سال پيش تو تلويزيون تبليغ مي كرد 300 آزمون آزمايشي!
چون اون موقع شبكه 3 طنز نداشت شبها اين آگهي مهيج رو رو آنتن مي برد.![]()
سال پيش تو تلويزيون تبليغ مي كرد 300 آزمون آزمايشي!
چون اون موقع شبكه 3 طنز نداشت شبها اين آگهي مهيج رو رو آنتن مي برد.![]()
خودم تو علوی بودم رفیق
خوب حالا این شد یه حرف حسابی .
من تسلیمم![]()
شما تاج سری
اینقدر ازمون میگیره که حالت بد میشه ! هر چیزی زیادش خوب نیست !
برای کسی خوبه که پشت کنکوری باشه
خوب من تو پست زدن خیلی تنبلم. ولی باید چند نکته رو حتما به دوستان بگم تا هم پولشون و هم وقتشون تلف نشه . من علوی می رفتم حالا گوش کنید :
1 - علوی اول خوب شروع می کنه ولی حدود آذر به بعد ( اکثر چک ها پول شده ) افتضاح می شه
2 - علوی جو خاصی داره به طوری که اگر درس خون باشی بهت کمک می کنن ولی اگر درس نخوانی مشاورها بعد از یه مدت ولت می کنن و چون همه جور قشری هم ثبت نام می کنن ارازلتوشون زیاده وسریع از درس منحرف می شی
3 - استادها اولش خوب میان سر کلاس ولی بعدا پیچوندن ها شروع می شه
4 - آزمون هاش اصلا اعتبار نداره وبه رتبه هایی که توش میارین توجه نکنید
5 - کتاباش آشغاله
6 - من یادمه بعد از ثبت نامم که مشاورم معلوم شد و وضعیت منو فهمید بهم گفت اگر قبل از ثبت نام میومدی پیشم یه پیش دانشگاهی خوب معرفی می کردم که نیای علوی
7 - علوی = ریختن پول پدر و مادر زحمتکش تو جیب مفت خور ها
8 - در ضمن به دوستانی که نسبتا درسشون ضعیفه به هیچ عنوان غیر حضوری نکنن
در ضمن دوستانی که یکم شیطون هستن ( مثل من) به هیچ عنوان علوی نرن .
این چند تا نصیحت رو از برادر کوچیکتون گوش کنید
یا حق![]()
salam be hameye dustan che onayi ke razian az alavi che onayi ke narazian man tabestan sevom to shobe enghelab bodam asatidi ke ma dashtim az shomar asatid maruf bodan mesle dr.kian kusha ke vaghan mahshar bodan aghate saeid mirtahamy va...... vali moshaveramon kheyli bad bod dar kol vase sevom khobe vali baraye pish na .man khodam ye ja dg baraye pish sabte nam kardam rasty azmonaye maskhreye ham dasgtan hata asatidam az azmonashon na razi bodan.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)