستیم این بازیرو راه بندازیم.
اکانت ساختم play Now رو که میزنم The Battlefield Heroes Updater should be starting your game soon. If you need to, follow the instructions below (Firefox and IE only) to install the Heroes Launcher Plugin.
این میاد.این explorer رو هم که میزنم نصب بشه دوباره از اول میاد.
در ضمن من هیچ ایمیلی هم از این سایت نگرفتم.
شما از فایرفاکس استفاده کنما که نتونستیم این بازیرو راه بندازیم.
اکانت ساختم play Now رو که میزنم The Battlefield Heroes Updater should be starting your game soon. If you need to, follow the instructions below (Firefox and IE only) to install the Heroes Launcher Plugin.
این میاد.این explorer رو هم که میزنم نصب بشه دوباره از اول میاد.
در ضمن من هیچ ایمیلی هم از این سایت نگرفتم.
فرقی نمیکنه دوست عزیز.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)