تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 416 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

XBOX Elite با مادربورد JASPER چه قیمته !؟
    از تهران خرید کنم بهتره درسته ؟
    380 تا 430
    بله از فروشگاه های معتبر میتونید بخرید:
    nextgen و...
    موفق باشید

2. 2 کاربر از XBOX LIVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام. من می خوامستم سیستم رو ارتقاء بدم، دیدم اگه کنسول بخرم، خیلی بهتره. به نظر شما حالا PS3 بخرم یا XBOX360؟!!!!!!! فقط از بین این دوتا راهنمائیم کنید! و چرا باید یکی رو بخرم و دیگری رو نه؟! لطفاً کامل و جامع راهنمایی کنید. و در مورد قطعات هم بگین که مثلاً گرافیک XBOX360 بیتره یا PS3؟! بازی های XBOX چنده و PS چنده؟ در کل یه راهنمایی کامل بکنید که همه چیز دستم بیاد و خواهشاً این سئوالم، بحثی واسه کل کل نشه! راستی، مشهد از کجا می تونم بخرم؟ از کجا محصول رو تشخیص بدم، که اصل، نو و آک هستش؟! همه اینا رو لطفاً بگین . . .
    اگر شما قدرت خرید بازی های PS3 رو دارید این کنسول انتخاب خوبیه (به تازگی PS3 Slim هم داره میاد که قیمت ارزان تری داره و انتخاب خوبیه)
    این در حالی است که Xbox 360 به دلیل اینکه کپی خور شده قیمت بازی هاش ارزون تره.در حال حاضر هم مدل های جدید 250 گیگا بایت و Elite با رنگ سفید داره میاد
    قیمت بازی های Xbox 360 بین 2500 تا 5000 و بازی های PS3 به دلیل اینکه کپی خور نشده قیمت بازی هاش بین 35 تا 90 هزار تومان هست که بعضی جاها به گرونتر هم میدن.
    در هر حال این دو کنسول تفاوت چندانی ندارند
    مقایسه ی ساده ای از قدرت این دو کنسول:
    گرافیک:Xbox 360 از کارت های گرافیکی شرکت Ati استفاده می کنه و SONY از کارت گرافیک شرکت Nvidia در PS3 استفاده کرده.تجربه ثابت کرده که Xbox 360 از لحاظ گرافیک قوی تره
    فت هسته هستش اما برای xbox 360 سه هسته
    C.P.U:در Xbox 360 از C.P.U های 3هسته ای استفاده شده در حالی که در PS3 از C.P.U 7 هسته.پردازنده ی Xbox 360 با نام Xenon شناخته میشه (ساخت شرکت های IBM و Microsoft )در حالی که پردازنده ی PS3 با نام CELL شناخته میشه(این پردازنده را Sony با همکاری دو شرکت Toshiba و IBM که البته بیشترین بودجه را خود Sony خرج کرده و تقریبا تمام حقوق آن متعلق به Sony هست).تجربه ثابت کرده از لحاظ پردازنده PS3 قوی تره.
    در کل PS3 چون از لحاظ سخت افزاری پیچیدس شرکت های ساخت بازی چندان تمرکزی روی ساختبازی ندارن به همین دلی در بازی های مولتی پلتفرم Xbox 360 گرافیک بهتری رو به نمایش میذاره و در بسیاری از موارد ما شاهد این هستیم که Xbox 360 در بازی های مولتی پلتفرم گرافیک بهتری داره.
    اما در بازی های اختصاصی اوضاع کمی متفاوته وچون ناشر خود Sony هست بازی ها با علم بیشتری راجع به سیستم سخت افزاری PS3 ساخته میشه و بازی ها دارای گرافیک بسیار خوبی هستند.همچینین تعداد بازی های اختصاصی معتبر PS3 هم بیشتره
    نمیدونم از کجای مشهد میتونین کنسول بخرید
    ولی در تهران می تونید باNext Gen تماس بگیرید و کنسول سفارش بدید
    Next Gen کارش درست هستش شک نکنیدکه جنس نو هست
    ودر اخر منXbox 360Elite رو توصیه می کنم اگه بخواید Xbox 360 بخرید
    و اگه بخواید PS3 بخرید PS3 Slim رو توصیه می کنم البته باید کمی صبر کنید تا قیمتش افت کنه
    موفق باشید
    Last edited by XBOX LIVE; 17-09-2009 at 02:23.

4. 4 کاربر از XBOX LIVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه محمد رضا حیدری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کنار XBOX 360

پيش فرض

سلام

xbox 360 elite با arcade از لحاظ سیستم داخلی خود دستگاه فرقی دارن یا قیمت بیشتر elite به خاطر لوازم جانبی بیشتره؟

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

سلام

xbox 360 elite با arcade از لحاظ سیستم داخلی خود دستگاه فرقی دارن یا قیمت بیشتر elite به خاطر لوازم جانبی بیشتره؟
    به خاطر لوازم جانبي بيشتره !

7. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

اگر شما قدرت خرید بازی های PS3 رو دارید این کنسول انتخاب خوبیه (به تازگی PS3 Slim هم داره میاد که قیمت ارزان تری داره و انتخاب خوبیه)
    این در حالی است که Xbox 360 به دلیل اینکه کپی خور شده قیمت بازی هاش ارزون تره.در حال حاضر هم مدل های جدید 250 گیگا بایت و Elite با رنگ سفید داره میاد
    قیمت بازی های Xbox 360 بین 2500 تا 5000 و بازی های PS3 به دلیل اینکه کپی خور نشده قیمت بازی هاش بین 35 تا 90 هزار تومان هست که بعضی جاها به گرونتر هم میدن.
    در هر حال این دو کنسول تفاوت چندانی ندارند
    مقایسه ی ساده ای از قدرت این دو کنسول:
    گرافیک:Xbox 360 از کارت های گرافیکی شرکت Ati استفاده می کنه و SONY از کارت گرافیک شرکت Nvidia در PS3 استفاده کرده.تجربه ثابت کرده که Xbox 360 از لحاظ گرافیک قوی تره
    فت هسته هستش اما برای xbox 360 سه هسته
    C.P.U:در Xbox 360 از C.P.U های 3هسته ای استفاده شده در حالی که در PS3 از C.P.U 7 هسته.پردازنده ی Xbox 360 با نام Xenon شناخته میشه (ساخت شرکت های IBM و Microsoft )در حالی که پردازنده ی PS3 با نام CELL شناخته میشه(این پردازنده را Sony با همکاری دو شرکت Toshiba و IBM که البته بیشترین بودجه را خود Sony خرج کرده و تقریبا تمام حقوق آن متعلق به Sony هست).تجربه ثابت کرده از لحاظ پردازنده PS3 قوی تره.
    در کل PS3 چون از لحاظ سخت افزاری پیچیدس شرکت های ساخت بازی چندان تمرکزی روی ساختبازی ندارن به همین دلی در بازی های مولتی پلتفرم Xbox 360 گرافیک بهتری رو به نمایش میذاره و در بسیاری از موارد ما شاهد این هستیم که Xbox 360 در بازی های مولتی پلتفرم گرافیک بهتری داره.
    اما در بازی های اختصاصی اوضاع کمی متفاوته وچون ناشر خود Sony هست بازی ها با علم بیشتری راجع به سیستم سخت افزاری PS3 ساخته میشه و بازی ها دارای گرافیک بسیار خوبی هستند.همچینین تعداد بازی های اختصاصی معتبر PS3 هم بیشتره
    نمیدونم از کجای مشهد میتونین کنسول بخرید
    ولی در تهران می تونید باNext Gen تماس بگیرید و کنسول سفارش بدید
    Next Gen کارش درست هستش شک نکنیدکه جنس نو هست
    ودر اخر منXbox 360Elite رو توصیه می کنم اگه بخواید Xbox 360 بخرید
    و اگه بخواید PS3 بخرید PS3 Slim رو توصیه می کنم البته باید کمی صبر کنید تا قیمتش افت کنه
    موفق باشید
    سلام. یعنی واقعاً این پستت خیلی ارزش داشت و نمی شد فقط ا یه تشکر رد بشم، چون واقعاً جامع و کامل توضیح دادی. اوکی، من هم خودم با 360 موافق بودم. واسه من گرافیک هر چه واقعی تر بودنش خیلی خیلی واسم مهمه و اینجور که معلومه ATI علاوه بر PC در کنسول هم در حال پیشی گرفتن از nVIDIA هستش!!!
    پ.ن: امکان این وجود نداره که بازی های PS3 کپی خور بشه؟
    پ.ن2: بهترین مدل XBOX همین Elite‌ هستش؟!
    پ.ن3: من که شهرستانم و از این NextGen هم اطلاعی ندارم! اما اگه تاییدش می کنیم که به صورت اینترنتی هم جنس سالم میده، حرفی نیست. فقط یوخده بیشتر در مورد این شرکت توضیح بدین و بگین که آدرس سایتش چیه!

9. 2 کاربر از Crespo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

سلام. یعنی واقعاً این پستت خیلی ارزش داشت و نمی شد فقط ا یه تشکر رد بشم، چون واقعاً جامع و کامل توضیح دادی. اوکی، من هم خودم با 360 موافق بودم. واسه من گرافیک هر چه واقعی تر بودنش خیلی خیلی واسم مهمه و اینجور که معلومه ATI علاوه بر PC در کنسول هم در حال پیشی گرفتن از nVIDIA هستش!!!
    پ.ن: امکان این وجود نداره که بازی های PS3 کپی خور بشه؟
    پ.ن2: بهترین مدل XBOX همین Elite‌ هستش؟!
    پ.ن3: من که شهرستانم و از این NextGen هم اطلاعی ندارم! اما اگه تاییدش می کنیم که به صورت اینترنتی هم جنس سالم میده، حرفی نیست. فقط یوخده بیشتر در مورد این شرکت توضیح بدین و بگین که آدرس سایتش چیه!
    متاسفانه يا خوشبختانه PS3 كپي خور نميشه !

آره از نظر لوازم جانبي اون از همه بهتره !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كاملا قابل اطمينان هستش ! يعني معتبر تر ازين نداريم به نظر من .

11. 4 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

متاسفانه يا خوشبختانه PS3 كپي خور نميشه !

آره از نظر لوازم جانبي اون از همه بهتره !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كاملا قابل اطمينان هستش ! يعني معتبر تر ازين نداريم به نظر من .
    یعنی من اگه اینترنی سفارش بدم مشکلی نیست؟ راستی، این قضیه داغ شدن XBOX‌ها چی بوده؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

یعنی من اگه اینترنی سفارش بدم مشکلی نیست؟ راستی، این قضیه داغ شدن XBOX‌ها چی بوده؟!
    Xbox 360 به دلیل عجله ی شرکت مایکروسافت در انتشار این کنسول دچا مشکل حرارتی شد.به طوری که بعد از بازی زیاد کنسول حرارتش به شدت بالا میرفت و معمولا مشکلی براش پیش میومد که به صورت 3 چراغ قرمز دور دکمه ی Power کنسول ظاهر میشد.(مشکل معروف 3 چراغه شدن فقط به دلیل حرارت به وجود نمیاد و دلایل و انواع مختلفی داره)
    امروزه با اومدن برد جاسپر این مشکل تا حد زیادی حل شده اما هنوز هم ممکنه با 3 چراغه قرمز روبرو بشید اگه از کنسول درست استفاده نشه که البته با رعایت یک سری موارد دیگه هیچ مشکلی نخواهد بود.شما می تونید به تاپیکی که لینکش در امضای من موجوده مراجعه کنید تا هم با مشکل 3 چراغه بیشتر آشنا بشید و هم با روش های جلوگیری از اون.
    موفق باشید
    Last edited by S.Y.K; 18-09-2009 at 01:33.

14. 5 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

چرا مشکل داره خیل هم زیاد.

قضیه داغ شدن Xbox360 هم مربوط میشه به بورد های قبل از Falcon و Jasper که از نظر ساختاری مشکل داشتن.

الان مهندسی بورد عوض شده و کلا عیب دستگاه از بین رقته.

من به شما پیش نهاد میکنم از یگانه بخرید.Next Gen بیخودی جنساش گرونه !!!

16. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از همه دوستان. خب من که شهرستان، کسی از شماها توی مشهد یه جای معتبر سراغ نداره؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •