سلام سعید جان
Ashampoo WinOptimizer 5 نسخه5 هم اگر نصب کنی One-Click-Optimizer ( با یک کلیک بهینه سازی کردن ) رو داره.امتحان کن
سلام سعید جان
Ashampoo WinOptimizer 5 نسخه5 هم اگر نصب کنی One-Click-Optimizer ( با یک کلیک بهینه سازی کردن ) رو داره.امتحان کن
بهترین راه هم برای جلوگیری از بهم ریختگی ویندوز یا آنچه به مذاق شما خوش نمی آید , توضیحات, گزینه ها و کادر مکالماتی است که در هنگام استفاده از نرم افزارها باید بهشون توجه کرد حتی الامکان بکار نبردنشون بهتر از خراب کردن است.
دروود
بله،اما از نگر من بین تون آپ و Ashampoo،تون آپ خیلی بهتر عمل می کنه...،اما اینکه فرمودید،من فکر می کنم سازندگان سیستم مکانیک بر روی این مسئله بسیار کار کرده اند،چراکه نرم افزار،اطلاعات و نمودارهای بسیار جالب و کارآمدی را نشان می دهد(از وضعیت سیستم)بهترین راه هم برای جلوگیری از بهم ریختگی ویندوز یا آنچه به مذاق شما خوش نمی آید , توضیحات, گزینه ها و کادر مکالماتی است که در هنگام استفاده از نرم افزارها باید بهشون توجه کرد حتی الامکان بکار نبردنشون بهتر از خراب کردن است.![]()
درسته تایید میشه.
به جای این حرفا کرک برنامه TuneUp Utilities 2009 8.0.3300 رو پیدا کنید.مرگ نداره برنامش
چندین تاپیک برای برنامه هست.لطفا قبل از پست زدن یه سرچج کوچولو انجام بدین. به هر حال اینم سریال
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من هم tune up بهترینه.
چون خیلی وقته دارم باهاش کار میکنم.عالیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)