سلام دوستان من امروز یه kenwood kdc-mp443u بستم به قیمت 155 تومن
قیمت خوبه ؟!
سلام دوستان من امروز یه kenwood kdc-mp443u بستم به قیمت 155 تومن
قیمت خوبه ؟!
و البته ممکنه که از داخل اتصالی پیدا کرده باشه و باعث داغ شدن و خاموش شدنش بشهممکنه از فیش برقت باشه که به پشت ضبط میخوره باید ضبطو در بیاری یه ذره با سیمی که فیش بهش وصل بازی کنی و اتصالاتشو چک کنی احتمالا از یه جا قطعی داره
من خودم تجربشو دارم![]()
بچه ها واسه یه جفت باند 6975 ایا امب 300 وات pioneer خوب جواب میده؟؟؟؟ ظبط 6950 pioneer خوبه؟؟؟ اگه کامل توضیح بدین ممنون میشم
Hi
دوستان از این دو تا آمپ کدوم واسه Kenwood KFC-W3011 بهتره ! قیمتشونم بگین ممنون میشم
soundstream MA340.2 و Soundstream XTA360.2
دوستان سلام
من این سوال رو در فروم های زیادی مطرح کردم ولی کسی جواب درست حسابی نمیده لطفا اگه کسی از دوستان حرفه ای هست جواب بده
سوال:زمانی که از یک سیتم صوتی استفاده میکنی چطور میشه توان خروجی امپ رو اندازه گرفت؟ایا میشه این کار رو با یه مولتی متر انجام داد و محاسبه کرد.؟مثلا این کار رو برای خروجی های خود پخش انجام داد.مثلا یه پخش که 4 تا خروجی 50 وات میده در حالت حداکثر خروجی چطور میشه فهمید که این 50 وات رو میده یا نه؟لطفا اگه کسی میدونه جواب بده خیلی برام مهمه.....
دوستان کسی قیمت Pioneer 6050 رو توی تهران داره؟؟؟
میخوام بگم برام از لبه مرز بیارن ارزششو داره؟؟؟؟
تهران 180 تومن
به نظر من ارزش نداره
چون نه گارانتی داره
نه مطمئنی چی میخری
ولی از تهران هم گارانتی داره و هم اینکه گارانتی نشانی هست بر خوب بودن جنس
دایی من 5050 خرید از مرز
به چیزی که شبیه نبود 5050 بود!!
dvd هم میخوره!!![]()
البته من خیلی حرفه ای نیستم
با توجه به فرمول توان P=V*V/R یا P=V*I با ولت متر یا امپر متر میشه که R مقاومت مصرف کننده و V ولتاز و I شدت جریان هست .
اما یه مشکلی من خودم تو اندزه گیری برخوردم مثلا روی امپم زده 90 وات RMS به یه اسپیکر 4 اهمی وصلش کردم و گین را زیاد میکردم و ولت متر تا نزدیک 50 ولت را نشان میداد که پیکش بود و در حالت عادی 35-37 بود که نزدیکه 340 وات میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
نظره خودم اینه که این امپی که م تست کردم روی 90 وات بهترین کیفینو میده اما ممکنه تا 350 وات هم بدون کیفیت وبا دیستروت بسیار بالا بده . درست میگم یا نا؟
لطفا راهنمایی کنید
من اینطور شنیدم که آمپ در بهترین حالت اون 90 وات رو میده
در واقعیت چیزی کمتر از اون خواهد بود
چون به قول خودتون به شدت جریان و آمپر بستگی داره و این خودش باطری و سیم کشی قوی میخواد
بعدش ولتاژ 2 سر + و - آمپ باید حدود 14.4 و یا کمتر باشه
اگه ولتاژ 2 سر منفی آمپ مد نظرتون هست از اون اطلاعی ندارم
سلام
كاملا درسته.البته اين آمپر مترهائي كه موجود هستند(نميدونم براي شما چه مدلي هست)خروجي رو نميتونه RMS محاسبه كنه.براي اين كار نياز به اسيلوسكوپ هست.ولي ميشه يه حدودي از خروجي رو تخمين زد.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)