من دیگه نظر خودمو گفتم........من بقیه ی لپ تاپ ها رو قبول ندارم..
Just sony or dell
من دیگه نظر خودمو گفتم........من بقیه ی لپ تاپ ها رو قبول ندارم..
Just sony or dell
اگه لپ تاپ داشته باشی مطمئنم نه سونی و نه دل
آره؟؟
من همه نوعش رو داشتم ... حتی maxxonet چینی !
ولی فقط ای وجود نداره ... من سونی FZ داشتم عاشقش بودم ، XPS داشتم عالی بود و HP هم داشتم
این مدل هم توی سایت سازگار 1190000 زده نظرتون چیه؟Acer 6930G Gemstone
کسی درباره ی لبتاب IBM اطلاعاتی داره؟چون این مدل IBM THINKPAD SL500c-W3H تقریبا مشخصه های قابل قبولی با قیمت مناسب حدود 1120000 داره. ببخشید اگه زیادی حساسم. قیمت fw 465j چقدره . چون اونایی که من نوشتم هیچ کدوم از 1200 بیشتر نمی شن .
از نظر قطعات که عالی هست! سی پی یو 2.66 گرافیک 1گیگ! عالیه! از نظر کیفیت نمیتونم نظر بدم چون تا حالا استفاده نکردم! ولی کلا Acer همیشه محصولاتش از نظر قیمت خیلی مناسب بوده!
بازم سلام. یه سوال دیگه این که بین مدل های 1255 و 1235 اچ پی چه فرقی وجود داره، انگار فقط شکل ظاهریشون فرق داره.
این گرافیک g105 512 geforce چطوره؟
این گرافیک در سطح گرافیکه ای زیر هست!
GeForce 9300M GS
GeForce 9300M G
GeForce 8400M GS
اینا تو سایت انویدیا تو یک طبقه دسته بندی شدن!
دوباره سلام. من می خواستم مدل Sony VAIO FW-460JHB را انتخاب کنم.بلوری هم داره .بقیه فاکتورهاشم خوبه. فقط یه فاکتور دیگه که واسم مهمه سخت جان بودن لبتاپ، چون من زیاد باید با لبتاپ کار کنم. اگه خوابگاه نبودم حتما یه pc جمع می کردم.می خواستم بدونم سونی ها لبتاپ های هستند که بشه زیاد ازشون کار کشید. اگه یه نیم چه نظری در مورد dell xps 1340 سه مگ کشش این بدید ممنون می شم
Last edited by papillon11; 20-09-2009 at 19:34.
اگه فقط مشکلت اینه که حله . سری fw سونی سری بسیار خوب و قوی ای هستن و از این بابت خیالت راحت.
البته یه پیشنهاد دارم برات اگه میتونی بیشتر هزینه کنی من مدل fw 465j رو پیشنهاد میکنم.
cpu بهتر شده 2.5 3 mb cache .
من قیمت fw 465j را نتوستم پیدا کنم میشه بگید چه قیمتی هست. xp 1340 چطوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)