380 تا 430
بله از فروشگاه های معتبر میتونید بخرید:
nextgen و...
موفق باشید
380 تا 430
بله از فروشگاه های معتبر میتونید بخرید:
nextgen و...
موفق باشید
اگر شما قدرت خرید بازی های PS3 رو دارید این کنسول انتخاب خوبیه (به تازگی PS3 Slim هم داره میاد که قیمت ارزان تری داره و انتخاب خوبیه)
این در حالی است که Xbox 360 به دلیل اینکه کپی خور شده قیمت بازی هاش ارزون تره.در حال حاضر هم مدل های جدید 250 گیگا بایت و Elite با رنگ سفید داره میاد
قیمت بازی های Xbox 360 بین 2500 تا 5000 و بازی های PS3 به دلیل اینکه کپی خور نشده قیمت بازی هاش بین 35 تا 90 هزار تومان هست که بعضی جاها به گرونتر هم میدن.
در هر حال این دو کنسول تفاوت چندانی ندارند
مقایسه ی ساده ای از قدرت این دو کنسول:
گرافیک:Xbox 360 از کارت های گرافیکی شرکت Ati استفاده می کنه و SONY از کارت گرافیک شرکت Nvidia در PS3 استفاده کرده.تجربه ثابت کرده که Xbox 360 از لحاظ گرافیک قوی تره
فت هسته هستش اما برای xbox 360 سه هسته
C.P.U:در Xbox 360 از C.P.U های 3هسته ای استفاده شده در حالی که در PS3 از C.P.U 7 هسته.پردازنده ی Xbox 360 با نام Xenon شناخته میشه (ساخت شرکت های IBM و Microsoft )در حالی که پردازنده ی PS3 با نام CELL شناخته میشه(این پردازنده را Sony با همکاری دو شرکت Toshiba و IBM که البته بیشترین بودجه را خود Sony خرج کرده و تقریبا تمام حقوق آن متعلق به Sony هست).تجربه ثابت کرده از لحاظ پردازنده PS3 قوی تره.
در کل PS3 چون از لحاظ سخت افزاری پیچیدس شرکت های ساخت بازی چندان تمرکزی روی ساختبازی ندارن به همین دلی در بازی های مولتی پلتفرم Xbox 360 گرافیک بهتری رو به نمایش میذاره و در بسیاری از موارد ما شاهد این هستیم که Xbox 360 در بازی های مولتی پلتفرم گرافیک بهتری داره.
اما در بازی های اختصاصی اوضاع کمی متفاوته وچون ناشر خود Sony هست بازی ها با علم بیشتری راجع به سیستم سخت افزاری PS3 ساخته میشه و بازی ها دارای گرافیک بسیار خوبی هستند.همچینین تعداد بازی های اختصاصی معتبر PS3 هم بیشتره
نمیدونم از کجای مشهد میتونین کنسول بخرید
ولی در تهران می تونید باNext Gen تماس بگیرید و کنسول سفارش بدید
Next Gen کارش درست هستش شک نکنیدکه جنس نو هست
ودر اخر منXbox 360Elite رو توصیه می کنم اگه بخواید Xbox 360 بخرید
و اگه بخواید PS3 بخرید PS3 Slim رو توصیه می کنم البته باید کمی صبر کنید تا قیمتش افت کنه
موفق باشید
Last edited by XBOX LIVE; 17-09-2009 at 02:23.
سلام
xbox 360 elite با arcade از لحاظ سیستم داخلی خود دستگاه فرقی دارن یا قیمت بیشتر elite به خاطر لوازم جانبی بیشتره؟
به خاطر لوازم جانبي بيشتره !
سلام. یعنی واقعاً این پستت خیلی ارزش داشت و نمی شد فقط ا یه تشکر رد بشم، چون واقعاً جامع و کامل توضیح دادی. اوکی، من هم خودم با 360 موافق بودم. واسه من گرافیک هر چه واقعی تر بودنش خیلی خیلی واسم مهمه و اینجور که معلومه ATI علاوه بر PC در کنسول هم در حال پیشی گرفتن از nVIDIA هستش!!!
پ.ن: امکان این وجود نداره که بازی های PS3 کپی خور بشه؟
پ.ن2: بهترین مدل XBOX همین Elite هستش؟!
پ.ن3: من که شهرستانم و از این NextGen هم اطلاعی ندارم! اما اگه تاییدش می کنیم که به صورت اینترنتی هم جنس سالم میده، حرفی نیست. فقط یوخده بیشتر در مورد این شرکت توضیح بدین و بگین که آدرس سایتش چیه!
متاسفانه يا خوشبختانه PS3 كپي خور نميشه !
آره از نظر لوازم جانبي اون از همه بهتره !
كاملا قابل اطمينان هستش ! يعني معتبر تر ازين نداريم به نظر من .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی من اگه اینترنی سفارش بدم مشکلی نیست؟ راستی، این قضیه داغ شدن XBOXها چی بوده؟!
Xbox 360 به دلیل عجله ی شرکت مایکروسافت در انتشار این کنسول دچا مشکل حرارتی شد.به طوری که بعد از بازی زیاد کنسول حرارتش به شدت بالا میرفت و معمولا مشکلی براش پیش میومد که به صورت 3 چراغ قرمز دور دکمه ی Power کنسول ظاهر میشد.(مشکل معروف 3 چراغه شدن فقط به دلیل حرارت به وجود نمیاد و دلایل و انواع مختلفی داره)
امروزه با اومدن برد جاسپر این مشکل تا حد زیادی حل شده اما هنوز هم ممکنه با 3 چراغه قرمز روبرو بشید اگه از کنسول درست استفاده نشه که البته با رعایت یک سری موارد دیگه هیچ مشکلی نخواهد بود.شما می تونید به تاپیکی که لینکش در امضای من موجوده مراجعه کنید تا هم با مشکل 3 چراغه بیشتر آشنا بشید و هم با روش های جلوگیری از اون.
موفق باشید
Last edited by S.Y.K; 18-09-2009 at 01:33.
چرا مشکل داره خیل هم زیاد.
قضیه داغ شدن Xbox360 هم مربوط میشه به بورد های قبل از Falcon و Jasper که از نظر ساختاری مشکل داشتن.
الان مهندسی بورد عوض شده و کلا عیب دستگاه از بین رقته.
من به شما پیش نهاد میکنم از یگانه بخرید.Next Gen بیخودی جنساش گرونه !!!
ممنون از همه دوستان. خب من که شهرستان، کسی از شماها توی مشهد یه جای معتبر سراغ نداره؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)